Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aebenim ilk sayfada 2 resim 2. Sayfadada 1 adet resim var. Ilk başta pişmemiş haliyle ızgaranın üzerinde var 2. Resim dede tabaktaki haliyle var .2. Sayfadada tabaktaki haliyle var.

Aebenim ilk sayfada 2 resim 2. Sayfadada 1 adet resim var. Ilk başta pişmemiş haliyle ızgaranın üzerinde var 2. Resim dede tabaktaki haliyle var .2. Sayfadada tabaktaki haliyle var.
heh bizde görünüyo digerkıslarda niye görünmüyoki aceppp ....:uhm:

taktım kafaya şimdi bak ..insanları kandırıyo gibi olmuş .. öff ...

günaydın kızlar herkese nasılsınız?
ben sabaha simit ve şekersiz çayla başladım
geceyarısı kocişle simit diye delirdikkaydirigubbakcemile3

fıstıkım son koydugummu 3 tane mi öncekilerde görünüyomu . bende hepsi görünüyo ...:bbo: diger ıslar görememiş ....delikafadulden

Hepsi görünüyor kuzum merak etme yanlız ben çorbanınr tarifine ulaşamadım malesef onunda linki var mı şekerim ??? :1hug:

Kılzar ben bu sabah işe geç kaldığım için hazırladığım cornflexten 3-4 kaşık yiyebildim 07:30 gibi az önce de 1 dilim kepek ve peynir yedim az sonrada bir avuç beyaz leblebi yiycem :))

Hepsi görünüyor kuzum merak etme yanlız ben çorbanınr tarifine ulaşamadım malesef onunda linki var mı şekerim ??? :1hug:
olmamı hemen refim ....http://www.kadinlarkulubu.com/corbalar/257124-yesil-mercimekli-yogurt-corbasi-resimli.html
buyur burdan olsada içsek sıcak sıcak .....-tatlicadiarzu-
hepsi görünüyor
patlıcan ve et sevmeme rağmen çok lezzetli görünüyorcokacimcoook

demek senın ilgi alanın pasta börek ....kaydirigubbakcemile3

Aabencim birşey sorucam şu kebapla ilgili canım sen tepside yapmışsın bizde tepsiye dizip yapsak olmaz mı veya sen öyle yepmadın mı ızgaraya dizince tğm fırın mahvoluyor bir yemek için 1 saat işçilik fırın temizliyorum off o yüzden fırın yemeği pek yapamıyorum malesef olur muuu tepside kuzum.

ben buyük fırının ızgarasında yaptım ref ... çevire çevire bide arada suyunu kaşıkla üstüne gezdirdim ......cokacimcoook tabi o gördügün şekilde tepsi içinde suyu tepsiye akıyo ve üstüne takrar gezdiriyosun .....tepsi içi ızgarada :1hug: yani ...o gördügün şekilde giriyo fırına ..

ayy vallaha öyle aebenim yaa. ya habersizden bastırıyolar yada bu günkü gibi uykudan kaldırıyolar benimirmirmirmir

Yaa ben herhalde bugün geç anlıyorum öylece tepsi ile mi koydun fırına yoksa tepsiden alıp ta ızgaraya mı dizdin anlamadım yakında bende yapıcamda kaydediyorum şimdi :)

kız kilo veremeyince aşçılığamı başladın bacııııı
evet malesef yemek çok fazla yemem ama aburcubur ve hareketsizlikten kilo alıyorum
sebzeciyim aynı zamanda ama kociş te etçi malesef
bizim evde yemek yapmak sorun oluyor
arkadaş yeni galibaa
kuzum patlican kebabını fırında yaparsan zaten tepside olur..dışardan su katmadan domatesin ve sebzeni suyuyla pişer..şişte yaparsan mangalda olur..şeker.
kıslar ben platese kaçarrrrr.......................
yiyip spora gidiyo anacıım bu
Yaa ben herhalde bugün geç anlıyorum öylece tepsi ile mi koydun fırına yoksa tepsiden alıp ta ızgaraya mı dizdin anlamadım yakında bende yapıcamda kaydediyorum şimdi :)
sen tepsiyle yap şeker..ızgarasında hem uğraştırır hemde temizlemesi zor olur

evet ref öylece tepsiyle koydum kıs ........kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…