Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şakkıdı sağol canım şimdi dank etti :)))

bende havuç yiyorum şimdi. karşımdada arkadaşım hıyar yiyiyo. o hıyar baba bende havuç anne oldum.

bende havuç yiyorum şimdi. karşımdada arkadaşım hıyar yiyiyo. o hıyar baba bende havuç anne oldum.

:roflol:
arkadaşını da diyete mi soktun nazlıcım...
insanın yanında bir destek olunca daha kolay kilo verilir. bende eşimi diyete sokmaya çalışıyorum. o da çok kilo aldı son zamanlarda. bakalım bayağı işledim beynine. sanırım o da başlayacak delikafadulden

evet kızlar dünkü telafi programını başarıyla bitirmiş bulunuyorum :hooray:
daha bitmedi tabii devammm :lepi:
dünkü menüm
sabah 3 adet kuru kayısı + 1 bardak ılık su
etiform bile yemedim valla delikafadulden
ara 1 ayran
öğlen tavuk sote + salata
ara 1 yoğurt
akşam az yumurtalı ıspanak + 2 adet patlıcanlı köfte (iyiki yemişim. aebenin resmini görüpte can çekmemesi mümkün değil) birde oğlumun artan 1 kaşık pilavı
kayınvalidem kadayıf tatlısı yaptı. 1 çatal ondan aldım. bir çatalla ne olur yesene dedi. bende dedim ki az da yesem aynı tadı alıyorum, çok da yesem aynı tadı alıyorum (vivacığım Şeniz)

bunu da dedikten sonra kendime 10 puan verdim. kesin bitiricem bu işi :teytey:

oo asim yeşil sahalara hızlı bir dönüş yapmış bak bak bak bak
kızlar ya beni unuttunuz mu neler yapıyorsunuz

evet arkadaşımıda diyete soktum. onun sağlığı açısından diyeti girmesi daha iyi bel fıtığı var. kilolarınıda taşıyamaz oldu. onun için böylesi daha iyi olacak.

benim amcamın kızı almanyada oturuyor. hemşirelik yapıyor orda. onun söylemiş olduğu bir diyet vardı . ameliyat öncesi hastalara uyguluyorlarmış. 1 gün haşlanmış yağsız ve tuzsuz makarna 1 gün patates haşlaması şeklinde . yanında istendiği kadar meyve ve sebze yiyebiliyormuşsun. arkadaşım onu yapalım diyor ama ben kararsızım.

Seni unuturmuyuz kuzu :) miden flan bulanıyor mu canım durum nasıl?? Ara ara elip kilolarını ve bebişin sağlık durumunu kendi sağlık durumunu bize bildirirsin umarım :))) zamanla sen iyice hamişler topiğinde olavaksın çünkü ama bizi unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:

yavrılar nasılsız bakimmmm...
ben iyi sayılırım...
ayağımı elastik bandajla sardılar...
bu hafta mecbur izinli yazcanız benü.......

bu arada.......

replerim nerde benim yaaaaaaaaa...........

Malesef Repleri başkalarına verdiğim için sana kalmadı Fatucummm ama yarın veririm tözzzzzzzzzzz :))

yavrılar nasılsız bakimmmm...
ben iyi sayılırım...
ayağımı elastik bandajla sardılar...
bu hafta mecbur izinli yazcanız benü.......

bu arada.......

replerim nerde benim yaaaaaaaaa...........

fatunuz tekrar çok geçmiş olsun canım. şimdilik fazla ayağının üstüne basma bence.

merhabalar kızlar..sabah kahveye komşular geldi giremedim,az sonrada başka bir komşum gelecekmiş gelmeden bi uğrayayım dedim,neyse bu gün kahvaltı yapmadım,dünden cezalıyım ya...öğlen yemeğinden önce 1 elma yedim,yemektede 1 dilim kızarmış ekmekle,sadece yarım tabak yumurtalı pırasa..bu kadder,arkedeşin yanındada kesinlikle yemememye kararlıyım,yanlızca azcık tırtıklarım...neyse.....
jasmincim gelmiş,kilosunu duyunca üzüldüm bende 100 ü gören biri olarak ne demek olduğunu bilirim,ben onada kremi önereyim bari özelden....

