Çok şükür herşey yolunda... Ama diğer bebeklere göre ikizlerin daha çoook riskleri olduğunu söyledi doktorum.. Hayırlısı allahtan.
Sevindim.Çok şükür herşey yolunda... Ama diğer bebeklere göre ikizlerin daha çoook riskleri olduğunu söyledi doktorum.. Hayırlısı allahtan.
Çok teşekkür ederim. Amin ecmain...hadi cnm allah tamamını erdirsin gecenlerde okumustum bakiim dedim ssevindim ....
Sağolasın hemşerim evet çift yumurta ikizleri...hayirlisi olsunn ikizz gibi duruyor amaa
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün melekleriniz daha çok küçüklermiş maşallah tebarekeallah.Ben de ilk gittiğimde 3 kesemiz vardı,doktorum çook riskli olduğunu söylemişti,ben de sizin gibi minyonum taşıyamayacağımı söylemişti ,bütün bunları 4+4 de görmüştük,sonraki hafta 3. kese kayboldu 2 kese kaldı o gelişm olarak gerideydi ama kalp atışı vardı,15 gün önce doğum yaptım,bebeklerim 33. haftada gelmek istediler önce ilaçlarla durdurduk sancıları,36. haftaya kadar zor beklettik,ve 36.haftada doğum oldu,riskler bunlar oluyor.bebeklerim küçük doğdu tabi,ikinci kesedeki diğerine göre 1 hafta gerideydi kilo olarak daha az doğdu.taşıyamazsın lafına inat taşıdım bebekleri ama onlar inat ettiler erken gelmek için :)
İkiz gebeliklere bakın bunları herkes yaşıyor.
İnşallah sizlerde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebklerinizi.
İnşallah canım inşallah. Dün dr. gittin ne söyledi? Bende hayırlı haberlerini bekliyorum..Sevindim.
Bak gör bizi üzmeyecek bebişlerimiz.
Tadını çıkar hamileliğinin.
Gerisini hiç kafana takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?