canımm aklına öyle kötü şeyler getirmeegecen hafta 5 haftalıktık doktora gıttık ustten baktı kesemızı gorduk çok şukur amam bebiş küçük oldugu için goremedık onu 1 hafta sonraya randevu aldık şuan 6+2 deyiz ama benım ne mıde bulantım ne baş donmesı ne kusma ne yemklere karşı kokuya karşı hassasıyet hiçbişey yok...sadce sureklı uyumak ıstıyorum halsızlık var ve belım ve karnım sureklı agrı içinde sankı hala reglı olucakmışım gıbı agrım var...belımı sıkan pant tayt gıyemıyorum karnım okadar agrıyokı sıkıyo belımı artık ve karnım hep sis gıbı ..sizde bu agrılarım normalmı...bendemı bı sorun var dıyorum ...kalp sesını duymadan içim rahat etmıcek galıba...acaba dyorum beta hcg degerım mı düşük boş gebelıkmı olucak acaba ondanmı belırtım yok dıyorum ama korkuyorum işte kötü düşünmekte istemıyorum 5 gunumuz kaldı rand.için ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASIP EDER İNŞ.
Biz 21 haftaligiz oglumla bndede bu haftaya kadar ne migde bulantisi ne kusma ne bas donmesi ne yemek kokusundan tiksinme hic bisi olmadi herkzin bunyesi farkli illa olcak die bi kural yok canini skmagecen hafta 5 haftalıktık doktora gıttık ustten baktı kesemızı gorduk çok şukur amam bebiş küçük oldugu için goremedık onu 1 hafta sonraya randevu aldık şuan 6+2 deyiz ama benım ne mıde bulantım ne baş donmesı ne kusma ne yemklere karşı kokuya karşı hassasıyet hiçbişey yok...sadce sureklı uyumak ıstıyorum halsızlık var ve belım ve karnım sureklı agrı içinde sankı hala reglı olucakmışım gıbı agrım var...belımı sıkan pant tayt gıyemıyorum karnım okadar agrıyokı sıkıyo belımı artık ve karnım hep sis gıbı ..sizde bu agrılarım normalmı...bendemı bı sorun var dıyorum ...kalp sesını duymadan içim rahat etmıcek galıba...acaba dyorum beta hcg degerım mı düşük boş gebelıkmı olucak acaba ondanmı belırtım yok dıyorum ama korkuyorum işte kötü düşünmekte istemıyorum 5 gunumuz kaldı rand.için ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASIP EDER İNŞ.
aynen bende aynı durumdayım canımgecen hafta 5 haftalıktık doktora gıttık ustten baktı kesemızı gorduk çok şukur amam bebiş küçük oldugu için goremedık onu 1 hafta sonraya randevu aldık şuan 6+2 deyiz ama benım ne mıde bulantım ne baş donmesı ne kusma ne yemklere karşı kokuya karşı hassasıyet hiçbişey yok...sadce sureklı uyumak ıstıyorum halsızlık var ve belım ve karnım sureklı agrı içinde sankı hala reglı olucakmışım gıbı agrım var...belımı sıkan pant tayt gıyemıyorum karnım okadar agrıyokı sıkıyo belımı artık ve karnım hep sis gıbı ..sizde bu agrılarım normalmı...bendemı bı sorun var dıyorum ...kalp sesını duymadan içim rahat etmıcek galıba...acaba dyorum beta hcg degerım mı düşük boş gebelıkmı olucak acaba ondanmı belırtım yok dıyorum ama korkuyorum işte kötü düşünmekte istemıyorum 5 gunumuz kaldı rand.için ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASIP EDER İNŞ.
peki en çok ekşimi yoksa tatlıyamı aşeriyosunBiz 21 haftaligiz oglumla bndede bu haftaya kadar ne migde bulantisi ne kusma ne bas donmesi ne yemek kokusundan tiksinme hic bisi olmadi herkzin bunyesi farkli illa olcak die bi kural yok canini skma
Hic biseyede asermedim hicc :))peki en çok ekşimi yoksa tatlıyamı aşeriyosun
yapmaya... bende öyleyim aslında... yani sevdiğim yemekleri yiyiyorum hep... ekstradan illede şunu yiyeyim krizim tutmuyoHic biseyede asermedim hicc :))
aynen bendede ayni :)yapmaya... bende öyleyim aslında... yani sevdiğim yemekleri yiyiyorum hep... ekstradan illede şunu yiyeyim krizim tutmuyo