teşekkürler mesajın için yıkama olayını biraz açarmısın ilk defa duydum çünkü böylee bi şey
astral seyahat çok farklı bi şey denenmesi gereken bi şey kesinlikle umarım sende yaşarsın bu duyguyu
seninle konusmak bana iyi geldi bu arada tekrar teşekkür ederim
burda genel aşk ve iş diye yazmıstım ama özelde sadece aşk hayatıyla ilgili msj atmıştım bende.çok msj geldiğine eminim size herkes bişeyleri merak ediyor.ama sizin bir özelliğinize bayıldım geçiştirme yapıp yazabilirdiniz o mesajlara ama hissederek özenle bakmak istediğinizi yazmışsınız.birçok kişinin yapmayacagı bi özellik bu.sabırla beklicem.ne zaman müsaitseniz artık.hatta zorlama yapmak istemiyorum sonucta her insanın sıkıntısıda sizin üzerinize geçiyor.eğer bana içinizden bakmak gelmiyorsa kendinizi zorlamayın cidden kırılmam :) benim yüzünden sıkılın istemem.herşey gönlünüzce olsun :)
şimdi bir doğal taş edinin. bu taş çıplak olsun. (tercihim ametist.) (istanbul yaşıyorsanız anabala pasajındaki bir dükkanı öneririm beyoğlu atlas pasajının üstü) biraz pahalı ancak çıplak. onu bir sicimle (bu saman olsun asla metal olmasın) bağlayıp iki gögsünüzün arasına gelecek şekilde asın. yıkama suyunuz doğal mineralli bir su olsun. (pınarın cam bir şişe de saf suyu satılıyor, oda belki bir suya göre pahalı ama öneririm) içine bırakın. (on gün kullandıktan sonra) 3 gün o suyun içinde beklettiğiniz taşın 3. günün sonunda dibine beyaz bir su bıraktığını göreceksiniz. bunu biz işte klor (taşın yüklendiği kötü enerji) olarak yorumluyoruz. size negatif elektrik konusunda iyi gelecektir, en azından olumluya çevirebilirsiniz üstünüzdeki kötü elektriği.
dün benden rica edipte hala bakmadıklarım; sakın yanlış anlamayın siz önceliklisiniz. sıraya göre gideceğim, ilk isteyenden son isteyene doğru. haksızlık olmasın, kimse bir diğerinden bir eksik ya da fazla değil benim için. üst üste mesajda atıyorlar kıyamam, çok ısrarcı olmak istemiyorlar ama küçük kedi gibi sokuluyorlar araya "ya şunu söylemeyi unuttum onu da ekleyeyim" diyerek ^^ ama şu saatten sonra isteyen arkadaşlarıma net bir tarih veremem, çünkü hesaplamalarıma göre şu an 50 küsür kişiye fal bakmam gerekiyor. ona göre ^^
canım sana da yarın bakacağım, kesin bakacaklarımın listesine aldım seni de. geçiştirme olmasın diye uzun uzun bakmak istiyorum, sonuçta ben buraya bu iş sonradan öğrenilen bir şey değil derken bundan söz ettim.
umarım söylediklerim seni mutlu eder. sen özelden muhtemelen bana yazmışsındır bilgilerini, şimdi ona bakıp not edeceğim. mesajlarına bakar ol yarın muhakkak yazacağım sana falı açıp. :)
dün benden rica edipte hala bakmadıklarım; sakın yanlış anlamayın siz önceliklisiniz. sıraya göre gideceğim, ilk isteyenden son isteyene doğru. haksızlık olmasın, kimse bir diğerinden bir eksik ya da fazla değil benim için. üst üste mesajda atıyorlar kıyamam, çok ısrarcı olmak istemiyorlar ama küçük kedi gibi sokuluyorlar araya "ya şunu söylemeyi unuttum onu da ekleyeyim" diyerek ^^ ama şu saatten sonra isteyen arkadaşlarıma net bir tarih veremem, çünkü hesaplamalarıma göre şu an 50 küsür kişiye fal bakmam gerekiyor. ona göre ^^
02 05 1989 ,21:20 civarı sevdiğim koku be delicious ; şekerli bir koku:) Şekerli kokuları seviyorum zaten.Çok teşekkürler bakalm ne çıkacak merak ettim
merhabalar.. uygun bi vaktinizde bende rica edicem sizden :) iki merak ettiğim konu var biri aşk biri iş.. ikisine yada genel bakabiliyorsanız çok sevinirim. olmazsa iş için bakmanızı isticem, şuan çalışmıyorum.. doğum tarihim 22.08.1991 saat 14.00. koku vanilya, nergis, lavanta veya muzda olabilir :) (aşk içinde bakabilirseniz şayet; biraz tatsız bi şekilde biten bir ilişkim oldu gelecekti durumu merak ediyorum. (ben aslan o kova))
Merhaba konuyu ilk açtığınızda girmiştim ama kendime söz verdiğim için baktırmıcam demıstım..kendime engel olamıyorum sanırsam(bende sabahtan beri rüyamı yorumlatacak bırını arıyorum sonuucta buda hıs meselessi özelden mesaj attm ama emınm mesajlarınız dolmustur yorumlamak ggibi bir durumunuz var mı?
yaz canım yorumlamaya çalışacağım.
syyskuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benim mesajımı aldın mı? Aldığını bileyim yeter gerçi çok saçma tabiki gelmiştir deNeyse yani tatlım bi iletişimimiz bi selamımız olsun dedim
Zaten şimdi 3448940938 kişi olduğu için şimdi bakmanı beklemiyorum. Çok kolay gelsin gerçekten
para onlusu, kılıç prensi, değnek prensi.
3 'üde ters.
para açısından 2013 herkese bolluk bereket getirecek denirken neye dayanarak söylendi bilmiyorum. aksine 2013'ün başı, haziran ayında doğanlar hariç kimseye öyle bolluk, bereket getirmedi. hepsinin içinde dağılım olacak. yani hepimiz ocak ayına yığıldık, olacak mı olmayacak mı diye beklentilerimiz arttı. aslan burçları şanslı, çünkü onların yönetici gezegeni güneş. dolayısıyla tüm seneye ve burçlara hükmedecek güçte.
2 erkek var gonulcum, iki erkek arasında bir seçim bekliyor seni şubat'ın ortasında. bu süreçte iki erkekte maddi açıdan çok iyi gelirde değil ama çok çalışkan, seni seçime zorluyorlar. sana önerim yay burcu ya da yükseleni varsa kesinlikle uzak dur. sana ancak bu kadarını söyleyebiliyorum.
bir kaç iş teklifi gelecek, ama sen pek değerlendirmeye almayacaksın. şu anlık bir ciddi iş teklifi göremiyorum, ama sürpriz bir gelişme de olabilir tatlım hemen bozma moralini :)