:1hug: o zaman bu günü kaçamak sayyoruz pınar . cumaya kadar sık balalım ....naniknanikkızlar ben bu gün yine kaçırdım,eve misafir kabul etmiycem artık,gezmeğede gitmemem lazım..asimin dediği gibi çok zor oluyor,yesen bitürlü yemesen başka türlü..sabah iyiydi,küçük bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım,öğlen yemekten 2-3 çatal aldım,misafirlerle 1 dilim pasta 2 dilimde börek lüplettim,akşamda az çemen ekmek yedim,ama çok tepindim yakmışımdır çoğunu..yorgun olduğum halde hareketlerimi yaptım...evet günahlarımı döktüm rahatladımm ohhhh.....
kızlar ben bu gün yine kaçırdım,eve misafir kabul etmiycem artık,gezmeğede gitmemem lazım..asimin dediği gibi çok zor oluyor,yesen bitürlü yemesen başka türlü..sabah iyiydi,küçük bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım,öğlen yemekten 2-3 çatal aldım,misafirlerle 1 dilim pasta 2 dilimde börek lüplettim,akşamda az çemen ekmek yedim,ama çok tepindim yakmışımdır çoğunu..yorgun olduğum halde hareketlerimi yaptım...evet günahlarımı döktüm rahatladımm ohhhh.....
:1shok: uy uy uy pastenedemi ......delikafadulden allah sabır versın kuzummmm.:Saruboceq:afiyet olsun pınarım
ben bide pastanede çalışıyorum düşünün
meret bi bulaştımı terketmez kolay beri..
kız reff dokunmayın kütoma..1hafta durur gider annesi,ee babası yanlız mı kalacak..bizim küto tek tabanca gezmeyi sever oyyy annesinin kuzusu kütom....a.s.
:1shok: uy uy uy pastenedemi ......delikafadulden allah sabır versın kuzummmm.:Saruboceq:
:1hug: o zaman bu günü kaçamak sayyoruz pınar . cumaya kadar sık balalım ....naniknanik
afiyet olsun pınarım
ya ben gitmek istemiom off keşke laptopum olsaydı severek ayrılıyorum sizdenn elseeeeee pastanemi dedinnnnn bir kriz gununde 12 si birden baskın yaparız sana talan ederiz tukkanı off pastane deyince aklıma neler düştü şimdii neyse gittimmmmm
ref nassın fıstık nasıl oldun hatta oldunuz diyim ....
kızlar maytap nerde yav mehmede bişi olmamıştır umarım yok kaç gündür merek ettim .....
slm kızlar.
yeni üyemiz else hoş geldin canım benim.Şeniz
inşallah çok yakında senide mezun ederiz:CüvCüv:
bizim takımda artık böyle mezun veriyor:roflol::roflol:
şaka bir yana en kısa zamanda hedefi yakalaman dileğimizlekaydirigubbakcemile5
afiyet olsun pınarım
pastanedemi çalışıyorsunnn:1shok:
ayy desene senden değişik tarifler alabileceğizdelikafadulden
ne yapıyorsun pasta filan cinslerinden imalathanemi yaniidelikafadulden