6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

beni utandırdığınız için teşekkür ederim :$

sanırım benden elektirik alamadınız cevap vermiyorsunuz

Ba-yıl-dım sana ya. Sürekli bu konuya giresim geliyor. Sığ bir fal muhabbeti de yok. Enerjiler,burçlar,taşlar,sohbet,fallar. Çok güzel

Cidden ben de enerjini alan müritlerdenim galiba Naptın bize çıkamıyoruz konudan

Bu arada teyzeni de çok merak ettim. Hayır annem teyzem arkadaşlarım herrrrkesin bir 'ay bi falcıya baktırdım inan hayatımı okudu geleceği bir bir bir bildi bak hatta...' diye giden bir deneyimi var bir benim olmadı ya Ki ben de bir o kadar mistik şeylere bayılırım çok çok inanırım böyle şeylere hatta annem kızar bu kadar saf olma diye

Bu arada sen insanları boşver eğer seni dışlıyorlarsa doğru yoldasın demektir, sıradan değilsin, üretiyorsun, orijinalsin demektir.

Evet birçok sözlükte ve ortamda kk öyle geçiyor. Tabi doğruluk payı da var bence Sen bir derdim var a konu aç da gelen saçma sapan tekdüze saygısız yorumları gör sonra karar ver. Biz biraz şanslıyız bu konuya iyi insanlar denk geldi.

Bu oalyı anlatmak istiyorum biz evlendik mutlu mesut kendi çabalarımızla dünya borcumuz vardı ama yinede çok mutluyduk
Sonra bi mutsuzluk nedeni olmayan hakim oldu evimize
Dükkan açtık herkesin tutmak için yarış yaptığı bir dükkanı
Birsürü zarara uğradık büyük bir adliye açılması gerekirken o yıl tam 3 yıl sonraya devroldu(yapım aşamasındaki aksiliklerden)
Biz yine direndik olumlu düşündük yılmadık gece gündüz çalıştık ama toparlanamıyoruz.
Sonra bebeğim olmuyor aksilikler içinde birde bunun için hastane hastane dolaştım ama hiç bir nedeni yok olmamasının herşey mükemmel görünüyor ama olmuyor.
Velhasıl kelam eşim geceleri hep bağırır korkar rüyasında bunun için bir hocaya gittik(oda ücret almadan bakıyor yardımcı olmak için)Eşim için.
İçeri girdiğimde adam birşeylere baktı sen eşini boşversene sen ölüyorsun sana hayatın boyunca mutlu olmaman için hayattan soyutlamak için büyü yapılmış dedi.
O an önemsemedim ama içimi kemiriyo gerçekten bundanmıdır yaşananlar diye
Bulunca sizi anlattım lütfen kusura bakmayın çok sordum.

özel mesajlar çok dolu tatlım, olur mu öyle şey. senin ne eksiğin var :)

sıcak yorumuna teşekkür ederim :)
burda farkedilmedim sandım da birazcık mesaj yogunlugu dogrudur canım herkese ateşi verdin bi kere
tahmini ne kadar beklerim kaçıncı sıradayım kii

syysku hanım peki size birşey sorabilir miyim? hep merak ediyorum gördüğümüz her rüyanın aynısının gerçekleşmesi nasıl oluyor yani bazen korkuyorum artık geceleri kötü rüya gördüğümde:18::18::18::18::18::18:

Bir an nedense"+koku" filmi geldi aklıma parfümü boca edince yiyiyorlar ya adamı sizide yiyebiliriz her an

Hekes pozitif elektirik almış maşallah.

Bir an nedense"+koku" filmi geldi aklıma parfümü boca edince yiyiyorlar ya adamı sizide yiyebiliriz her an

Hekes pozitif elektirik almış maşallah.

