6 haftalık hamileyim ama bebek oluşmamış

ffnurrr98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
73
17
38
29
Kızlar 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim beta 9365 di doktora gittiğimde polikistik olduğu için bi hafta geç döllenmiş 5 haftalık haftaya gel kalp atışına bakalım dedi dün gittiğimde kese hala 5 haftalık görünüyordu ölçtügünde gelişmemiş bebek görünmüyor dedi alttan baktı aynı şeyi söyledi 10 gün daha bekleyelim gelişme olmazsa alalım ama umutlu değilim dedi böyle bi durum yaşayan varmı 1.5 senedir çocuk istiyorduk

Kızlar 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim beta 9365 di doktora gittiğimde polikistik olduğu için bi hafta geç döllenmiş 5 haftalık haftaya gel kalp atışına bakalım dedi dün gittiğimde kese hala 5 haftalık görünüyordu ölçtügünde gelişmemiş bebek görünmüyor dedi alttan baktı aynı şeyi söyledi 10 gün daha bekleyelim gelişme olmazsa alalım ama umutlu değilim dedi böyle bi durum yaşayan varmı 1.5 senedir çocuk istiyorduk
İçinizi ferah tutun benimde gebeliğimde 7 haftalık iken bebek gözüktü, farklı bir doktora da gidip fikir alabilirsiniz

Benimde 6 Haftalık Canım. Bebeğim daha görünmüyor. Henüz küçük geç döllenmeden kaynaklida erken de olabilir.10 güne bende gidicem. InsAllah Hayırlı güzel sonuçlar aliriz. Stres yapma içini ferah tut. Bebiş etkilenmesin :))

Benimde 6 Haftalık Canım. Bebeğim daha görünmüyor. Henüz küçük geç döllenmeden kaynaklida erken de olabilir.10 güne bende gidicem. InsAllah Hayırlı güzel sonuçlar aliriz. Stres yapma içini ferah tut. Bebiş etkilenmesin :))
Canım sanada kese gelişmemiş küçük gibi falan bişeyler dedi mi kese ölçümü yapıp bi hafta önce geldiginle aynı büyüme olmamış dedi bana. Bu arada inşallah ikimiz de en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde görürüz

Canım sanada kese gelişmemiş küçük gibi falan bişeyler dedi mi kese ölçümü yapıp bi hafta önce geldiginle aynı büyüme olmamış dedi bana. Bu arada inşallah ikimiz de en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde görürüz
Ya benim ilk gebelik oldugu icin kese ölçümü falan olduğunu bilmiurdum dolayisyla ben sormadım doktorda bisey demedi. 10 gune gel dedi sadece. Amin amin inşallah

Ya benim ilk gebelik oldugu icin kese ölçümü falan olduğunu bilmiurdum dolayisyla ben sormadım doktorda bisey demedi. 10 gune gel dedi sadece. Amin amin inşallah
Benimde ilk gebeliğim bende bilmiyorum ama kaç haftalık olduğunu keseyi ölçerek anlıyorlar galiba kese büyüklüğüne şekil bozukluğuna bakıyorlar

Aynı durumu bende yaşıyorum 9 olması gerekirken 6 hafta dendi gelişmiyor kalbi atmıyor yolk kesesi büyük gelişmeye engel oluyor dendi bir hafta sonra gittim crl boyu mm değişmiş fakat gene kalp atışı duymadı almamız lazım dedi beklemek istedim kan testi istedi beta 45300 progesteron 8.77 çıktı doktorum bir hafta daha bekleyelim beta çok yüksek dedi dün başka bir doktora daha gittim 5+6 olduğunu yolk kesesinin büyük olmadığını bir sorun gözükmediğini söyledi haftaya tekrar gideceğim o zaman belli olacak herkes gibi bende çok tedirginim gebelik belirtilerim son bir haftadır başladı kimin dediğine inanacağımı bilmiyorum ilk doktora gidip hemen aldırmadığım için şuan huzurluyum en azından araştırdık diyebileceğim sonuç kötü çıksada

Benim de bebeğim bir gittiğimde 6 hastalıktır görünmüyordu.1 hafta sonra yine gittim ultrasonda bu kez yine 6 haftalik görünüyordu o zmn göründü.Allah in izniyle korkma ultrason bazen yanlış olcebiliyor.genelde de zaten 8 haftalikken çağırıyorlar bebegi görmeye net olsun diye.surekli gidip gelme diye .dua et Rabbım hayırlısını versin

Back
X