• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 HAFTALIK HAMILEYIM AMA BELİRTİLERÎM KAYBOLDU YARDIM LÜTFEN!!!

deriko24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
44
30
88
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar 6 haftalik hamileyim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.tekrarlayan düşüklerim var.gecen haftadan beri mide yanmam göğüs hassasiyetim ve tiksintilerim kayboldu.basina böyle bisey gelip hamileliği devam eden var mı acaba?Çok tedirginim.

Ya ben hiç belirtileri yaşamadım nerdeyse şimdi birazcık annelik iç güdüsüyle kendini çok dinliyorsundur hiç endişelenme kanaman ağrın olmadığı sürecede evladın seninle 😘

Ya ben hiç belirtileri yaşamadım nerdeyse şimdi birazcık annelik iç güdüsüyle kendini çok dinliyorsundur hiç endişelenme kanaman ağrın olmadığı sürecede evladın seninle 😘
Canım çok sağol Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benimden başından beri hiç belirtim olmasaydı telâşlanmazdım.ama benim gerçekten vardı psikolojik değil.kesilince erkenden endişelendim.kanamam yok çok şükür.ama progestan iğne ve jel kullanıyorum belki ondandır yarın doktora gidecegim😕

Amin. Git tabi için rahat etsin ama gidene kadar stres yapma en çok etkileyen gelişimi stres

Back