İlk üç ay doktorlar organ gelişimi nedeniyle herhangi bir ilaç kullanılmasını önermiyor. Daha doğal yöntemlerle çözmeye çalışmıştım ben de. İki yastıkla yatmak, kaloriferin üzerine bir bardak su koymak gibi. Tuzlu su ile de temizlemeyi deneyebilirsin. 14. haftada tekrar gribe yakalandığımda günde en fazla iki fıs Iliadin kullanmama izin vermişlerdi.
Çok komiksiniz gerçekten , siz kendiniz bu yollardan geçtinizmi bilmiyorum ama kendinizi çok bilgili bir bayan sanıyorsunuz. küçük zekanızla espiri yapmaya çalışmıssınız yazık
bardak Bir sağlık ocağına gorunun daha ilgili oluyorlar olmadı bebekler için fizyolojik damla car ben bebeğime onu kullanıyorum olmadı 1 bardak kaynamıd suyu bekletin soğuduktan sonra 1 cay kasıgı tuz 1 cay kasıgı karbonat yapıp enjektör ile burnunuza sıkın
bardak Bir sağlık ocağına gorunun daha ilgili oluyorlar olmadı bebekler için fizyolojik damla car ben bebeğime onu kullanıyorum olmadı 1 bardak kaynamıd suyu bekletin soğuduktan sonra 1 cay kasıgı tuz 1 cay kasıgı karbonat yapıp enjektör ile burnunuza sıkın
Çok komiksiniz gerçekten , siz kendiniz bu yollardan geçtinizmi bilmiyorum ama kendinizi çok bilgili bir bayan sanıyorsunuz. küçük zekanızla espiri yapmaya çalışmıssınız yazık
Otur önce küçücük bir canla ilgili kararlar alırken doktorlara sormak yerine sürekli buraya on saniyede bir konu açan buradaki fikirlere göre yürüyen ha pardon bir de espiri ile tarizin ayırdımını yapamayan zekanı sorgula sonra gel benimkini ölç