Açıklamaya hayran kaldım. Psikolog musunuz? ya da psikoloji falan mı okuyorsunuz? :)) meslektaş daha doğrusu bölümdaş kokusu aldım sanırım :))
ilgili olmanız çok güzel, inanın psikoloji okuduğu halde şu yazdığınızın kadarını bile bilemeyen sınıf arkadaşlarım var. :)) tebrik ediyorum, çok hoşuma gitti. Nedense altın bulmuş kadar sevindim.çocuk gelişimi mezunuyum, 5 yıl zorunlu psikoloji dersi aldım mesleğimden ötürü :) birazda sanırım meraklıyım, çok severim okumayı. psikoloji okuyorsunuz sanırım, inanılmaz saygı duyuyorum bu mesleği okuyanlara. çok isterdim ama kısmet olmadı, merakımı böyle okuyarak gideriyorum işte :))
ay çok sevindimm..özelden msj hakkım yok.onun için burdan soruyum. zaten özel bişide değil. ne zaman bebek sahibi olcam çok merak ediyorumm??
ilgili olmanız çok güzel, inanın psikoloji okuduğu halde şu yazdığınızın kadarını bile bilemeyen sınıf arkadaşlarım var. :)) tebrik ediyorum, çok hoşuma gitti. Nedense altın bulmuş kadar sevindim.bölümümü çok seviyorum sanırım bundan kaynaklanıyor. :)
elbette, seve seve :)
oyy teşekkür ederim, sizden aldığım pozitif enerjiden kaynaklanıyor bence :) daha 2. sınıftayım, hani öyle ileri derece bişey bildiğim yok, ama ögrendiklerimi bi başlık altında toplayabilirim çok mantıklı :) birbirimizden öğreneceğimiz çok şey vaar. ve son dediğinize de katılıyorum; sanal deyip geçmemek gerek. böyle platformlar çok şey öğretiyor-gösteriyor insanaa. :)ne kadar içtensiniz, bayılıyorum böyle insanlara ya :)) ay ben sizden çok şey öğrenirim, lütfen bilgilerinizi bizden esirgemeyin. burada ilgili bir başlıkla konular açsanız, bizde okusak. nasıl sevinirim, nasıl talan ederim bir bilseniz ^^ ben böyle platformların böyle güzel ilişkiler kazandırmasına bayılıyorum :)
oyy teşekkür ederim, sizden aldığım pozitif enerjiden kaynaklanıyor bence :) daha 2. sınıftayım, hani öyle ileri derece bişey bildiğim yok, ama ögrendiklerimi bi başlık altında toplayabilirim çok mantıklı :) birbirimizden öğreneceğimiz çok şey vaar. ve son dediğinize de katılıyorum; sanal deyip geçmemek gerek. böyle platformlar çok şey öğretiyor-gösteriyor insanaa. :)
:) evet falla ilgiliyim, ben dün özel mesaj atmıştım. yaptığınız açıklamadan sonra üstünüze gelmek istememiştim yeniden. çok iyisiniz ya, burda fal bakmayı birazcık bilen havalara giriyor falan. :) sanırım bu yetenek kalbinizin temizliğinden, karşılıksız iyilik yapma merakınızdan kaynaklanıyor. :)kesinlikle ^^ buraya baktıysanız belli ki sizde falla ilgilisiniz. varsa merak ettikleriniz bakalım hemen, diğer mesajlarda da yazdım, iyi elektrik aldığım kişilere bakmayı seviyorum diye :) ama kimse darılmasın, bakacağım dediğim herkese bakacağım. ayrımcılık yok yani ^^
freud dan bahsederken laten( gizil) dönemi atlamışsınız. Merak etmeyin ben freud u da ericsonu da piaget i de biliyorum. Ayrıca Ben ne kimseye para karşılığı ne de çıkar amaçlı ne de reklamım olsun diye tarot açmıyorum. Yakın arkadaşlarıma ve burda sıkıntılı olan kendini rahatlatmak isteyen kişilere açıyorum. Yani benim ne reklama ne de kafelere ihtiyacım yok. Sevgilerle ... :)merhaba canım :)
sen asıl mevzuyu kaçırmıssın sanırım negatif bir şeyler söylemek isterken :) olsun gülümsettin beni, biraz da olsa kendini mutlu hissettiysen oh :)
oto kontrol küçük yaşlarda, süper ego oyun döneminde kemikleşir. duygularınla kendini ifade etme yaşın 15 ve üstüdür. bana freud'dan dönemleri sıralatma şimdi, negatif bir şeyler söylemek için sabaha düşünürsün :)
bende duygularımı yorumlayabilecek yaş 16'ydı, sen belki şu an 20 yaşındasın belki 40. sende şimdi fark etmişsin :) yani oturup denklem kurup kime şunu söylesem diye kafa patlatmadıysan şayet..
