• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 6. hastalıkmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

irem4006

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
3.814
En iyi cevaplar
1
2.865
698
Diğer
bebegim 9 ayını doldurdu
gectigimiz 3 gün ateş oldu,ateş düşürücü veriyorum
3 4 saat sonra tekrar bu böyle 3 gün sürdü
dün ateşi düşmüştü bugunde vucudunda kırmızı döküntüler oluştu gittikce yogunlaşıyor
internette araştırdım 6.hastalık gibi
bilgisi olan varmı,doktora götürmeme gerek varmıdır acildede anlıyacaklarını sanmıyorum

3 gündür ateşli çocuğu şimdiye kadar götürmüş olmaman hata,ateş düşürücü geçici olarak çocuğu rahatlatır var olan hastalığı tedavi etmez.

çok geçmiş olsn canım benim başıma gelmedi ama geçen yıl arkadaşımın oğlda aynen sizin gibi old kaç gün boyunca hastaneye taşındılar yüksek ateş nedeniyle onların druda 6. hastalık bu demiş döküntüler olmuş vücudunda döküntülerden sonra rahatladı çocuk 4-5 gün sürdü onularınkide merak etme acil şifalar

3 gündür ateşli çocuğu şimdiye kadar götürmüş olmaman hata,ateş düşürücü geçici olarak çocuğu rahatlatır var olan hastalığı tedavi etmez.

canım doktora götürmez olurmuyum hiç
götürdüm kan idrar tahlilleri yapıldı cok bilmiş doktor idrar yolu enfksiyonu dedi igne verdi
2 gün hiç istemeyerek yaptırdım
cünkü degerler cok yüksek degildi ..
ateşi düştü döküntülerde olunca daha önce duymuştum 6. hastalıgı bilgi sahibi degildim
araştırdım döküntülerden sonra rahatlar deniliyor
onun için doktora götürmem gerekirmi dedim

çok geçmiş olsn canım benim başıma gelmedi ama geçen yıl arkadaşımın oğlda aynen sizin gibi old kaç gün boyunca hastaneye taşındılar yüksek ateş nedeniyle onların druda 6. hastalık bu demiş döküntüler olmuş vücudunda döküntülerden sonra rahatladı çocuk 4-5 gün sürdü onularınkide merak etme acil şifalar

cok teşekkür ederim şimdi cocuk acilede götürdüm
adama 6. hastalıgı ben anlattım
kendi dinledi resmen,pek bi bilgisi yoktu onunda
yarın cocuk uzman doktora gösterin dedi

canım doktora götürmez olurmuyum hiç
götürdüm kan idrar tahlilleri yapıldı cok bilmiş doktor idrar yolu enfksiyonu dedi igne verdi
2 gün hiç istemeyerek yaptırdım
cünkü degerler cok yüksek degildi ..
ateşi düştü döküntülerde olunca daha önce duymuştum 6. hastalıgı bilgi sahibi degildim
araştırdım döküntülerden sonra rahatlar deniliyor
onun için doktora götürmem gerekirmi dedim

:) yazmamışsın ne biliyim sitede çeşit çeşit insan var,hiç dr ye gitmedin sandım... yeniden geçmiş olsun.

canım belki gerçekten idrar yollarında enfeksiyon vardır.ve doktorun verdiği iğneler alerji yapmış döküntüye sebep olmuştur.bu da bir ihtimal...

Back