Ay gerçekten syysku hanımada soru yağmuruna tuttuk ama insan halden anlayan birini bulunca dayanamıyor:26::26::26::26::26:

hepinizi bağladım kızlar; bu topikten kurtulmak için eşiğinizi sirkeli su ile yıkayın :)))

şaka bir yana şuna çok dikkat ettim burayı açarken; burası online fal bakılan bir topikten ziyade böyle konulara meraklı arkadaşlarla ortak bir muhabbet ortamı sağlayabilmek. netice de yazın google'a online fal diye, sayısız içerik sunacaktır size.
artistlikte yapmak istemiyorum, madem bakmayacağım neden yazıyorum buraya. ona da karşıyım dolayısıyla elimden geldiğince bakıyorum fallara.

ilgi alanlarım çok tuhaftır benim, buraya üye olurken bunların olacağından şüpheliydim. yakın çevremi kitap gibi okudum ettim, baktım ben gibi kimse yok.
şuraya girdiğimden beri sizin gibi aklı başında ilim irfan sahibi insanlarla konuşuyorum, beynime kan gitti yemin ederim ki.

işte enerjiye şimdi herkesten daha fazla inanıyorum, koluma girip mağaza mağaza dolaştığım kız arkadaşım bana bu kadar elektrik veremiyor.

görmeden, tanımadan, adını bilmeden biri için söylenen güzel sözler; söyleteni değil söyleyeni özel kılar ki bu durumda sen dahil senin gibi benimle bir muhabbet içine girmiş insanlarla ben doğru bir şey yapıyorum.

bana iyi geliyor burası kısacası, iyi geldiği sürece de burada olacağım.
^^

Ay gerçekten syysku hanımada soru yağmuruna tuttuk ama insan halden anlayan birini bulunca dayanamıyor:26::26::26::26::26:

Evet biraz yorduk ben daha fazla sormuycam çok yoruldugunu düşünüyorum.
Bu arada özür dilerim sizden alıntı yapmışım nasıl olduysa biraz evvel.
Evet yardımlaşmayı sevdiği her halinden belli
İnşallah bütün insanlık böyle olsun (amin)

Keşke canım ya olur mu hiç önemli değil heyecanla yazınca oluyo arada öyle :)

canım benim anne ve babama da yapıldı büyü. yıllarca aynı yatağa giremediler. bizde bilgisisiz tabi, yatağı bir kaldırdık domuz yağı. attık yatağı, kedi köpek gibi birbirini yiyen insanlar incecik yer yatağında aylarca koyun koyuna yattılar.
böyle talihsizlikler var ne yazık ki.

geçen bende yünleri açtırmaya giderken yastığımın içinden muska çıktı, dilini çözdüremedim bir türlü. nereden geldi, kim koydu bilmiyorum ama büyüye karşı güçlüyüm ben bana çok nadir işler.
sen özelden bana durumunu ayrıntılı yaz bakalım, soracağım bir iki kişi var onlar ne diyecek.

rüya yönlendirme kabiliyetin var galiba senin?

böyle terapiler var biliyorsunuz, insanlar rüyalarında uçmak duygusunu tatmak için uçuyorlar, orgazm oluyorlar, ölüyorlar, mesela küs oldukları biriyle barışma hazırlığını rüyasında yapıyorlar. belki bilincin farkında olmadan yaşadığın şeyleri rüya da prova ediyor?

kötüyü düşünürsen kötü olur. zihnini bulandırma istersen, uyumadan önce bol su iç ve televizyonu kes. asla tv izleme. yoga yapıyor musun? namaz kıl eğer inancın varsa, muhakkak taş taşı. doğal taş.

Son düzenleme:

Maşallah ailenize yeniden mutlular.
Neden yapılırki anlamıyorum ben.
Benim şüphelendiğim biri var aslında hoca söyler söylemez aklıma o isim geldi.
Bekarken çok bulurdum bende o muskalardan garip çizimler oluyo genelde
Birini okutturucak birisini buldum kadının gözleri fal taşı gibi oldu kimseye okutma bunu hemen yok et dedi ne yazıyorsa bilemiyoru artık. yuvarlak içinde yazılar falan vardı
Ondada sonra üstlerde yazılar ama türk alfabeside değil arapçada değillerdi.Sizedemi yapıyorlar

Bana da profil falı bakar misiniz?

sevgili lacheen;

özellikle baktırmak istediğin bir konu varsa söylemeni isteyeceğim. sırada çok arkadaşım var ancak not ediyorum.
regl olduğum için çok zorlayamıyorum kendimi, ancak not ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…