bak şimdi kütooo
diyelim ki ben senin annenim. kendimi annenin yerine koydum şakkıdı
kızım yalnız ve garip bir şekilde asker kocasının yolunu bekliyor. gece yalnıııııızzzz, gündüz yalnıııııızzzzzzzz
ben kızıma gelmişim ve kızım beni rahat ettirmek için odasını veriyor, ben rahat uyuyayım diye tv yi odadan alıyor, hatta pcyi de alacak ama arapsaçı yaparım diye vazgeçiyor -tatlicadiarzu-
ben ne düşünürüm biliyor musun :1ninca:
ahhh benim canım kızım
ahhh benim kuzucuğum
meğer yalnızlıktan ne kadar sıkılmış, ben rahat edeyim diye neler yapıyor. kal diyemiyor ama kalmamı istediği belli. ben en iyisini onu yalnız bırakmayayım laelaelaelaelae
vel asıl-ı kelam naniknanik
senin annen kalıcı. demedi demeeeee lülülülülülü
aebencim sende burdaymışın canım bak sana ne getirdim oku bakalım hadi öptüm cnım görüşürüz
kıslar üye alım linki kapanmış 1.2 kişiye not bıraktım ama . gelirlermi bilmem ...
ben geldim herkese merhabaa.s.
a.s.:1hug: BENDE SENİ BEKLİYODUM CANIM HOŞ GELDİN 6. TAKIMIZA .....ben geldim herkese merhabaa.s.
ben geldim herkese merhabaa.s.
a.s.:1hug: BENDE SENİ BEKLİYODUM CANIM HOŞ GELDİN 6. TAKIMIZA .....
öncelikle deneme haftan var canım 1 hafta ondan sonra arkadaşlarda okeylerse bizimle beraber bu taşlı yolda yürürsün ....kaydirigubbakcemile3:1hug:
öncelikle katılım lazım canım .. buraya fırsat buldukca yaptıgın diyetleri günlük menünü yazarsın ..a.ssana yol gösteren tecrübeli fakat kendine faydası olmayan ...laelaelaelaelae( benım gibi )kaydirigubbakcemile3 arkadaşlar yol gösterir .. zaten bi süre sonra kopamassın bizden alışkanlık yaparız ....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
bide burayı oku canım ....
tekrar hoş geldin ....a.s.
Else canım seni takım kaptanımız küto be yardımcısı pınarla başbaşa bırakıp 3 bebeyi doyurmaya gidiyorum iyi akşamlar a.s.ha sen kimsin diye sorarsan xxl başkan:roflol::roflol::roflol::roflol:
ülen manyak gacı elseyi nerden buldum sanıyon ......naniknanik 70 ler topgınden özel mesajla .....hihoyyytkaydirigubbakcemile3kütommm 1 kişi daha bulll.... bende bişey yok aradın mı dersen oda yok..ben 80 liler grubundan çıktım paylaşımda bulunmuyorum artık ..geri gidip bizim takıma kişi lazım desem ayıp olmamı?
ülen manyak gacı elseyi nerden buldum sanıyon ......naniknanik 70 ler topgınden özel mesajla .....hihoyyytkaydirigubbakcemile3
24 yaşındayım 70 kiloyum
9 aylık evliyim evlendiğimde 63 kiloydum 9 ayda 72ye çıktım
70-79 kilo grubundaydım inşallah gidicek bu kilolar hedef 58:lepi:
cuma mı kilo bidirimi yapıyoruz?
kk bende bağımlılık yaptı zaten sabah9 akşam 23 burdayım
paylaşımlarımla bıktırabilirim sizikaydirigubbakcemile3
Else canım seni takım kaptanımız küto be yardımcısı pınarla başbaşa bırakıp 3 bebeyi doyurmaya gidiyorum iyi akşamlar a.s.ha sen kimsin diye sorarsan xxl başkan:roflol::roflol::roflol::roflol: