desenize 6. takımda muhasebecı 3 oldu ...kaydirigubbakcemile3yok ben yiyiciyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
muhasebeciyim canım ama muhasebe imalattasositososito
sanada canım .....size ii geceler yarın görüşürüz
size ii geceler yarın görüşürüz
Pek eyi değil kızlar siz vermişiniz kiloları bende sizin verdiklerinizi toplamışım ah ah 2 gündür başladım ama nasıl olacak bilmem
yasmın bencede hemen dön sen buraya .....hihoyyytpiskiyatırada başladım o haplara başlayınca çok kolay almaya başlşıyorum ama öbür taraftanda acayip agresif durumdaydım buda ihtiyaç ama kendimi koca bi boşlukta gibi hissediyorum eskiden böyle değildim bir şeye başladığımda sonu gelirdi ama kendimi tanımaz oldum acayip kilo almama rağmen rahatsız oluyorum ama bir türlü başlayamadım 2 gündür iyi ama inşallah sapıtmama sapımamada gerek tartı inanılmaz bir sayı gösterdi çünkü 100
piskiyatırada başladım o haplara başlayınca çok kolay almaya başlşıyorum ama öbür taraftanda acayip agresif durumdaydım buda ihtiyaç ama kendimi koca bi boşlukta gibi hissediyorum eskiden böyle değildim bir şeye başladığımda sonu gelirdi ama kendimi tanımaz oldum acayip kilo almama rağmen rahatsız oluyorum ama bir türlü başlayamadım 2 gündür iyi ama inşallah sapıtmama sapımamada gerek tartı inanılmaz bir sayı gösterdi çünkü 100
günaydın ....
Nazlım canım o agrılar kulunçtanda oluyo önceden bendede vardı böyle bazan nefes alırken batıyo gibi olurdu . Aniden bıçak saplanıyo gibi . Dr. Gittim bişi çıkmadı kulunçoldugunu nerden mi bildim aynı agrı bazan sag tarafımdada oldu ....uşütüyosun ondan dır içini fereh tut yanlız bi doktora görünmeyide ihmal etme......
ref nassın fıstık nasıl oldun hatta oldunuz diyim ....
kızlar maytap nerde yav mehmede bişi olmamıştır umarım yok kaç gündür merek ettim .....
günaydın kızlar . else aramıza hoşgeldin canım.
dünkü yediklerimide yazayım.
sabah
3adet kuru kayısı
1adet salatalık
1adet havuç
ara
1 adet havuç
öğlen
1 kase çorba
birazcık tavuk döner
yoğurt ve salata yedim
ara
1 adet havuç
1adet salatalık
akşam
1 kase çorba
1 kase salata yedim.
kızlar ya benim boğazım kaç gündür çok kötü akşamları eve gittiğimde inanılmaz bir öksürük tutuyo şu kalp sıkışması gibi şey dün akşam ve bu sabahta oldu allah korusun zatüre falan olmayayım.
günaydın aebenim sağol canım ya teşekkür ederim içim rahatladı. Bizim işyeri çok soğuk oluyo öğlene kadar zar zor ısınıyo lahana gibi giyiniyorum. Geçen pazar arkadaşımla konsere gitmiştik orda çok üşümüştüm bide banyo yapıp çıkmıştım ondan oldu sabırım.
çocuklar hasta olana kadar biz olsak razıyım vallaha .....kafamçokkarıştıÇok sağol canım şimdi gördüm yazını. Rüzgar dahada kötü malesef 3. antibiyotik şimdi de çok ağır grip oldu yavrum bakalım daha neler gelecek başımızabende iyileşmedim ama daha iyiyim ama bunada hamdolsun Allah dermansız dert vermesin bebişlerimizi korusun
ginemi ....ay senın misafirlerde ta sabahtan haber veriyolar anam hazırlık yapsın diye masustan .....günaydın kızlar. sabah sabah yine netin başına çöktüm sebeb :1shok:misafir gelecek değişik tarifler bakmak içinbenneyaptımki
hadi bana kolay gelsin sizede iyi günler dilerimkaydirigubbakcemile
kendimi mutfağa bir atayım. offf of aklımada bir şey gelmiyoki yapıvereyim adeta dondum-tatlicadiarzu-
telin sesini duyuncaÇok üzgünüm çoook uykudanda uyanınca şaştım kaldımfisfisfis
çocuklar hasta olana kadar biz olsak razıyım vallaha .....kafamçokkarıştı
ginemi ....ay senın misafirlerde ta sabahtan haber veriyolar anam hazırlık yapsın diye masustan .....
amaBen çok kötü şeyler yazmışım yaaa ama napim son günlerde bizim ve çevremdekilerin başına gelenler beni korkuttu aabenim haklı üşütüncede olıyor banada oluyor hatta zaman zaman bu günlerde de acayip çarpıntım var mesela :) yaşlı gibiyim yaaa heryerimiz çürüdü şimdiden :)):1hug: