6 lı test

gumuss888

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
16
2
16
Isparta
3 buçuk aylık hamileyim. doktorum 2 li testi yaptı 3 lü testin hatalı çıkma oranı yüksektir onun yerine 6 lı test yaptırıyorum dedi. ama şu ana kadar 6 lı testi hiç duyana rastlamadım.internette de bir bilgi bulamadım.hiç duyanınız varmı acaba?

Duymadim valla. Bir net sorsaydiniz keske. Hastaya detayli anlatmak bir doktorun kesin gorevlerinden biri.

6lı test değil de ayrıntılı test olmasın o:) bence sor tekrar canım, 6lı test hiç duymamıştım

CeYz ye katılıyorum, ayrıntılı test olabilir mi, 6 lı testi ben de hiç duymadım, elbet bi duyan veya int de bi bilgi olurdu sanki öle bişey olsaydı

bilmem 3 lü 4 lü test duymuştum ama 6 lı test bulunduğum ildede tek bir hastanede yapılıyor zaten.sonucu ankaradan geliyormuş dediğiniz gibi ayrıntılı testte olabilir.sağolun fikirleriniz için yarın sonucunu alacağım alınca sizleride bilgilendiririm.belki iyi birşeydir

canım bence o ayrıntılı testtir yani renkli usg ile bebeği inceliyorlar iç organları kalp atışları bebeğin yüzünü bile renkli görüyorsun öyledir bende 6 lı test hiç duymadım

haklısın sevcanatess olabilir bilmiyorum ama kan verdim bu test için sanırım ultrasonla ilgilide değil.yarın sonucunu alacağım inşallah birşey öğrenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…