• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamileyim kanamam oldu .?

Mervetan01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
41
5
1
28
Merhaba kızlar 6 artalım hamileyim kanamam oldu 5, 6 damla kadar lütfen yardımcı olun , ufak mide bulantım oluyor ama ağrım olmadı daha 😞

Merhaba kızlar 6 artalım hamileyim kanamam oldu 5, 6 damla kadar lütfen yardımcı olun , ufak mide bulantım oluyor ama ağrım olmadı daha 😞
Hemen doktora git bebeğin kalp atışına baksınlar sana da progesteron tarzı bir ilaç verirler

Protestan kullanıyorum zaten kalp atışı için yarın gidecem bu konu hakkında bilginiz var mı
Ben de 7 haftalık hamileyim 6+1 de kanama alanı var demişlerdi çok şükür dışarıya kanamam olmadı doktor 100 mg günde 2 tane progesteron verdi ve çok ayakta kalma dedi kanaman olursa gel demişti senin kanama alanın var miydi

Ben de 7 haftalık hamileyim 6+1 de kanama alanı var demişlerdi çok şükür dışarıya kanamam olmadı doktor 100 mg günde 2 tane progesteron verdi ve çok ayakta kalma dedi kanaman olursa gel demişti senin kanama alanın var miydi
Yoktu ama şuan neden kanamam açıldı anlamadım

Back