• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 seans sonrası

ssheker07

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
829
29
298
6 seansa kadar yaptırıp tüyleri biten war mı?bn 2.seanstaym tüylerimin %60 ı yok. sonra cıkar mı acaba?

canim bence cikar ama daha az cikar ve bazilari ince ince cikarrr nadir 2 seansta biten vardirr ama sanslida olabilirsin:D ben 5 seansim ve cikanlar halen var geneldee 6-7 diolar tabi genital cok sert olduklari icin daha erken biter tek tük kalirr ama onu anca zaman gösterir benceee

Canım ben genitalimde 5.seansı yaptırdım üst bölgelerde çıkmadı alt dudak kısımlarında seyrek olarak war

alt bacagım 3.seans oldu 2.seansta seyrelmişti şimdi ise baya az çıktı

koltukaltım 3.seansım oldu ondada 4-5 tane çıktı

Yer yer değişiyo ten yapısı kıl yapısı makine yapan kişilerin bilinçli olması hepsi bi etkendir kişiden kişiye değişiyo yapılan yerde önemli tabi a.s.

vala ben eger biter böle tek ük kalırsaaa senede bikere lazere gitcemm..3-4 sene bölee yaparımm..ama öncelikle o seviyeye gelmesi lasımm :)

canım umudunu kırmak gibi olmasın ama bende k.altıma giderken ilk 2 seans %60 bitti sanmıştım 4. seans sonunda eskisi gibiydi sorduğumda bazı kıl köklerinin uyuma evresinde olabileceği ve batık kılların da yüzeye çıktığı söylenmişti ama bu normalmiş burdan bazı arkadaşlar da yaşadı aynısını ben 9 seansta tamamen bitirdim 3 4 tüy kaldı onlara da iğneli yaptırdım mı tamamdır..
sen hiç moralini bozma ama herkesin yapısı farklı sende benimki gibi olmayabilir ve 9 seansa bile gerek kalmaz hatta..

Ewet uyuyan kıllar olabiliyo ama okadar geç çıkmaz heralde baya oldu benim seanslarımın zamanını uzatıyorum 3 4 ay oluyo bazen normalde 2 ayda bir olur ben 3 4 ay sonra gidiyorum azaldığı için

bnm suan 3.seans zamnım tüylerin %40 ı falan yok ama işte acaba bunların yerine tekrar cıkar mı diyorum... lazer yapılan makine markası cok farkeder mi ki?iki yer arasında karar weremiorum da.. birinin fiyatı cok uygun digeri cok nezih ama pahalı bi merkez

bnm suan 3.seans zamnım tüylerin %40 ı falan yok ama işte acaba bunların yerine tekrar cıkar mı diyorum... lazer yapılan makine markası cok farkeder mi ki?iki yer arasında karar weremiorum da.. birinin fiyatı cok uygun digeri cok nezih ama pahalı bi merkez

Canım şuana kadar çıkmadıysa bazı tüylerin birdaha çıkmaz giden gitmiştir gözün aydın

Yaptiriceğin yerden memnunsa birileri we sana uygunsa kıl yapısı we tenine yaptır sağlık açısından hijyenik olması lazım sewgileropuyorumnanaktan

Back
X