Aslinda sorum esimle ilgili olacak :) hep bosanmayi diliyor bi bakiyorsun melek gibi bi bakiyorsun degismis icimde oglumu benden ayirmak istiyor gibi bi his var burdan mumkun olur mu canim ya cok tesekkurler
Konu sahibi bana çok benziyorsun,aynı şekilde benim babam da deisttir,bilimin açıklamadığı hiç bir şeye inanmaz ama ben de liseden beri fal bakıyorum.Gerçi son zamanlarda bıraktım baya çünkü hayatım boyunca 3 kere ölüm haberi vermiştim malesef 3ü de doğru çıktı,ister istemez kendimi uzaklaştırdım faldan.
Ama gerçekten sonradan öğrenilecek bir şey değil.3 harfileri ben de hiç görmedim,onlar insanlara musallat olur mu olmaz mı bilemem.Ama 6.his diye bir şeyin varlığına inanırım.Her insan çevresine enerji yayıyor çünkü ve bazı insanlar bu enerjileri yorumlamaya daha duyarlı oluyorlar,bu da 6. his demek.Küçüklüğümden beri ne hissetsem ne düşünsem başıma geldi.Biraz ürkütücü bir durum aslında.
Ama fal işine fazla kapılmamak gerek bence.Ben ne zaman baksam başım felaket derecede ağrıyor.
canım şimdi herkes böyle taleplerle gelicek ama bende bi soru sorabilir miyim? senin için problem olmazsa??
sor canım problem olmaz :)
mümkün canım, merak etme. kaderde olumsuz bir evre görünüyor söylediklerinden, çoğu evli arkadaşım bu dertten muzdarip. ama geçici olduğunu bilesin, kafana çok takma :) yarın buraya yazacağım, girip okuyabilirsin.
ay çok sevindimm..özelden msj hakkım yok.onun için burdan soruyum. zaten özel bişide değil. ne zaman bebek sahibi olcam çok merak ediyorumm??
12 eylül 1985. perşembe. saati akşam 7 buçuk civarıymış. vanilya kokusunuda çok severim bu arada:)) yarın mı bakıcaksın canım?
evet canım yarın buradan yazacağım :)