• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon 6.Seans ve bitmeyen batıklar yardım

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Arkadaşlar gittiğim merkezle de konuştum geçecek diyorlar ama halen bir sonuç göremedim.Buz lazer uygulamasıyla epilasyon yaptırıyorum. Ama tüylerim çıkmıyor nokta şeklinde deri altında duruyorlar. Bikini bölgemde ise hale uzama var anlamadım yani neden böyle oluyor koltuk altım mesela epey azaldı. Birde seans aralıklarını kısaltmayı düşünüyorlar anlamadım ne işler yardımcı olur musunuz. 30 ile atış yaptırıyorum bacak vs. genital ise 26 ancak.
ne yapayım etrafımda danışacak kimsede yok az buz parada vermedim :(

Slm ben de 3 cü kez , yüzümde hic birsey kalmadi , koltuk altinda tek tük, genital de az yani yeni cikan lazer aletli bir yer bulmani tavsiye ediyorum mutlaka lazerden lazere cok fark var kullandiklari lazer cok önemli instagramdan bulundugun sehirde kini bul ve yapilan yorumlari oku mutlaka vardir iyi bir yer Ben yurt disinda gidiyorum ve bana 6 seansta biter dediler ve dedikleri gibi 2 ci gitmeye fark gördüm

Arkadaşlar gittiğim merkezle de konuştum geçecek diyorlar ama halen bir sonuç göremedim.Buz lazer uygulamasıyla epilasyon yaptırıyorum. Ama tüylerim çıkmıyor nokta şeklinde deri altında duruyorlar. Bikini bölgemde ise hale uzama var anlamadım yani neden böyle oluyor koltuk altım mesela epey azaldı. Birde seans aralıklarını kısaltmayı düşünüyorlar anlamadım ne işler yardımcı olur musunuz. 30 ile atış yaptırıyorum bacak vs. genital ise 26 ancak.
ne yapayım etrafımda danışacak kimsede yok az buz parada vermedim :KK43:
Once kulalndiklari buz lazer mi ona emin ol.. diode mi yani.. buz lazeri in kendi sitesine gir sehrini yaz.. oldugun sehirde hangi merkezler de var cikiyo karsina.. belki gittigin yerde yoktur..

Back