kış günü hastalık hiççç bitmiyo demi kıslar .......
kızlar takıma yeni üyeler lazım galiba çagırmak istediginiz arkadaş eş dost varsa çagırım deneme haftasına başlasınlar ......... kapdamımız gelincede bi el atsın bu işe .......
ne duruyon kaptan yardımcım bi el at bu işe .. katılmak isteyenler topi açık galiba ... şöyle katılımı ve kilosu bol bi arkadaş olsunda bizide gaza getirsinler....kaydirigubbakcemile3delikafaduldenevet 2 kişi bulmamız lazım,biri hamişimizin yerine(tabii o hep bizimle olacakta...)biri de enesin annesinin yerine.....kaydirigubbakcemile5
ne duruyon kaptan yardımcım bi el at bu işe .. katılmak isteyenler topi açık galiba ... şöyle katılımı ve kilosu bol bi arkadaş olsunda bizide gaza getirsinler....kaydirigubbakcemile3delikafadulden
:roflol::roflol:beninde yanlış dogum günümü kutlamadı :roflol::roflol::roflol: manyak garılar ....de gedin hadi ....boş boş alınganlıklar yokkkkkkknaniknanik:tomato:misafirlerim henüz gelmedi ama elleri kulaklarındadır şimdi gtelirler..yeşil çayımı içerken azcık uğradım..fatu ben sana geçmiş olsun demedim mi?demediysem çoook geçmi,ş olsun..sende benim doğum günümü kutlamadın banane banane......
refff size de geçmiş olsun canım :1hug:
ay bu çocuklar hasta olmasın yaww Çok üzgünüm çoook
benimki de yine grip oldu
Sağol canım inşallah geçer birgün ay oldu hala devam ediyor . Sizede çook geçmiş olsun canım...
yeni üye alımı iyi fikir. hem şu gazlandığımız dönemde süpper olur. gaza gaz eklenir uçuveririzdelikafadulden
benim yediklerim
yarım haşlanmış pattis ve bir parçada çörek çökelek peynirle birlikte.
vallaha masada sıktım sıktım anca bu kadarla y6ırrttım.
fazlada doymadan kalktım ama buda iyi:lepi:
delikafadulden
ben geldim arkadastayız anamı gezmeye getirdim oturuyok size bakayım dedim aebenım pınarım yeni uye işine siz bakıverin kız ben akşamları giremicemki annem üşüyo benım oda onun oldu pc orda erkenden yatıyo taşıyım dedim birsuru kablo neyi nereye sokacam toparlayamam falan tv yi aldım odama artık işte böle
sabak 1 dilim k.ekmek domates peynir nescafe içtim şimdi burda kıymalı mantı vardı yemem zaten pogaca vardı onuda yemedim hiç bişi yemedim yani portakal yicem şimdi
annem cok sasırdı baya vermişsin dedi biyerlerimi mıncırarak bunlarda gitse daha iyi olur dedi işte böle iyi gidiyo pek diyalog yok aramızada 1 hafta gecinip gidecez artık
hamile dimi evet evet o hamile benim :CüvCüv::CüvCüv:
bu arada hala takımda olan birisi olarak rapor vereyim
ben bugün bir tost ve meyva yedim :1hug:
inanmıyorum :1shok:
zaten resim varmış da benim haberim yokmuş
şimdi bakıyorum