6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

şimdi bir doğal taş edinin. bu taş çıplak olsun. (tercihim ametist.) (istanbul yaşıyorsanız anabala pasajındaki bir dükkanı öneririm beyoğlu atlas pasajının üstü) biraz pahalı ancak çıplak. onu bir sicimle (bu saman olsun asla metal olmasın) bağlayıp iki gögsünüzün arasına gelecek şekilde asın. yıkama suyunuz doğal mineralli bir su olsun. (pınarın cam bir şişe de saf suyu satılıyor, oda belki bir suya göre pahalı ama öneririm) içine bırakın. (on gün kullandıktan sonra) 3 gün o suyun içinde beklettiğiniz taşın 3. günün sonunda dibine beyaz bir su bıraktığını göreceksiniz. bunu biz işte klor (taşın yüklendiği kötü enerji) olarak yorumluyoruz. size negatif elektrik konusunda iyi gelecektir, en azından olumluya çevirebilirsiniz üstünüzdeki kötü elektriği.

burda genel aşk ve iş diye yazmıstım ama özelde sadece aşk hayatıyla ilgili msj atmıştım bende.çok msj geldiğine eminim size herkes bişeyleri merak ediyor.ama sizin bir özelliğinize bayıldım geçiştirme yapıp yazabilirdiniz o mesajlara ama hissederek özenle bakmak istediğinizi yazmışsınız.birçok kişinin yapmayacagı bi özellik bu.sabırla beklicem.ne zaman müsaitseniz artık.hatta zorlama yapmak istemiyorum sonucta her insanın sıkıntısıda sizin üzerinize geçiyor.eğer bana içinizden bakmak gelmiyorsa kendinizi zorlamayın cidden kırılmam :) benim yüzünden sıkılın istemem.herşey gönlünüzce olsun :)

canım sana da yarın bakacağım, kesin bakacaklarımın listesine aldım seni de. geçiştirme olmasın diye uzun uzun bakmak istiyorum, sonuçta ben buraya bu iş sonradan öğrenilen bir şey değil derken bundan söz ettim.
umarım söylediklerim seni mutlu eder. sen özelden muhtemelen bana yazmışsındır bilgilerini, şimdi ona bakıp not edeceğim. mesajlarına bakar ol yarın muhakkak yazacağım sana falı açıp. :)

dün benden rica edipte hala bakmadıklarım; sakın yanlış anlamayın siz önceliklisiniz. sıraya göre gideceğim, ilk isteyenden son isteyene doğru. haksızlık olmasın, kimse bir diğerinden bir eksik ya da fazla değil benim için. üst üste mesajda atıyorlar kıyamam, çok ısrarcı olmak istemiyorlar ama küçük kedi gibi sokuluyorlar araya "ya şunu söylemeyi unuttum onu da ekleyeyim" diyerek ^^ ama şu saatten sonra isteyen arkadaşlarıma net bir tarih veremem, çünkü hesaplamalarıma göre şu an 50 küsür kişiye fal bakmam gerekiyor. ona göre ^^

canım beni kırmayıp zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim.. her şey gönlünce olsunn

kayseride yasıyorum ilk işim yarın bu tası aramak olacak hemen not aldım
çok çok teşekkür ederim

bide benim için aclesi yok özelden yazamıyorum msj hakkımdan dolayı
platonik bi aşk belası var üzerimde bi türlü kendi falıma bakamıyorum
müsait bi zamnda benide eklersen listeye çok sevinirim

d.t : 14.12.1988
dogum saatim: 19.00

çok yogunsn seni anlıyorum o yüzden üstelemiyorum
her şe için teşekkrler

syyskuu; valla tebrikler cidden şimdilede kimse yok öle ücretsiz fln bu işleri yapan sana allah yardımcı olsun

syskuu bende özelden dün mesaj atmıştım. Bende kesin bakacaklarının listesindemiyim

bana yarın bakacağını söylemen bile mutlu etti beni :) bilgilerimi yazdım hatta doğum tarihi ve saatimi sonradan gönderdim toplamda özelden iki msj attım yani.çok teşekkürler şimdiden :)

4. sayfanın en sonuna yazmıştım, özel mesajda attım.. :)

02 05 1989 ,21:20 civarı sevdiğim koku be delicious ; şekerli bir koku:) Şekerli kokuları seviyorum zaten.Çok teşekkürler bakalm ne çıkacak merak ettim

para şovalyesi, değnek kralı, güç.
1 düz, 2 ters.

maddi açıdan zorlu bir dönemi atlatmış, ama hala artçılarını hissettiğin bir evrenin tam içerisindesin. aşırı inatçı bir yapıda bir bey var hayatında. bilmiyorum evli miydin okudum ama rastlayamadım, onun aranızda geçen soğuk rüzgarlar uzun bir süre olmasa da devam edecek gibi geliyor. ama sıkma kendini, üstesinden gelemeyecek bir sorun görünmüyor şimdilik.

