Sanırım eski kartları eğlencesine bu amaçla kullanmaya devam edeceğim; çünkü kendimi dizginlemem çok zor:))
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Kolay gelsin:))
ssykuu benim falım çoktan oldu bitti ama sohbetin o kadar hoşuma gitti ki diğer arkadaşlara da yaptığın yorumları açıp açıp okuyorum:)
canım benim canım, sende benim çok hoşuma gittin ne yapacağız hımm? :) özelden yaz bana istediğin zaman, ben çok memnun oldum seninle tanıştığıma :)
Oleeyy arkadaş mı olduk biz? :) Özelden şu an mesaj hakkım yok ama olunca mutlaka yazarım. Çok geçmiş olsun bu arada,hep bizim yüzümüzden oldu
ayol yok, kimse boynuma bıçak dayamadı. ben kendim istediğim için baktım, şaka yapıyorum :) olsun arada böyle çöküşler iyidir, birden toparlanır insan :) mesaj hakkın dolar dolmaz özelden yazışalım, face falan varsa kesin ekleşelimde ayrıca :) kaybetmek istemiyorum seni :)
Bu konularda bilgili ve tarafsız birisiniz anladığım kadarıyla o yüzden sormak istedim; çok fal bakma yüzünden rahatsızlanmışsınız sanırım çok geçmiş olsun... Sormak istediğim de tıpkı sizin çok bakma yüzünden rahatsızlanmanız ya da enerjinizin düşmesi, yorgunlaşmanız gibi şeyler baktıran kişilerde de olur mu? Bir enerji alışverişi sonuçta ama merak ediyorum fala bakan kişilerin özellikle enerjisi kötü olan kişilerin baktıranları da olumsuz etkilemesi mümkün mü?
Tekrar çok geçmiş olsun...
çok teşekkür ederim mavimine;
elbette baktıran kişilerde de migren, kansızlık belirtileri (üşüme, uykusuzluk) gibi belirtiler görülüyor. vücut elektrikle ayakta duruyor. benim evde bir bonzaim var, çok daralırsam ve enerjim düşerse ayaklarımı hemen toprağına gömüyorum. doğal yöntemler deniyorum. bugün kas gevşetici almamın nedeni birazda regl olmam.
regl zamanı çok fazla tarot bakmamanızı öneririm, zira biliyorsunuz hormonlar negatif enerji yayabiliyor vücuda. ay taşı bugünlerde işimi görüyor.
ekleyelim hazır konu açılmışken; iştahı çok açılan hanımlar ay taşı kullansın. migrene, oburluğa çok iyi geliyor :)
başka birinden duysaydım bu öneriyi sizle paylaşmazdım ancak kendim deneyip test ettim, kefilim :)
ay taşı bende var ama küpe olarak :)
sanırım taşların vücuda değmesi gerekiyor di mi?
doğal taşlar ilgimi çekiyor benim
ametist ve lal taşlarını seviyorum
hastalanmışsn cnm geçmiş olsun bende fal için msj atmıştım kusura bakma
ssykuu bi gmailine bakıver tatlımm=)
yok yok, sizin yüzünüzden değil ben şaka yaptımatın tabi, sizlerde merak ediyorsunuz. kendimi iyi hissettiğimde bakacağım merak etmeyin :)
ama iki gündür bekliyorum lütfen
yok şeker iki defa baktım yok.ayol sana yazdım ben, eski mesajları kontrol ettin mi ?