sen bizi unutmada..eski mesajları oku bakalım 2-3 mesajda bir senden bahsediliyor şekerim...delüüü özge neolcek...:dilcikar:

selam 6 takım çıtırları

nasılsınız bakalım

pınarım ya kremi araştırdım emzirenler kullanamıyomuş ya
üzüldüm benim yavru 1 yaşına yeni gircek 1 sene daha emse
demek oluyo ki benim göbekkkkk böle büyüyp gidecek yaaaa

ben geldim kızlar ne kadar çok yazmışsınız daha okumadıgım 10 sayfa var...nişan bitti ertesi günü okul başladı ben hiçbirşey anlamadım bu tatilden. okul eve çok uzak gitgel tamı tamına 3 saat ! üstelik bu dönem ders programı öyle dengesiz kii nasıl biter bu dönem bilemiyorum.
nişan da aldıgım 1 kilo hala üstümde malesef,cumaya kadar verebilr miyim bilmiyorumm yine de en kötüsüne hazırlıklı olun....
okul açılınca tatildeyken yaptıgım gibi ara ögün filan yiyemiyorum ya yolda oluyorum ya da beş dakikalık ders arasında. onda da tuvalete filan mı gideyim yoksa bişyler mi atışıtırıyım.bu işe bi çare bulmam lazım yoksa verdigimin hepsi boşa gidecek. spora devame diyorum hiç aksatmadım.benden şimdilik bu kadar canlarım.vakit bukdukça girmeye çalışıyorum.

kızlar benim canım sıkılıyor . moralim bozuldu. maaşlarımızda indirime gideceklermiş çok veriyolarmış gibi. kriz çoğu patron için bahane haline geldi ne koparabilirsem diye düşünüyolar. bunu bizim patronlar için söylüyorum . çünkü biliyorum ki paraları yok değil. aldıkları kiralar yedi sülalerine yeter ama bize gelince yok. offfffffffff offfffffffffff darlandım haa

evet canım emzirenler kullanmamalı..bebişin mi var senin?allah a emanet canım..sabret ozaman,mekik felan çek..bak doktorlar sabah ve akşam 25 er mekikle gitmeyecek göbek yoktur diyorlarmış....kaydirigubbakcemile5

aşağıdakiler hepinizi öpüp kaçıyorum komşum beni buralarda yakalamasın şimdi gelir..öptüüümmm....

canım ben günde en az 50 bazen 100 bile çekiyorum ama ne giden var ne gelen dermişim
evet 1 yaşınad bebişim sezeryan göbeği galiba 1 seneye iner dedi ama nerde 85 cm göbek deliğim altı 92 ye kadar çıkıyo yanii düşünün artık

Çok üzüldüm NAzlıcım bahsetmiştim hatırlarsın bizim şirkette yaptı Eşimin şirketi hatta maaşının % 40 gibi ciddi bir rakamı kesiyor geçen yıl zam ayında maaşlarımızın yarıya düşeceğini birisi söyleseidi inan asla izin vermem defolup giderim derdik ama bu yıl tüm dünyada durum aynı yapacak birşey yok haa haksız yere kesiyorlarsa Allahım 2 katını çıkarır zaten onlardan bunuda böyle bil canım içini ferah tutmaya çalış. Bizim aylardır kesiliyor ama yakında devlet kesintimiz olan % 25 lik fakları tüm elemanlara geri ödeyecek 6 aylık bir ödenek sende muhasebe ile konuş başvursunlar devletin firmaların eleman çıkarmasını önlemek için yapmış olduğu bir kalkınma planı bu bizim 30 gün açlışan tüm elemanlarımız yararlanacak part timeler hariç bilgin olsun canım internetten bir araştır sun onlara helede sizinde ssk ya aldığınız ücret ödeniyorsa bir süreliğinede olsun hiçbir kaybınız olmayack. Bilgine canım... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…