6 haftalık hamıleyim ve karnım ve belim çok agrıyor

melof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
183
68
34
gecen hafta 5 haftalıktık doktora gıttık ustten baktı kesemızı gorduk çok şukur amam bebiş küçük oldugu için goremedık onu 1 hafta sonraya randevu aldık şuan 6+2 deyiz ama benım ne mıde bulantım ne baş donmesı ne kusma ne yemklere karşı kokuya karşı hassasıyet hiçbişey yok...sadce sureklı uyumak ıstıyorum halsızlık var ve belım ve karnım sureklı agrı içinde sankı hala reglı olucakmışım gıbı agrım var...belımı sıkan pant tayt gıyemıyorum karnım okadar agrıyokı sıkıyo belımı artık ve karnım hep sis gıbı ..sizde bu agrılarım normalmı...bendemı bı sorun var dıyorum ...kalp sesını duymadan içim rahat etmıcek galıba...acaba dyorum beta hcg degerım mı düşük boş gebelıkmı olucak acaba ondanmı belırtım yok dıyorum ama korkuyorum işte kötü düşünmekte istemıyorum 5 gunumuz kaldı rand.için ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASIP EDER İNŞ.

Ay canim benim dua etde o bulantilarin kusmalarin hic olmasin okadar igrenc biseyki..ayrica su haftalarda agrilarin normal ilk uc ay olabiliyor agrilar snra kendiliginden geciyor..simdiden hayirli bi hamilelik ve dogumlar diliyorum

canımm aklına öyle kötü şeyler getirmee hcg değerin düşük olsa 5. haftada karından ultrasonda görünmezdi mesela.. herkesin belirtisi farklı olurmuş bendede öyle abartılacak mide bulantısı yok koku hassasiyeti var sadece.. bütün belirtileri yaşamak zorunda değiliz içini ferah tut

AYYY NEBILIM YAAA KAFAMDA KURUYORUM İŞTE KENDIMCE :) İNŞ.SAGLIKLI Bİ ŞEKILDE KUCAGIMA ALIRIM..

Biz 21 haftaligiz oglumla bndede bu haftaya kadar ne migde bulantisi ne kusma ne bas donmesi ne yemek kokusundan tiksinme hic bisi olmadi herkzin bunyesi farkli illa olcak die bi kural yok canini skma

Bende 6. Haftadayım benimde belim kasıklarım cok agriyo bide aşırı gaz var midemde bide arada ögürtü geliyo ..

gecen haftaya gore daha ıyıyım ama 5.haftada duramıyordum hiç agrıdan yerleşme agrısıdır dedıler ama bu hafta daha ıyı hıssedıyorum kendımı yıne agrım oluyo belım kasıklarım inş. gecıcek tabı ....ALLAHA ŞUKREDIYORUM GERCI hiç mıde bulantım yok aslında ıyı bişey çalışıyorum ve sureklı kusmak ıstemezdım ıstedgım herşeyıde yıebılıyorum..şu randevum bı gecse kalp sesını duysam daha çok içim rahatlıcak da gelmek bılmedıkı pazartesı:)

15. haftadayım ne mide bulantısı ne kusmaa hiçbiri yok :) çokk nadiirrrr haftada bi kere falan ona da var demiyorum o yüzden. maşallah diyeyim de olmasın :) ama benimde hala ağrılarım devam ediyo kasıklarımda karnımda hep ağrı var. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

aynen bende aynı durumdayım canım 2 - 3 gündür bende iştahsızlık başladı karnım aç ama yiyesim yok

Biz 21 haftaligiz oglumla bndede bu haftaya kadar ne migde bulantisi ne kusma ne bas donmesi ne yemek kokusundan tiksinme hic bisi olmadi herkzin bunyesi farkli illa olcak die bi kural yok canini skma
peki en çok ekşimi yoksa tatlıyamı aşeriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…