- 2 Aralık 2023
- 5
- 8
- 31
- Konu Sahibi papatya2828grsn
5 sezeryanım var 34 yaşındayım 6. Sezeryan olacağım 5. Sezeryanin üzerinden 5 yıl geçti olan varmı daha önce 6. Sezeryan doktor riskli dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz son sezaryenden sonra bir daha gebe kalmamanız gerektiğine dair bir şey dememiş miydi?5 sezeryanım var 34 yaşındayım 6. Sezeryan olacağım 5. Sezeryanin üzerinden 5 yıl geçti olan varmı daha önce 6. Sezeryan doktor riskli dedi
Çok merak ettim ben de şimdi var mı diye. Sizi de merak ettim nasıl oldu bu kadar? Üçten, dörtten sonra uyarmadı mı doktorlar ben 2. yi olacağım ona bile korkuyorum5 sezeryanım var 34 yaşındayım 6. Sezeryan olacağım 5. Sezeryanin üzerinden 5 yıl geçti olan varmı daha önce 6. Sezeryan doktor riskli dedi
Benimde 2.sezeryanım ilk sezeryan dan daha rahat geçmişti, daha çabuk toparlamıştımÇok merak ettim ben de şimdi var mı diye. Sizi de merak ettim nasıl oldu bu kadar? Üçten, dörtten sonra uyarmadı mı doktorlar ben 2. yi olacağım ona bile korkuyorum
Benim fotomu paylaşmaya utanmıyor musunuz !?
Kız maşallah5 sezeryanım var 34 yaşındayım 6. Sezeryan olacağım 5. Sezeryanin üzerinden 5 yıl geçti olan varmı daha önce 6. Sezeryan doktor riskli dedi
Iyiki demiş doktorun yoksa durduramyicaklar seni galibamaşallah umarim sorun yaşamazsin.5 sezeryanım var 34 yaşındayım 6. Sezeryan olacağım 5. Sezeryanin üzerinden 5 yıl geçti olan varmı daha önce 6. Sezeryan doktor riskli dedi
Ay ne güzel darısı başıma, ilkinde çok kötü oldum ben bari bu sefer biraz daha iyi geçsin diyorum. İnşallah seninki bu sefer daha kolay geçer, daha önceki grubumda 3. sezaryeni olan arkadaşımız o kadar kolay geçirdi ki eve gelip süpürge açmış, iş arkadaşlarını ağırlamış falanBenimde 2.sezeryanım ilk sezeryan dan daha rahat geçmişti, daha çabuk toparlamıştım
3.sezeryan nasıl olacak bakalım
Bizim Suriyeli bi komşu vardı 4 çocuklu hepsi sezaryen bana korkma korkma 5’e kadar bi şey olmaz diyordu, sonradan 5’i de yapmış duydumIyiki demiş doktorun yoksa durduramyicaklar seni galibamaşallah umarim sorun yaşamazsin.
Ben hastende 5ci hamileligine gelen kadinla konuştum doktoru başaramazsin sorunu çoktu kurtaj yap diyordu ama kadinin dogurdugu 4çocuktan biri yaşiyor diye yine dogurmak istiyordu sonrada ne oldu haberim olmadi.
Sezeryan sayi artikca sorun sayisida artiyor diyor doktorlar.
Ben ikinci sezeryan olunca dertleniyorum el alem 5ciyi yapiyor yahuBizim Suriyeli bi komşu vardı 4 çocuklu hepsi sezaryen bana korkma korkma 5’e kadar bi şey olmaz diyordu, sonradan 5’i de yapmış duydum
Valla ya, bu ablayı da merak ediyorum napacak inşallah yazılanlara küsüp bi daha yazmamazlık yapmaz. Kızlar yavaş vurunBen ikinci sezeryan olunca dertleniyorum el alem 5ciyi yapiyor yahu
Evet4'e kadar diye biliyorum ben de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kayıpsız 5 çocuğunuz mu var şu an?
kusmesin biz azmine hayran kaldik sadece sabirli kadinmiş ben bir çocukla sac baş yoluyorumValla ya, bu ablayı da merak ediyorum napacak inşallah yazılanlara küsüp bi daha yazmamazlık yapmaz. Kızlar yavaş vurun