islami bakımdan açılımı nedir bilmiyorum.yanlış bilgi veremem..ama çevremde hisleri kuvvetli birisi olarak bilirim..ayrıca güzel bişiydir,kararlarınıza yön vermenizde,kişiler hakkında..vs güzel oluyor.
hisselerim kuvvetlidir oldukca.. islami degeri yada önemi nedir bılmıyorum ama sonucta Allah tarafından bızlere verılen bir Hediyedir bence.
hisslerime herzaman guvenırım su zamaana kadar beni hiç yarı yolda bırakmadılar öyle soyleyeyım :)
islami yönünü ben biliyorum hatta bir dua var o duayı sürekli okuduğun zaman bu his oldukça kuvvetleniyormuş,deneyen kişiler var
ayrıca bir öğretmenim var bence kadının kesinlikle kalp gözü açık herşeyi,herkesin içinde nolduğunu hissediyor
ama benim hiç mi hiç kuvvetli değildir
benimde gercekten hissedip ağzımdan bi anda cıkan seyler oluyor ama düşünüp söyleyince olmuyor mesela bi arkadasım bişey soruyor o an istem dısı agzımdan bişi cıkıyor dogru oluyor bazende kötü bişiler yasayacagım zaman hissediyorum
Katılıyorum bu yuzden açtım konuyu bu his bende çok kuvvetliydi zaten ama son gunlerde çok entrasan şeyler yaşadım oyuzden bilgi almak istedim Hz peygamberlermzden biri şöyle bi söz sçylemiş kime ait hatrlamıoyrum nette görmştum
Allahın öyle kulları vardırki Allahın nuruyla bakar ve görürler eger böyle bişey gerçekse yani kalp gözumuz açıksa şannslıyız demektr =))
aynen ablacım yaa bazı arkadaşlarım ararlar başlarından geçen olayı anlatırlar bende nolcanı sölerim tabıkı geşlecegı görmuorz sadece ben kötü yada iyi oılcak diye hissedebılıorum