Kızlar ben daha önce 1 düşük yaşamıştım.Psikolojim bozuldu.Şuanda da 6 hafta 2 günlük hamileyim.Dün ilk kez azcık kanamam oldu.Hemen gittim özel doktora.Ama doktorun derdi paraymış.Önce normal ultrasondan baktı.Kese göründü.Vajinal ultrasondan da hem keseyi hem bebeğimi gördük.Ben son adet tarihime göre 8 haftalık olduğunu düşünmüştüm.Fakat 6 haftalıkmış.Ve doktor bana kanamayı durdurmaya yarayan progestandan bile bahsetmedi.Hemen kürtaja alalım seni dedi.Halbuki 6 haftalık bebeğin kalp atışları zaten duyulmazzz.Ya kime güveneceğimi şaşırdım artık.Kendi paranlaa rezil olmak buna derler.DOKTOR DİYOR Kİ Senin kanaman artacak bebeğin yüzde doksan düşecek.Ama Allahın izniyle progastan hapımı içiyorum kanamam yok dencek kadr azaldı.Daha ilk günden.Bebeğimi o doktorun yüzüne tükürtücem.Yani birde kürtajdan korkuyormusun diyor banaHiç düşük yapan bir kadının hislerini anlamaya bile çalışmıyor.Allah ıslah etsin böylelerini.Her doktorun söylediğine kulak asmayın derim ben.Biraz da kendi kendimizin doktoru olalım.Allahtan cahil bir kadın deildim ya.YAŞAYAN BEBEĞİMİ ALMAYI DÜŞÜNDÜ SIRF MENFAATİ İÇİN
Son düzenleme: