6. hissine inanır mısın?

calculator

let me go
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
135
108
18
37
eğer 6. hissinin güçlü olduğuna inanıyorsan
ve bununla ilgili başından geçen bir olay varsa anlat dileyelim

ilk ben başlıyayım,
geçenlerde ankaraya gitmiştim. kızılayda dolanırken durduk yere yıllardır görmediğim bir arkadaş aklıma geldi. ancak bu düşüncenin üzerinde fazla kafa yormamıştım. 15 dakika kadar sonra caddede kalabalığın arasında o arkadaşı gördüm. beni farketmemişti hemen ona doğru bir çırpıda hareketlenip el salladım. görünce o da şaşırmıştı yerinde donup kaldı.
güzel bir gün oldu ve epey bir muhabbet edip eskileri anmıştık..

6. his değil ki bu
telepati :)
o kişiye yoğunlaşma nedeniniz onun size enerji yollaması :)

6. hismi bilememde bazen biseyi aklimdan geçiriyorum bende senin gibi sonra bi bakiyorum o sey gerçeklesiyor. sonrada diyorum keske baska bisey dileseymisim diye :)
mesela geçen gün tv'ye bakiyodum kuzu eti diyodu öyle guzel anlattiki benimde canim istedi babama dedim bende istiyorum diye kizim nerden buluyum sana taze kuzu etini dedi :) on dk sonra kapi çaldi ve adak adayan bi komsu kurban eti dagitiyorum dedi :) ne kadar içten istediysem artik :)

Ben çok inanıyorum
Medyumun birine gitmişdim o da auran çok güçlü sezgilerin güçlü demişti
Falcılar da bana fal bakamıyolar bu yüzden enerjin güçlü falan diyolar
ne zaman bişey hissetsem oluyor veya öğreniyorum o şeyi
mesela iş yerinde yazıcım yok benim, başkasına bağlı pCden yazdırıyom yazdırıcaklarımı. 2 yazıcı var. hep birinden yazdırırım.
bir gün diğer pcden bişey hissettim hiç oradan yazdırmamama rağmen gittim oraya oturdum ordan işimi yapayım dedim
sonra bir baktım konuşma penceresi yanıp sönüyor pcde
kimsede yoktu pcnin başında tıkladım ve hakkımda konuşulan bir şeyleri yakaladım
o çocuğu işten çıkardılar bu yüzden mesela

bu ve bunun gibi şeyler çok başıma gelir

sevgilimle ilgili bişey sakladığı hissine kapılırsam bir şekilde o şey bana gözüküyor, yani ya pcyi açık unutur, ya yanımda telefonda msjlaşırken görüyorum falan elbet görüyorum benden saklanan şeyi

rüyalarımda gördüğüm şeyler de çıkar genelde

aklıma geldikçe bu topiğe yazarım ben :)

ikimizde birbirimizi görmeden nasıl enerji yollayacak :)
enerji için görmek gerekmiyor canım
bu konularda çok araştırma ve deneyimim var
hatta uyguladığım bişeyler de var
enerji yollamak sadece düşünerekde olabilen bi olgu
yani enerji elle tutup gönderdiğimiz maddesel bişey olmadığı için
aklından geçirdiğin anda onun yakınlarda olduğunu algılamış olabilrsin
yada aklından geçirdiğinde onu kendine çekmiş de olabilirsin
yadaa o seni aklından geçirdiği anda sende onu geçirmiştirsin
enerji dediğim bu :)

Bu 6. his mi bilemem ama aynı beni anlatmışsın sanki...
Hakkımda yanlış düşünen, iş çeviren, vs vs...
Bir şey olduğunda er ya da geç muhakkak öğreniyorum çok ilginç tesadüflerle...

Kesinlikle ne hissetsem muhakkak öyledir o..
Özellikle eşim konusunda..
O yüzden der bana hep senden korkulur diye..

mesela bir anı daha
müdürüm benden şifresini sıfırlamamı istemişti sıfırladım ama şifreyi bende biliyorum doğal olarak
ama gün içinde unuttum hiç maillerine girmedim

sonra gecenin bi vakti uyandım bişey dürtüyor bi gireyim dedim maillere telefonumdan girdim şifreyi mailini müdürümün
bir baktım saat gece onda benle ilgili bir şey yazışılmış elemanlardan biri beni şikayet etmiş

hep beni buluyor yaaaaaaaaaa bazen sevmiyorum bu özelliğimi
çünkü ignorance is bliss yani; cehalet mutluluktur

6. histir canım yani bir şey dürtüklüyor seni bi bakıyosun o dürtüklemenin bi anlamı varmış
bana da senden korkulur diyorlar ve bu anlattığım olaylardan sonra korkmaya başladılar işyerinde
"ondan bişey kaçmaz" falan diyorlar adımlarına dikkat et diyorlar kendi aralarında elemanlar

güçlerinizi karanlık işlerinize kullanmayın

şaka bir yana çok ilginç deneyimler... hep merak etmişimdir, ansızın çıkagelen bu hislerin sebebini

meselam bana hiç kimse sürpriz yapamaz planları suya düşer veyahut alınan hediyeleri saklandıkları yerden bulup çıkarırım,aradığım bişeyi ev benim olmasa bile nerde olduğunu şipşak bulurum, birisinin bana bakıp bakmadığını hissederim çok anım olmuştur bu olayla ilgili, azıcık akıl okurum duyguları tanırım hatta artık o kadar aşina oldum ki bağğzı şeylere oyunlar bile oynuyorum (şşşş)

bu nasıl mümkün olabilir

duru görü yeteneği :)
sen bu işlerden anlıyorsun galiba yani neyin nasıl ve neden olduğu konusunda bilimsel tespitlerin var gibi? yanılmıyorsam beni de aydınlatırsan sevinirim :) ayrıca seninle kpss sayfalarından yazışmışlığımız var sanırım

evet cnm bu konularda bilgim var biraz :)
şöyle özet geçersem eğer;her insanda enerji vardır,ama bazılarının enerji kapıları çok açıktır
kiminde his
kiminde ses
kiminde görü
kiminde başka bi yetenek açıkca ortadadır
ve bunu kullanıp geliştirirse o kişi gerçekten uç noktalarda olur
sende ki tamamen duru görü
bende mesela telepati -görü-ve işitsel yetenekler var
kpss de yazışmış olabilriz cnm hiç hatırlamyrm

telepati -görü ve işitsel hmm ilginç

pofu benimki ney
benimki nedir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…