canim bence cikar ama daha az cikar ve bazilari ince ince cikarrr nadir 2 seansta biten vardirr ama sanslida olabilirsin ben 5 seansim ve cikanlar halen var geneldee 6-7 diolar tabi genital cok sert olduklari icin daha erken biter tek tük kalirr ama onu anca zaman gösterir benceee
canım umudunu kırmak gibi olmasın ama bende k.altıma giderken ilk 2 seans %60 bitti sanmıştım 4. seans sonunda eskisi gibiydi sorduğumda bazı kıl köklerinin uyuma evresinde olabileceği ve batık kılların da yüzeye çıktığı söylenmişti ama bu normalmiş burdan bazı arkadaşlar da yaşadı aynısını ben 9 seansta tamamen bitirdim 3 4 tüy kaldı onlara da iğneli yaptırdım mı tamamdır..
sen hiç moralini bozma ama herkesin yapısı farklı sende benimki gibi olmayabilir ve 9 seansa bile gerek kalmaz hatta..
Ewet uyuyan kıllar olabiliyo ama okadar geç çıkmaz heralde baya oldu benim seanslarımın zamanını uzatıyorum 3 4 ay oluyo bazen normalde 2 ayda bir olur ben 3 4 ay sonra gidiyorum azaldığı için
bnm suan 3.seans zamnım tüylerin %40 ı falan yok ama işte acaba bunların yerine tekrar cıkar mı diyorum... lazer yapılan makine markası cok farkeder mi ki?iki yer arasında karar weremiorum da.. birinin fiyatı cok uygun digeri cok nezih ama pahalı bi merkez
bnm suan 3.seans zamnım tüylerin %40 ı falan yok ama işte acaba bunların yerine tekrar cıkar mı diyorum... lazer yapılan makine markası cok farkeder mi ki?iki yer arasında karar weremiorum da.. birinin fiyatı cok uygun digeri cok nezih ama pahalı bi merkez