3 buçuk aylık hamileyim. doktorum 2 li testi yaptı 3 lü testin hatalı çıkma oranı yüksektir onun yerine 6 lı test yaptırıyorum dedi. ama şu ana kadar 6 lı testi hiç duyana rastlamadım.internette de bir bilgi bulamadım.hiç duyanınız varmı acaba?
bilmem 3 lü 4 lü test duymuştum ama 6 lı test bulunduğum ildede tek bir hastanede yapılıyor zaten.sonucu ankaradan geliyormuş dediğiniz gibi ayrıntılı testte olabilir.sağolun fikirleriniz için yarın sonucunu alacağım alınca sizleride bilgilendiririm.belki iyi birşeydir
3 buçuk aylık hamileyim. doktorum 2 li testi yaptı 3 lü testin hatalı çıkma oranı yüksektir onun yerine 6 lı test yaptırıyorum dedi. ama şu ana kadar 6 lı testi hiç duyana rastlamadım.internette de bir bilgi bulamadım.hiç duyanınız varmı acaba?
canım bence o ayrıntılı testtir yani renkli usg ile bebeği inceliyorlar iç organları kalp atışları bebeğin yüzünü bile renkli görüyorsun öyledir bende 6 lı test hiç duymadım
haklısın sevcanatess olabilir bilmiyorum ama kan verdim bu test için sanırım ultrasonla ilgilide değil.yarın sonucunu alacağım inşallah birşey öğrenebilirim.