6 haftalik kese gelişimi

tiramisu505

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
240
72
28
44
Merhaba 6+1 im son adet tarihim 18 subat reglden 4 gün önce idrarda pzitifi görmüştüm.doktordan geliyorum kese 14mm dedi küçük dedi haftaya bekleyelim dedi.kesenin içinde yolk kesesi görünmüyordu ama bı kıpırtı vardı sadece.gec döllenme olsa adetten 4 gün önce ogrenemeyiz herhalde demi.sizce nedir fikirleriniz varmı arkadaşlar.sizlerin 6 haftalik kese boyuunuz neydi hatırlıyormusunuz

Merhaba bebek görünüyor mu? 6+1 kese boyutumu bilmiyorum bebek ölçülmüştü keseyi ölçmemişlerdi

Merhaba bende 6+2 de gittim kese 9 mm idi 12 gün önce gittiğimde 3 mm idi. 12 günde sadece 6 mm büyümüş. Doktor yavaş büyüyor 1 hafta sonra gel dedi. Bende üzgünüm bakalım hayırlısı şu an ne durumdasınız

Canım bugün kürtaj kararı verildi şuan 8+4 um 7.haftada yolk kesesi alttan göründü ancak ama embriyo görünmedi dolayısı ile kalp seside yok o yüzden kürtaja karar verdik

Merhaba bende aynı durumdayım suan iki kesem iki hafta da 5 günlük büyüdür, ikiz gebeliğim mevcut doktor bir hafta bekleyelim yine yavaş büyürse kürtaj dedi sizin nasıl gelişti bu süreç ?

Merhaba bende aynı durumdayım suan iki kesem iki hafta da 5 günlük büyüdür, ikiz gebeliğim mevcut doktor bir hafta bekleyelim yine yavaş büyürse kürtaj dedi sizin nasıl gelişti bu süreç ?
Nasıl hemen kürtaj diyorlar anlamadım. Benim 7+2 olması gereken gebeliğim keseye göre 5+2 görünüyor. Yani 2 hafta geriden geliyor. Doktorumu değiştirdim hala beklemedeyim doktorum bana bazı gebeliklerin böyle ilerlediğini söyledi herhangi bir sorun yok dedi. Siz bebeği ve kalp atımını duydunuz mu?

Yok yolk kesesi bile görünmedi benim 9 haftalık olması gerekirken pazartesi 5+5 ölçtü ultrason ve 3 haftadır 5 haftalığız malesef , kendim hemşireyim zaten ultrason görüntüsünden anlıyorum iki kesemde bomboştu zorlamaya gerek yoktu ben dedim zaten alalım diye , pazartesi kürtaj oldum inşAllah senin herşey güzel gider kontrole gittinmi tekrar ?

Çok üzüldüm umarım çok yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebeliğiniz olur Ben gitmedim henüz bekliyorum biraz daha

okan hastanesindeki doktoru degistirdiniz mi size mesaj attim bakabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…