Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben bu gün yine kaçırdım,eve misafir kabul etmiycem artık,gezmeğede gitmemem lazım..asimin dediği gibi çok zor oluyor,yesen bitürlü yemesen başka türlü..sabah iyiydi,küçük bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım,öğlen yemekten 2-3 çatal aldım,misafirlerle 1 dilim pasta 2 dilimde börek lüplettim,akşamda az çemen ekmek yedim,ama çok tepindim yakmışımdır çoğunu..yorgun olduğum halde hareketlerimi yaptım...evet günahlarımı döktüm rahatladımm ohhhh.....

bana sorrrrr bana sorr yalnızlıgıııııı bana sorrrrrrrrrrrr:roflol::roflol:

pamugumla ben süperiz babamızda olsa daha daha süperiz başkada kimseyi istemiyoz alışmısım ya valla zor böleÇok üzgünüm çoook

:1hug: o zaman bu günü kaçamak sayyoruz pınar . cumaya kadar sık balalım ....naniknanik

pinarrrrrr gene hupletmiş pinar gene hupletmişşş:tomato::tomato::mymeka:klava:

adını unuttum yeni arkadasım canım birbirimizden gazlanacaz gazımız bol olsun inş. uykum geldi deyi ben cıkıom artık zira oturdugu yerden horlama başladı tv yi kapıp soguk odaya geciyem ben artık haydın bybybyby

ya ben gitmek istemiom off keşke laptopum olsaydı severek ayrılıyorum sizdenn elseeeeee pastanemi dedinnnnn bir kriz gununde 12 si birden baskın yaparız sana talan ederiz tukkanı off pastane deyince aklıma neler düştü şimdii neyse gittimmmmm

meret bi bulaştımı terketmez kolay beri..
kız reff dokunmayın kütoma..1hafta durur gider annesi,ee babası yanlız mı kalacak..bizim küto tek tabanca gezmeyi sever oyyy annesinin kuzusu kütom....a.s.

:)))) Dokunmayın Kütomaaaa kocişi yok zati rahat bırakın sırnaşık şey bırak o kızıııı :)))))))
Valla Pınarcım bir bıraksın peşimizi yeşil sahlara dönücem Allahın izni ile :))

:1shok: uy uy uy pastenedemi ......delikafadulden allah sabır versın kuzummmm.:Saruboceq:

bu kilolar nasıl geldi?
sabah poğaça,arada tahinli kurabiye,çikolataı kurabiye,akşam eve gelirken supangle al
bi de yetmedi 1 paket cips al
sonuç ortada 9 ayda 9 kilo

ref nassın fıstık nasıl oldun hatta oldunuz diyim ....

kızlar maytap nerde yav mehmede bişi olmamıştır umarım yok kaç gündür merek ettim .....

İyi geceler kızlar sabah yazarım :) kociş bilgisayara el koyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben kepekli simit ikram ederim sizekaydirigubbakcemile3
iyi geceler

ref nassın fıstık nasıl oldun hatta oldunuz diyim ....

kızlar maytap nerde yav mehmede bişi olmamıştır umarım yok kaç gündür merek ettim .....

evet bende maytap nerelerde diyecektim..
vee bendende bu kadar benimkide el koyuyor pc ye....kaydirigubbakcemile5

slm kızlar.
yeni üyemiz else hoş geldin canım benim.Şeniz
inşallah çok yakında senide mezun ederiz:CüvCüv:
bizim takımda artık böyle mezun veriyor:roflol::roflol:
şaka bir yana en kısa zamanda hedefi yakalaman dileğimizlekaydirigubbakcemile5

akşam benim yediklerim
3 tane hasanpaşa köftesi(üzeri pattis soslu)
bolca çay
sivri biber
yarımın minik ekmeklerden çeyreği kepekli ekmek
:lepi:
az öncede naneli yeşil çay ve spordelikafadulden

teşekkür ederim canım hoşbulduk
ama benim yolum uzun daha 12 kilo var gidicek
bi aranıza kabul edileyim de inşallah hep berber vericezkaydirigubbakcemile5

afiyet olsun pınarım
ben bide pastanede çalışıyorum düşünün

pastanedemi çalışıyorsunnn:1shok:
ayy desene senden değişik tarifler alabileceğizdelikafadulden
ne yapıyorsun pasta filan cinslerinden imalathanemi yaniidelikafadulden

pastanedemi çalışıyorsunnn:1shok:
ayy desene senden değişik tarifler alabileceğizdelikafadulden
ne yapıyorsun pasta filan cinslerinden imalathanemi yaniidelikafadulden

yok ben yiyiciyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
muhasebeciyim canım ama muhasebe imalattasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…