• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Kese küçük?

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Meraba kızlar bugun muayeneye gittim ultrasona gore 6+5 im kalp atışını bugun duyduk cok sukur fakat bebegin alani küçüktü. Sivi olan kısımı biraz daha genis olmasi lazmmis kese bebege gire küçüktü yani. Doktorum oyuzden progestan baslatti igne vurdu haftaya tekrar gel dedi gelisme varmi diye .
Aranizda basina böyle bisey gelen varmi düzelebilecek bisey mi cok mu sıkıntılı bi durum vu yoksa yardim edermisiniz lutfen

Bugun kurtaj oldum canim .bebeğin kalbi durmus en son 6+5de gitmistim kalp atisini duymustuk 5 gun sonra tekrar gittim kalp atımı yoktu artk.insallah senin böyle olmaz
Geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş bende haftaya tekrar gidicem bakalım inşallah büyür
Neden kaynaklanıyormuş doktor söyledi mi

Sagolun kizlar.pek bisey soramadım haftaya kontrole çağırdı ozaman detayli soracam.bende pko var bu ikinci kurtajim oldu digerininde kalbi durmustu 1 de kimyasalim var acaba pkodan mi oluyor zaten kolay hamike kalamıyorum ilacla sadeve

Sagolun kizlar.pek bisey soramadım haftaya kontrole çağırdı ozaman detayli soracam.bende pko var bu ikinci kurtajim oldu digerininde kalbi durmustu 1 de kimyasalim var acaba pkodan mi oluyor zaten kolay hamike kalamıyorum ilacla sadeve
Hic moralini bozma bitanem vardır bi hayir bunda Allahim sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip eder canını sıkma sen bak hamile kalabiliyorsun bu o kadar önemli ki o yuzden olur yine hiç bozma moralini💜

Back
X