fiziksel gücün yerinde mi? güç bize tehlike ikazı veriyor. kişi stres ya da kendine iyi bakamamaktan ötürü ciddi olmasa da bir hastalık sürecine giriyor. bir kaç gün seni yatıracak, öyle görünüyor.

baba sağ ise dikkat, ciddi bir konuşma yapacak seninle ve bu senin canını sıkacak. sağ degilse, güç bakımından senden kat ve kat yüksek birisi ile bir konuşma görünüyor.

iyi haber nisanda geliyor, beklediğin para ya da beklediğin bir haber. küçük bir seyahat var, henüz net olmamakla beraber gerçekleşecek.

3 aycık bekleme dönemindesin, bu dönemde yatırım yapma sakın. paranı sıkı kontrol et, zira şanssız bir döneme denk gelebilir.

(genel baktıranlara çok net şeyler söyleyemiyorum, dolayısıyla kusura bakma genel bakım anca bu kadar oluyor tanımadan :) )

syyskuu merhaba neye göre bakıyorsun acaba doğum tarihi falan mı ?

para onlusu, kılıç prensi, değnek prensi.
3 'üde ters.

para açısından 2013 herkese bolluk bereket getirecek denirken neye dayanarak söylendi bilmiyorum. aksine 2013'ün başı, haziran ayında doğanlar hariç kimseye öyle bolluk, bereket getirmedi. hepsinin içinde dağılım olacak. yani hepimiz ocak ayına yığıldık, olacak mı olmayacak mı diye beklentilerimiz arttı. aslan burçları şanslı, çünkü onların yönetici gezegeni güneş. dolayısıyla tüm seneye ve burçlara hükmedecek güçte.

2 erkek var gonulcum, iki erkek arasında bir seçim bekliyor seni şubat'ın ortasında. bu süreçte iki erkekte maddi açıdan çok iyi gelirde değil ama çok çalışkan, seni seçime zorluyorlar. sana önerim yay burcu ya da yükseleni varsa kesinlikle uzak dur. sana ancak bu kadarını söyleyebiliyorum.

bir kaç iş teklifi gelecek, ama sen pek değerlendirmeye almayacaksın. şu anlık bir ciddi iş teklifi göremiyorum, ama sürpriz bir gelişme de olabilir tatlım hemen bozma moralini :)

yaz canım yorumlamaya çalışacağım.

bende özelden gönderdim bilgileri umarım bakarsınız :)
bakamazsanızda canınız sağolsun.

yaz canım yorumlamaya çalışacağım.

bu dördüncü yazışım olacak ama kusura bakmazsınız artık ben özeldende mesaj atmıştım durumumu bildirdim aşkla ilgili mesajlarınıza bakarmısınız rica etsem..orada ayrıntılı anlattım gelmedıyse burda tekrar yazayım bide rüyamla ilgi uzun süredir dua edip yatıyorum bir olayla ilgili ben değil ama annem uykuyla uyanıklık arasında boynumda ip olduğunu görmüş aynı gün sabaha karşı bende sağ elimde alyans gördüm iki sorumada cevap verebilirseniz tarot acarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim:))

syyskuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benim mesajımı aldın mı? Aldığını bileyim yeter gerçi çok saçma tabiki gelmiştir de Neyse yani tatlım bi iletişimimiz bi selamımız olsun dedim

Zaten şimdi 3448940938 kişi olduğu için şimdi bakmanı beklemiyorum. Çok kolay gelsin gerçekten

aldım aldım almaz mıyım :) sabahtan beri herkese bakmaya çalışıyorum saç baş darmaduman kahvaltı bile yapamadım :) 3 kişiye baktım, özelden 3 kişi etti 6. hayatımda hiç bu kadar fal bakmadım, birde topiğin başını okumuyorlar sanıyorlar ki online fal bakıyorum. bu saatten sonra gelen arkadaşlarıma ne zaman bakacağım hiç belli değil çünkü şu an 4 kişi (sen dahil) mesaj kutumda yorumlanmayı bekliyor. sıralamaya göre gittiğim için yeni gelenlere anlayış gösteremiyorum.

10 dakika'da bir özel mesaj atabiliyoruz sanırım, şimdi yazıp ayrılacağım buradan :) çünkü ben güncel görüldükçe kızlar online fal baktığımı düşünüyor.

halbuki dün araştırdım, var böyle fal bakan konular? gerçi buraya yazan hanımlar zaten bütün astroloji konularını talan etmiş ^^ millet olarak meraklıyız napalım yani :))

herkese mutlu pazartesi günleri :)

çok teşekkür ederim :) bir soru sorabilir miyim, ayrıldığım kişiyle ilgili bir durum söz konusu değil sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…