valla bilmiyorum belki de 16 yaşından önce bakanlarda vardır, ciddiye alınabilirlik seviyesine bakmak lazım.
ben bunu 16 yaşında keşfettim öğrenmedim, öncesinde kimseye teyze bebeğin olacak valla demiyordum heralde. altıma çiş yapmamakla, barbie bebeğimin saçını toplamakla uğraşmaktan olsa gerek.
1 senedir fal bakıyorsun, ama nasıl ? para karşılığında mı, yoksa belli bir söz karşılığında mı ? yeşilçam kafede, melekler kahvesinde fal bakanlarda var. nasıl bakıyorlar bilmiyorsun, ama bakıyorlar.
sana şimdi oral dönem'de bilinç başlar anal dönemde yerleşir, fallik dönemde durur genital dönemde hareket geçer diyeceğim, anlamayacaksın.
galiba en iyisi burada kesmek.
:) evet falla ilgiliyim, ben dün özel mesaj atmıştım. yaptığınız açıklamadan sonra üstünüze gelmek istememiştim yeniden. çok iyisiniz ya, burda fal bakmayı birazcık bilen havalara giriyor falan. :) sanırım bu yetenek kalbinizin temizliğinden, karşılıksız iyilik yapma merakınızdan kaynaklanıyor. :)
özel mesajı tekrar yollayabilirim isterseniz. :)
aynı dertten muzdarip biri olarak katılıyorum. güleryüz gösterdikçe farklı farklı düşünceler içerisinde giriyorlar. iyi insan sayısı o kadar az ki, herkesi art niyetli zannediyorlar. üzücü bi durum, ama olması gereken herşeye inat doğru bildiğimiz şekilde ilerlemek. yalnız, muhabbet ettikçe kanımın boşuna ısınmadığını görüyorum ve mutlu oluyorum :) muhabbetiniz çok güzel, hemfikir olduğumuzu görmek çok hoş. :)ben şimdi özel mesajlara bakıyorum tekrar zahmet etmeyin siz ^^ aslında tuhaf olanı söyleyeyim mi size, iyi niyetli olmazsanız kötüsünüz derler, iyi niyet gösterirsiniz yine kesin başka bir niyeti var deyip yine kötü derler. ben yıllardır hediye almaktan ziyade verirken mutlu olduğum için başkaları tarafından saf olarak adledildim. ama insanlar mutlu olduğu zaman mutlu oluyorum ben, bunu da sömürülmek pahasına devam ettireceğim. kaybedeceğim hiç bir şey yok :) şimdi bekleyin bakıyorum ben mesajlara ve tekrar yazıyorum size :)
freud dan bahsederken laten( gizil) dönemi atlamışsınız. Merak etmeyin ben freud u da ericsonu da piaget i de biliyorum. Ayrıca Ben ne kimseye para karşılığı ne de çıkar amaçlı ne de reklamım olsun diye tarot açmıyorum. Yakın arkadaşlarıma ve burda sıkıntılı olan kendini rahatlatmak isteyen kişilere açıyorum. Yani benim ne reklama ne de kafelere ihtiyacım yok. Sevgilerle ... :)
aynı dertten muzdarip biri olarak katılıyorum. güleryüz gösterdikçe farklı farklı düşünceler içerisinde giriyorlar. iyi insan sayısı o kadar az ki, herkesi art niyetli zannediyorlar. üzücü bi durum, ama olması gereken herşeye inat doğru bildiğimiz şekilde ilerlemek. yalnız, muhabbet ettikçe kanımın boşuna ısınmadığını görüyorum ve mutlu oluyorum :) muhabbetiniz çok güzel, hemfikir olduğumuzu görmek çok hoş. :)
harika bi yetenegin var benimde sana sormak istediklerim var bu konuda
