• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamileyimmm

reyhan41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Yer
Kocaeli
Kızlar ben daha önce 1 düşük yaşamıştım.Psikolojim bozuldu.Şuanda da 6 hafta 2 günlük hamileyim.Dün ilk kez azcık kanamam oldu.Hemen gittim özel doktora.Ama doktorun derdi paraymış.Önce normal ultrasondan baktı.Kese göründü.Vajinal ultrasondan da hem keseyi hem bebeğimi gördük.Ben son adet tarihime göre 8 haftalık olduğunu düşünmüştüm.Fakat 6 haftalıkmış.Ve doktor bana kanamayı durdurmaya yarayan progestandan bile bahsetmedi.Hemen kürtaja alalım seni dedi.Halbuki 6 haftalık bebeğin kalp atışları zaten duyulmazzz.Ya kime güveneceğimi şaşırdım artık.Kendi paranlaa rezil olmak buna derler.DOKTOR DİYOR Kİ Senin kanaman artacak bebeğin yüzde doksan düşecek.Ama Allahın izniyle progastan hapımı içiyorum kanamam yok dencek kadr azaldı.Daha ilk günden.Bebeğimi o doktorun yüzüne tükürtücem.Yani birde kürtajdan korkuyormusun diyor banaHiç düşük yapan bir kadının hislerini anlamaya bile çalışmıyor.Allah ıslah etsin böylelerini.Her doktorun söylediğine kulak asmayın derim ben.Biraz da kendi kendimizin doktoru olalım.Allahtan cahil bir kadın deildim ya.YAŞAYAN BEBEĞİMİ ALMAYI DÜŞÜNDÜ SIRF MENFAATİ İÇİN

Son düzenleme:
Kızlar ben daha önce 1 düşük yaşamıştım.Psikolojim bozuldu.Şuanda da 6 hafta 2 günlük hamileyim.Dün ilk kez azcık kanamam oldu.Hemen gittim özel doktora.Ama doktorun derdi paraymış.Önce normal ultrasondan baktı.Kese göründü.Vajinal ultrasondan da hem keseyi hem bebeğimi gördük.Ben son adet tarihime göre 8 haftalık olduğunu düşünmüştüm.Fakat 6 haftalıkmış.Ve doktor bana kanamayı durdurmaya yarayan progestandan bile bahsetmedi.Hemen kürtaja alalım seni dedi.Halbuki 6 haftalık bebeğin kalp atışları zaten duyulmazzz.Ya kime güveneceğimi şaşırdım artık.Kendi paranlaa rezil olmak buna derler.DOKTOR DİYOR Kİ Senin kanaman artacak bebeğin yüzde doksan düşecek.Ama Allahın izniyle progastan hapımı içiyorum kanamam yok dencek kadr azaldı.Daha ilk günden.Bebeğimi o doktorun yüzüne tükürtücem.Yani birde kürtajdan korkuyormusun diyor banaHiç düşük yapan bir kadının hislerini anlamaya bile çalışmıyor.Allah ıslah etsin böylelerini.Her doktorun söylediğine kulak asmayın derim ben.Biraz da kendi kendimizin doktoru olalım.Allahtan cahil bir kadın deildim ya.YAŞAYAN BEBEĞİMİ ALMAYI DÜŞÜNDÜ SIRF MENFAATİ İÇİN

öncelikle tebrik ederim canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...
rabbim o ve onun gibi düşünen drlara vicdan ve merhamet versin sırf para kazanmak için günahsız bi cana nasıl kıymaya kalkar anlayamıyorum böle insanları....

Evet arkadaşımmmmmm yani bir şansı bile haketmiorrr benm meleğim o doktorun gözünde.Artık ne düşünüorsaaaa şu kürtajı yaparım şunu alırım mı düşünüyorrrr vicdansız yaa.Progestan kullanmaya başladımmm bakalımm dua et benm içinn canımmm.kANAMAM KESİLDİİİİİİ ZATEN DE KALP ATIŞLARINI DUYMAK İÇİN SABIRSIZLANIORUM.aLLAHIMA DUA ETMEKTN BAŞKAA ŞANSIM YOK.cANIDA VEREN aLLAHHH CANIDA ALAN aLLAHHH.aLLAHIMMM MELEKLERİMİZİİİİ KORUSUNN.

yaa ne kadar üzücü düşünebiliomusun bizim için o kadar kıymetli olan canımız olan minicik bebeklerimizi bir et parçası gi,bi görüolar nasıl bir insafsızlıktır bu yaaa
senin için dua ediorum inşallahh bebeğini kucağına alırsın kokusunu duyarsın ,,, böylelerinide hiç umursama bende daha bebeğimin kalp atışını duymadım ama inanaıyorum rabbim nasip edecek ..

