6 Haftalık Hamileyim...

Asyaca

Bir Derdim Var Bin Dermana Değişmem...
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
2.513
12.723
39
meraba arkadaşlarrr bende 6 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım elimi ayağımı nereye koycamı bilemiorm içimde bana muhtaç bişi var ve gün geçtikçe büyüyo idrar yollarından enfeksiyon kapmışım çok canım yanıyo ve ilaç içemiorm düşük riskimde varmış arada kanamalarım oluo ama ben biliormki bebeğim benim kucağıma gelicek inanıyorum o süt kokusunu duyucam ve herşey biticek...

Rabbim İsteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin...:Saruboceq:

bol bol dınlen canım ve enfeksıyınun içinde su iç bol bol sökülür atılır suyla allahım hayırlısıyla bebebğinı kucagına almayı nasıp etsin.

canım çok çok tebrik ederim.hep böyle ol korkma.hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah:Saruboceq:

Çook Teşekkür Ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve dilerimki rabbim hiçbirimizi evladıyla imtihan etmesin inş.:Saruboceq:

canım umarım kucagına alırısn..dua et allaha hayırlsıı olsun hepımızn hakkında...

tebrik ederim..İnşallah sağ salim kucağına alırsın..kendine dikkat et bol bol dinlenn

:nazar::nazar::nazar:

öncelikle gözün aydin olsun canim
insallah düsük riskini atlatirsin
dualarim seninle
acil sifalar diliyorum

CtNO-1yQ-1.gif

:nazar::nazar::nazar:

Çok Çok Teşekkr ederim hepinize dün doktora gittim idrar yolum için monurol verdi düşük riski içinde progestan verdi öksürürken bile dengeli öksür dedi =( Gebelik kesem yuvarlak deilmiş ve bi tarafı aşağı doğruymuş tuvalete bile çok sıkışmaıkça kalkmıcaksın dedi yanımda kimsem yok eşim deseniz akşam şten yorgun argın gelio ev işi ve yemek yapıo sabah kahvaltımı hazırlayıp çıkıo çok zordayım çok bunaldım 14 ünde kontrolum var izin verirse eğer yola ailemin yanına gidicem 1-2 ay orda kalmayı düşünüorm bu kezde kocam burda off =(((

canım bende 6 haftalık hamişim tokatta oturuyorum tesadüfallah ikimizede hayırlısını versin biz görev icabı burdayız özele gittim doktor kalp atışını duymadı 10 gün sonra gel dedi kilolu bi anneyim 1 kızım var allah hayırlısıyla almak nasip etsin kucağımıza geçen sene düşük yaptım demekki kısmet deilmiş hayırlısı olur inşallah

canım geçmiş olsun ve tebrik ederim aynı zamanda allahım inşallah sağlıcaklan kucağına almayı nasip eder tatlım

çok teşekkür ederim çok sağolun...

Nur sena hanım ne güzel tesadüf ben ankda yaşıyordum fakat evlenince buraya geldim mecburen eşim buranın yerlisi dolayısıyla hep tokattayız =) bizde özele gittik duymuşsunuzdur ömer dündar burada herkes onu önerdi hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş...

X