geçen sene öylesine kahve fincanını elime alıp fal bakmaya çalıstım bildigim bi şey yoktu aslında sadece odanlandım o an o kadar
(bu arada telekinezi,astral seyahat ve mental vs konulara asırı ilgim vardır)
neyse şimdi fal bakıyorum bazen fincana dokundugum an daha fincanı açmadan yada fincanı açar açmaz hissediyorum
mesela isim veriyorum yada su sehirden biri gelecek şu şehire gideceksiniz birine evini nerden alacagını bile söyledm
dilegin şu diyorum mesela ama o faldaki sekillerden pekte bişey anlamıyorum
benim sorularıma gelecek olursak
bazen bakamıyorum ki fark ettigim kadarıyla karsımda ki eger köt kalpliyse
kötü şeyler hissedersem etkisinden kurtulmam zaman alıyor oturupp agladıgım bile oldu
fal baktıgım kişiyle birebir olmam gerek yoksa olmuyo
bide uzaktaki birine bakamıyorum çok iyi mutlaka kahvesini o içmiş olmalı
kesinlikle kendi falıma bakamıyorum
sende bu tarz şeyler yasadın mı fal sırasında
bide rica etsem bana da fal açarmısın sadece aşkla alakalı
bari tam araştırma yapsaydınız, neyse ki google'a freud'un psikoseksüel dönemleri diye yazmışsınız. latent olduğu söylemek isterim, laten değil. acaba neden süper egonun 13 yaşında aslında kemikleşmediğini söylemediniz? kuramcıları biliyorsanız madem.
ya aslında benim yaklaşımım hiçbir zaman bu kadar ters olmadı. ben size(tamamen birilerini mat etmeye yönelik) oynadığınız piyonu almak için böyle ters bir uslup sergiledim. çünkü oraya o yazıyı yazmaktaki amacınız gerçekten fesatçaydı. benim en nefret ettiğim nokta budur, birileri her zaman bir yerde birşeyleri böyle olumsuza çevirmek ister.
bugünün şanslısı sizsiniz, üzüldüm sizin adınıza.
ben orada öğrenilecek bir şey derken, keşfedilebilir, oturupta kalem defterle hesap kitap yaparak öğrenilir bir şey değil demeye çalıştım. sağolsun arkadaşlar gelip 6. histen bahsetti, açıkladı durumu.
keşke daha iyi okusaydınız.
olsun ama, sizde fal bakıyormuşsunuz ne güzel, arkadaşlarım elbette sizdende yorum almak isteyecek ve eminim ki güzel bakıyorsunuz. ama lütfen gerçekten bu işe gönül verdiyseniz, kimseye bunun öğrenilebilir birşey olduğundan söz etmeyin. bunu söyleyerek 20 tl'ye fal açanlara gerçek falcı demiş oluyorsunuz zira.
Sevgiler benden..
:) merak etmeyin google dan araştırıp yazmadım. Latent dönemi de biliyorum. Telefonun azizliğine uğramışim. Gazi üniversitesi mezunuyum ve şu anda ankara üniversitesinde eğitim alanında yüksek lisans yapmaktaym. Bir psikolog kadar o dersleri görmesemde araştırıp öğreniyorum. Zaten tartışmaya gerek yok. Az çok tarottan anlıyorum ve insanların sevdiği kokulara bakarak tarot bakıldığını ilk defa duyuyorum.. Benim için ilk oluyor. sizden çok şey öğreneceğim. :) hangi açılımı uyguluyorsunuz. buraya gelip bir iki tarot baktıktan sonra para karşılığı bakanları görüyorum ve çok kızıyorum. Iyi ki Siz onlardan değilsiniz. Yardımsever kişilere kadınlar kulübünün çok ihtiyacı var. Iyi akşamlar. Sevgilerle ...