- 26 Ocak 2012
- 551
- 6
aldım aldım almaz mıyım :) sabahtan beri herkese bakmaya çalışıyorum saç baş darmaduman kahvaltı bile yapamadım :) 3 kişiye baktım, özelden 3 kişi etti 6. hayatımda hiç bu kadar fal bakmadım, birde topiğin başını okumuyorlar sanıyorlar ki online fal bakıyorum. bu saatten sonra gelen arkadaşlarıma ne zaman bakacağım hiç belli değil çünkü şu an 4 kişi (sen dahil) mesaj kutumda yorumlanmayı bekliyor. sıralamaya göre gittiğim için yeni gelenlere anlayış gösteremiyorum.
10 dakika'da bir özel mesaj atabiliyoruz sanırım, şimdi yazıp ayrılacağım buradan :) çünkü ben güncel görüldükçe kızlar online fal baktığımı düşünüyor.
halbuki dün araştırdım, var böyle fal bakan konular? gerçi buraya yazan hanımlar zaten bütün astroloji konularını talan etmiş ^^ millet olarak meraklıyız napalım yani :))
herkese mutlu pazartesi günleri :)
hahahah ay Allah sabır versin zaten bu fal bölümüne konu açan açmayan pişman. En son kavga çıkıyo konu kapanıyo. Keşke geçici konu kapama gibi bişe olsa da bi süre sen bakana kadar yazılmasa sonra tekrar konuyu açıp azar azar bakarsın. Ama genede bu kadar fala bakmak senin ruhunu ve bedenini yoracak ya :44: Bi çözüm getirmelisin. Hani ben baştan yazdım zaten diye bencil davranmak da istemiyorum sonuçta herkesin kendi sorunu kendine büyük. Neyse zaten benim için cidden acele etme hiç daha zor durumda olanlar varsa öne alabilirsin. Aklında kalsın birgün huzurlu bir zamanında gerçekten hissederek bakmanı isterim çünkü
Bu arada profilinde resimdekiler senmisin?
evet tatlım, benim :) ve dediklerinde çok haklısın ^^
evet tatlım, benim :) ve dediklerinde çok haklısın ^^
Maşallah diyelim o zaman
ne kadar içtensiniz, bayılıyorum böyle insanlara ya :)) ay ben sizden çok şey öğrenirim, lütfen bilgilerinizi bizden esirgemeyin. burada ilgili bir başlıkla konular açsanız, bizde okusak. nasıl sevinirim, nasıl talan ederim bir bilseniz ^^ ben böyle platformların böyle güzel ilişkiler kazandırmasına bayılıyorum :)
Kızlaaarrrr, ben de psikoloji okuyorum ama henüz hiçbi şey bilmiyorum:)
çok teşekkür ederim :) şimdi sana açıyorum fal, sona bıraktım mevzun uzun diye ama yemin ederim şiştim :)
Benim bir sorum olacak: Ben çok içimden geldigi zaman kendime ve çevremdeki dostlarıma kahve falı bakıyorum ve genelde öngörülerim doğru çıkıyor. Bundan yola çıkarak tarot kartları almaya karar verdim ,birkaç aydır hem kartların anlamlarını öğrenmeye hem de bakmaya calisiyorum; fakat kartlarla tam olarak bağlantı kuramadım. Belli olaylar ya da kişilerle ilgili neredeyse her seferinde aynı kartları çekiyorum, buraya kadar tamam; fakat iş yorumlama kısmına geldiginde kahve fincanından aldığım gibi bir enerjiyi alamıyorum kartlardan. Bu bağlamda tarot kartlariyla bağlantı kurmak için uyguladığınız bir yöntem, ritüel var mı diye sormak istiyorum. Eğer varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler...
çok teşekkür ederim :) şimdi sana açıyorum fal, sona bıraktım mevzun uzun diye ama yemin ederim şiştim :)
sevgili Genuine;
ben kartlarıma enerjimi senelerce onları yanımda kadife bir kese içinde taşıyarak yükledim. alıştırma kartlarımı daha sonra orjinalleri ile değiştirmek istedim. bir bulgar çingenesinden senelerdir kullandığı kartlarını almak istedim, ancak çevremdeki bir kaç falcı bana bunun çok tehlikeli olduğunu, kartların el değiştirmesi enerjiyi olumsuza çevirebileceğinden söz etti. şu an ki kartlarım çok eskisi, pvc kaplatıp kullanabildiğim kadar kullanmaya gayret edeceğim. her zaman çantamdalar, uyurken yatağımın yanında. ağladığımda uzak tutarım kendimden yalnız, onları bayağı bir sakınıyorum kendimden.
bir de, kartların her biri farklı baktığın kişilere tekrar tekrar çıkıyorsa kaldır kafana fal açtığın kişiye bak. kartı unut, ona o kartın söylemesini istediğin şeyleri söyle.
ben mesela 3kartla da bakıyorum, 33 kartla da. 2 saat süren fal açılımlarımda oluyor, enerjisi pis olanlara sakın fal açma.
bu falınıda, bakış şeklini de el önemlisi seni kötü anlamda etkiler.
ayy şimdi gördüm bak burdaki cevabını. Ay en son baktın diye yanlış falan çıkmaz değilmi:18::18: Ben çok aşırı inanıyorum ya inşallah iyi yoğunlaşmışsındır:18::18::18:
Arkadaşlar bu arada ne kadar iyi bir insan arkadaşımız, ben hiç beklemezken,günleeer sonra beklerken bugün bana açmış yazmış özelden. Ben daha önce hiç bilen bir falcıya denk gelmedim ki zaten çok zordur bence ciddi ve hisli birini bulmak. Ki zaten gitmedim de hiç falcıya. Çünkü bence parayla pulla bakanlar asla gerçekçi değil bana göre.
Sonuçta internet ortamındayız yazmayadabilirdi o kadar zaman ayırıp kafa patlatmak kesinlikle takdir edilesi birşey
Gerçekten tekrar buradan da teşekkür ederim. Umarım enerjin bitmemiştir bende bak totem yaparım ben şimdiYok valla yaranılmaz diyosun sen şimdi kesin fal açsan dert açmasan ayrı dert haha
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Kadife keseyi daha önce duymuştum; ama bu kadar etkili olduğunu düşünmemiştim, en kısa zamanda bir tane ediniyorum..
Ben de üzgün oldugum, ağladığım zamanlarda özellikle tarot açıyordum güzel şeyler göreyim ve moralim yerine gelsin diye. Negatif enerji mi yüklemiş oluyorum kartlara? Mutlaka enerjimin iyi olduğu zamanlarda mı tarot açmam gerekiyor?
kesinlikle iyi olduğun zamanlarda açman gerekiyor. kart enerji bekliyor zira, sen onlara kötü elektrik gönderirsen aldığını görür. ters çıkar falların. kendine sakın tarot bakma. tarot kartları, sahibinden çok etkilendiği için olumlu olumsuz her türlü etkiyi çok şiddetli gösterir.
Bunu da bilmiyordum..Bugüne kadar kendim için ya da iliskim için çok fazla açılım yaptım.
Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum bu kartları, yeni kartlar almam daha mı sağlıklı olur?
benim önerim yeni bir kart al ve en baştan başla. çünkü kötü elektriği iyiye çevirmek için zaman ihtiyacın olacak. alıştırma kartı alma ama, yani d&r gibi kitap evlerinde satılanları değilde daha çok internet sitelerinde satılanlardan alabileceksen al. lütfen kendine asla fal bakma. bu çok önemli bir nokta çünkü :)