6 haftalik kanama

Meriy1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
1.139
340
25
Kizlar suan alti haftalik hamileyim uc ay oncesi bos gebelikden kurtaj olmusdum randovumu beklerken dun gece iliski sonrasi baya kanama oldum hemen acile gittim dusuk belirtisi yok kese duzgun dedi bebegi gordu kalp atimini gorur gibiyim dedi ama dinlemek zararli oldu icin acmadik neyse bu durumda progestan basladik boyle kanama gecirip saglikla gebeligine devam edn varmi acaba bu kanamadan cok korkdm

Kizlar suan alti haftalik hamileyim uc ay oncesi bos gebelikden kurtaj olmusdum randovumu beklerken dun gece iliski sonrasi baya kanama oldum hemen acile gittim dusuk belirtisi yok kese duzgun dedi bebegi gordu kalp atimini gorur gibiyim dedi ama dinlemek zararli oldu icin acmadik neyse bu durumda progestan basladik boyle kanama gecirip saglikla gebeligine devam edn varmi acaba bu kanamadan cok korkdm
Girmeyin zaten bu zamanda ilişkiye. Bakmışlar görünen kanama yoksa sıkıntı yoktur ama dikkat edin

Son durum nedir acaba benim de aynısı başıma geldi

Merhaba 14. haftaya girdik bebeğimle geçen haftaya kadar kanamam vardı doktorum progestan dex iğne verdi 6 tane kullandım ve kanamam bitti 😌 kırmızı olmadıkça korkma diyor benim doktorum

Bende aynı durumdayim lekelenmeyle gittim şimdi acile kese gelişmiş ama içinde birşey göremedim dedi oluşum var gibi ama kesin değilde dedi, kalpte duymadı gelişmemiş olabilir dedi, ne düşüneyim bilmiyorum 1 haftaya bakalım dedi, iki kese vardı ikiz dedi bir hafta sonra birine sıvı birikimi dedi, diğer gelişen kese de emin değilim kalp ritmi görmedi, zaten dusuklerim vardı şimdi de bu durum on gündür kafam patlıyor...

Merhaba 14. haftaya girdik bebeğimle geçen haftaya kadar kanamam vardı doktorum progestan dex iğne verdi 6 tane kullandım ve kanamam bitti 😌 kırmızı olmadıkça korkma diyor benim doktorum
Bende kahvemsi bi kanamayla ağlaya ağlaya gittim bizim sıpanın içerde keyfi yerindeydi şükür 😂 benim doktorumda sizin dediğinizi dedi kanama miktarı artmadıkça ve kırmızıya dönmedikçe endişelenme takip etsek yeter demişti 💚

X