İnşallah Elorcuummmmm aynen dediğin gibi.Kendi çocukları olsa bölemi davranırlardı acaba??????Benim tek isteği doktorun sölediklerini beynimden silmekkk ya o an başımdan kaynar sular döküldü.Eşimde yanımdaydı.Adam kürtaj diyor başkada bişi demiyor.Kanamayı durduran ilaç yazın dedimmm ben söledim progestan yazın bana die öle yazdı.KÖPEK DOKTOR.Hiç bişi umrumda deil moralimi yüksek tutmalıyımmmmmmmm Dualarııın içinnnn tşkkr ederimmm tatlımm.İyiki varsınn

O Allahın belası doktorun saçını başını yolmak istiyorum rezil kepaze şerefsiz adam.kalpsiz köpek.ay çok sinirlendim kusura bakmayın yaaaaaaa....böyle doktorları var ya geberince toprak bile kabul etmicek etmemeli.hain yaaaa.canım istanbuldaysan sana harika bi doktor ismi verebilirim.kendi doktorum çok memnunum çok efendi ve vicdanlı bi adam..

Evet arkadaşımmmmmm yani bir şansı bile haketmiorrr benm meleğim o doktorun gözünde.Artık ne düşünüorsaaaa şu kürtajı yaparım şunu alırım mı düşünüyorrrr vicdansız yaa.Progestan kullanmaya başladımmm bakalımm dua et benm içinn canımmm.kANAMAM KESİLDİİİİİİ ZATEN DE KALP ATIŞLARINI DUYMAK İÇİN SABIRSIZLANIORUM.aLLAHIMA DUA ETMEKTN BAŞKAA ŞANSIM YOK.cANIDA VEREN aLLAHHH CANIDA ALAN aLLAHHH.aLLAHIMMM MELEKLERİMİZİİİİ KORUSUNN.

canım benim rabbim inş mucizenin pıt pıtlarını duyurur sana,mucizen ben burdayım annecim der inş rabbim korusun seni ve bebğini dualarım seninle canım...:16::16::16::16::16:
rabbim banada yaşatsın inş bu güsel duyguyu hamişlerin duası kabul olurmuş sende bana dua et olurmu tatlım:21::21::21::21::21::21:

canım allaha havale et,öyle drlar Allahlarından bulsun inş acaba kendi eşlerine kardeşlerine aynısı yapılsa hoşlarına gidermiydi hiç sanmıyorum... sen o dr sölediklerini boşver tatlım kuzun senle ya çok şükür inş kalp atışlarınıda duydunmu rahatlarsın inş... şimdi sadece bebğini ve kendi sağlığını düşünmelisin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
stres yasak sana:20::20::20::20::20:

ahh ahhh ben bu özel hastaneleri doktorları öldürmek istiyorum ya be4nde adı batasıca bi özel hastaneye gittim lekelenmem olunca progestoron verdi ama yok kese aşşagı kaymış şekli bozulmuş falan dedi karından bakarak.2 gün sonra gel dolphermi ne ona alalım seni dedi.bende anladımki para tuzagı 2 gün sonra yani bugün devlete gittim.öyle güzel ilgilendilerki her sordugum soruya cvp verdiler hemde gayet normlmiş lekelenmem oldugu için düşük tehlikesi var ama kesen gayet iyi yeride dedi hatta bebegide gördü çok şükür.özele kalsak sokcak beni o alete hem bebege zarar hemde boşa para verdircek.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ya kızlarrrr teşekkr ederimmmmm cvplarınız için çok saolunnnnn.Ama bilmiyorummmm ben artık korkmaya başladım.Sanırım yine düşük yapıcam.Zaten vajinama o kazık gibi şeyi soktuktan snra ne beklerim ki =( Allahımm tek istediğim anne olmak.NEDEN OLMUYORRR ARKADAŞLAR????Kanamam arttı pıhtı pıhtı geliyor şuann yardım edin banaaaa

canım hakkında hayırlısı.bana doktorum ilk haftalarda düşen bebek sağlıksız olduğu için düşer demişti.biz o bebeği orda tutmayı istemeyiz.düşsün daha iyi demişti.çünkü ya sperm ya da yumurta kalitesi düşük olduğu için iyi bir gebelik olmazmış.inşallah daha sağlıklı bir hamilelik yaşar ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.canını hiç üzme.çünkü rabbim ne eylerse güzel eyler.

Allah size bağışlasın canım.. sağ salim gelsin dünyaya kucağına inşallah :) çok mutlu olun..

Canım hayırlı olsun öncelikle.inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin ve allah kucağına alacağın günleri göstersin. Ama asla 1 doktora sabit kalma derim çünkü menfaati olupta bu şekilde para kazanmaya çalışanlar oluyordur..

Back