6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

Sanırım eski kartları eğlencesine bu amaçla kullanmaya devam edeceğim; çünkü kendimi dizginlemem çok zor:))
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Kolay gelsin:))

rica ederim tatlım, öneriye ihtiyacın olursa her zaman buradayım ben :)

ssykuu benim falım çoktan oldu bitti ama sohbetin o kadar hoşuma gitti ki diğer arkadaşlara da yaptığın yorumları açıp açıp okuyorum:)

canım benim canım, sende benim çok hoşuma gittin ne yapacağız hımm? :) özelden yaz bana istediğin zaman, ben çok memnun oldum seninle tanıştığıma :)

beklenen oldu, 2 günde toplamda 15 fal açtım ve bommm! dudaklarımda yaralar çıktı :)) böyle etkileri de oluyor işte :) kas gevşetici aldım, hala daha fal bakar mısın mesajları geliyor :) yanımda olsanız hepinizin saçını çekerdim valla hahahaha :) şaka bi yana kendimi iyi hissettiğimde devam edeceğim, ancak bugünlük pilim bitmiş durumda. bu topik altında neden sıkıntılarınızı bizle paylaşıp derman bulmuyorsunuz? illa fala mı kaldı derdimiz tasamız? belki danıştığınız konuları tecrübe edinen arkadaşlarımız size yardımcı olacak?

paylaşmanın hiç birimize bir zararı olmayacak, inanın kefilim buna ben :)

syysku sana şimdi demiyorum ama bakmaya devam edeceğin zaman lütfen ama lütfen beni de unutma sana özelle yazacağım bazı şeyleri senin gibi 3. gözü açık birilerine ihtiyacım var

geçmiş olsun bu arada

canım benim canım, sende benim çok hoşuma gittin ne yapacağız hımm? :) özelden yaz bana istediğin zaman, ben çok memnun oldum seninle tanıştığıma :)

Oleeyy arkadaş mı olduk biz? :) Özelden şu an mesaj hakkım yok ama olunca mutlaka yazarım. Çok geçmiş olsun bu arada,hep bizim yüzümüzden oldu

Oleeyy arkadaş mı olduk biz? :) Özelden şu an mesaj hakkım yok ama olunca mutlaka yazarım. Çok geçmiş olsun bu arada,hep bizim yüzümüzden oldu

ayol yok, kimse boynuma bıçak dayamadı. ben kendim istediğim için baktım, şaka yapıyorum :) olsun arada böyle çöküşler iyidir, birden toparlanır insan :) mesaj hakkın dolar dolmaz özelden yazışalım, face falan varsa kesin ekleşelimde ayrıca :) kaybetmek istemiyorum seni :)

sen bana mesaj atabiliyorsan özelden adını soyadını yaz hemen bulayım seni faceden:)

Bu konularda bilgili ve tarafsız birisiniz anladığım kadarıyla o yüzden sormak istedim; çok fal bakma yüzünden rahatsızlanmışsınız sanırım çok geçmiş olsun... Sormak istediğim de tıpkı sizin çok bakma yüzünden rahatsızlanmanız ya da enerjinizin düşmesi, yorgunlaşmanız gibi şeyler baktıran kişilerde de olur mu? Bir enerji alışverişi sonuçta ama merak ediyorum fala bakan kişilerin özellikle enerjisi kötü olan kişilerin baktıranları da olumsuz etkilemesi mümkün mü?

Tekrar çok geçmiş olsun...

ssykuu twitter'ını buldum facebookunu değil ordan takip et dedim facebookuma düştü tweetin:) Sen beni ordan görebilirsin sanırım son beğenen olarak görürsen sen ekle kurban olayım kan ter içinde kaldım burda

çok teşekkür ederim mavimine;
elbette baktıran kişilerde de migren, kansızlık belirtileri (üşüme, uykusuzluk) gibi belirtiler görülüyor. vücut elektrikle ayakta duruyor. benim evde bir bonzaim var, çok daralırsam ve enerjim düşerse ayaklarımı hemen toprağına gömüyorum. doğal yöntemler deniyorum. bugün kas gevşetici almamın nedeni birazda regl olmam.

regl zamanı çok fazla tarot bakmamanızı öneririm, zira biliyorsunuz hormonlar negatif enerji yayabiliyor vücuda. ay taşı bugünlerde işimi görüyor.

ekleyelim hazır konu açılmışken; iştahı çok açılan hanımlar ay taşı kullansın. migrene, oburluğa çok iyi geliyor :)
başka birinden duysaydım bu öneriyi sizle paylaşmazdım ancak kendim deneyip test ettim, kefilim :)

ay taşı bende var ama küpe olarak :)
sanırım taşların vücuda değmesi gerekiyor di mi?
doğal taşlar ilgimi çekiyor benim
ametist ve lal taşlarını seviyorum

ay taşı bende var ama küpe olarak :)
sanırım taşların vücuda değmesi gerekiyor di mi?
doğal taşlar ilgimi çekiyor benim
ametist ve lal taşlarını seviyorum

evet evet evet! kesinlikle ciltle temas etmeli. temas ettiği bölgeyi kızartıyor, kaşındırıyorsa doğru yoldasınız demektir :) ay taşı akik ve ametist benim favorim, ay taşı fiziksel rahatsızlığımı alır, akik şans getirir ametist ise kötü enerjimi alır.
küpe, yüzük gibi vücuda sınırlı temas eden taşlar çoğunlukla çıplak değildir (cilalıdır)

çıplaktan kastım; doğal kırıldığı gibi bırakılması. hiçbir cila, vernik yememesi. bazı ucuz taşları böyle parlatarak gerçek kılıyorlar akılları sıra. ancak gerçek doğal taş tıpkı bir akide şekerinin kırıldığında görünen o kumlu parlaklığına sahiptir. cilalı yani çıplak olmayanlar ise jöleye batırılmış bir taş gibi görünür gözümüze.
ben serçe parmak tırnağı boyutunda bir ametisti 2009 yılında 70 dolara bir antikacıdan almıştım. çoğu taşçıya gösterdim ve gerçek olduğunu kanıtladım.
olmayadabilir elbette, ancak etkisini çok iyi gösteriyor.

bir taş bulduğunuzda bu çıplaksa onu saman bir iple bağlayıp hanımlar iki gögsünün arasına gelecek şekilde taksın. 10 günde bir 3 günlük yıkama ritüeli ile dinlendirsin.

hastalanmışsn cnm geçmiş olsun bende fal için msj atmıştım kusura bakma

yok yok, sizin yüzünüzden değil ben şaka yaptım atın tabi, sizlerde merak ediyorsunuz. kendimi iyi hissettiğimde bakacağım merak etmeyin :)

müsait olduğunda bakarsın canım acelesi yok bi köşeye not et yeter. çok sağol
ama soru mu sormalıyım yoksa sen bana fal mı açacaksın. bilgi vereym mi yani ne gerekli?
aşk için baktıracağım ben cnm 4yıllık ilşkim var evilik nişan yakın mıdır sonumuz var mıdır? soru olarak bu genel bilgi verirsende beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…