Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız lar bu takım da böbüş bekleyen biri varmış haberini aldım da kim olduğunu anlayamadım -tatlicadiarzu-
özge diye duydum ama yanlışsam şimdiden özür
eğer doğruysam kutlar allah tamamına erdirsin derim Şeniz

dogru duymusun ablasıı teyse oluyos mutluyusdelikafadulden

hoşbulduk kızlar şimdi deneme sürem haftaya salıya kadar mı?
grupta kaç kişi var?

yok canım şimdi bu hafta deneme olur diger cuma onaylanırsa asil uyemiz olursun ve verdigin kilo bu sure zarfında o hafta eklenirr 10 kişiyiz canım aslında cokkk kişiyizde mezun olan var hamile olup ayrılan var fahri uyelerimiz varr işter böle

else cim özel mesaj gönderemedim,senin ziyaretçi mesaj yerin nerdeki?burdan diyemki 70-79 grubundan ayrılman gerekmiyor canım,orayada paylaşımda bulun burayada...

Son düzenleme:

doğru canım özgemiz hamiş olmuş.:CüvCüv:..kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk kızlar şimdi deneme sürem haftaya salıya kadar mı?
grupta kaç kişi var?

haftaya cuma diyelim,şimdi sen bize giriş kilonu tam olarak ver,belki cumaya kadar birkaç gr. verirsin,belli mi olur,cumaya seni listeye ekleyebiliyoz mu ?dur bi başkanıma sorayım kütom cevapla...kaydirigubbakcemile5

kütom ben 90 lılar grubundan ıxir diye bir arkadaşa mesaj yolladım bakalım cevap verecek mi?

haftaya cuma diyelim,şimdi sen bize giriş kilonu tam olarak ver,belki cumaya kadar birkaç gr. verirsin,belli mi olur,cumaya seni listeye ekleyebiliyoz mu ?dur bi başkanıma sorayım kütom cevapla...kaydirigubbakcemile5

kilom 70 pınarım
sizin özel olarak yaptığınız şeyler var mı?
günde şu hareket şu kadar yapılacak gibi mesela
ya da şunu içiyoruz,bunu yiyoruz gibi:uhm:

kilom 70 pınarım
sizin özel olarak yaptığınız şeyler var mı?
günde şu hareket şu kadar yapılacak gibi mesela
ya da şunu içiyoruz,bunu yiyoruz gibi:uhm:

herkez kendince bişeyler yapıyor tatlım,bazımız lahana çorbası,bazımız yeşil çay, harekete gelince ben göbiş topiğinede kayıtlıyım mesela oradakileri de yapıyorum,steppere de bini yorum,ve egzersiz zamanım gelmiş,yeşilimi içip skaydirigubbakcemile5tepperime binicem bayyy...

bu günkü menümm .

1 bardak greyfurt suyu .

kahvaltı
=======
2 dilm . en . ekmek .peynir maydonoz .çay ...
ara
=====
greyfurt suyu 3 çatal pasta ..
öylen
=====
1 tabak yogurtlu spagetti .yagsız ..
ara..
====
yarım greyfurt .. 1 tane bayram çukulatası ..
akşam
=====
ton balıklı salata ...1 dilim peynir ..
ara
===
yokkkk...

ben niye bukadar tatlı istiyorum ya.......

iyi geceler kızlar uyumadan bi bakayım dedim ceylin reff nasılsınız bakalım ref toparlandınızmı canım biraz benım odaMA GİTMEM LAZIM gec oldu yarın görüşürük inş. öpüyorum hepinizi iyi geceler

Merhaba canım bugünde aynıyız ama oğluş benden çok kötü uyuyor ve sürekli ağlıyor şuan napıcaz bilmem Allah sonuumuzu hayr etsin ne diyim ne pis bir mikropmuş fukara sümüğü gibi yapıştı :))))))))))))))))))) Annen gelmiş canım gözün aydın :))) Allah yardımcın olsun eğer 3 ay kalırsa bittin sen :)))

Yeni üyemiz hoşgeldiniz hadi bakalım taze kan olarak bizide gaza getirmeni bekliyoruz canım :)))

meret bi bulaştımı terketmez kolay beri..
kız reff dokunmayın kütoma..1hafta durur gider annesi,ee babası yanlız mı kalacak..bizim küto tek tabanca gezmeyi sever oyyy annesinin kuzusu kütom....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…