6 haftalık hamileler toplanın :(

Rapunzelinizzz4334

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
207
71
13
21
Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim fakat sırtım çok fazla ağrıyor ve yataktan uyandığım zaman dinlenmiş bir şekilde değil çok yorgun bir şekilde uyanıyorum aranızda aynı şey yaşayan birisi var mı bu nasıl geçer?

Ben bir kaç gün önce bel ağrısıyla uyanıyordum sabah da zor uyanıyorum mide bulantısı hapı kullanıyorsanız uyku yapıyor diyorlar

Miyde bulantim hiç yok o yüzden kullanmıyorum ama sabahları uyanmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum acaba çok uyumaktanmi diyorum ama
Uyku artıyor diyorlar genelde. Doğal olabilir. Mide bulantısı yoksa şanslısınız bende koku hassasiyeti çok fena. Kusmadım ama mide bulantısına sebep oluyor. En azından çok şükür yemede içmede sıkıntı yok

Bu arada 5eylülde ultrasona göre 5+4 görünüyordum sanırım aynıyız siz ultrasondan bakıldınız mı
Evet ben normalde yedinci haftaya giricem sata göre ama ulutrasonda geçen hafta altı haftalık iken bes haftalık gözüktüm baktirdim keseyi gördük şükür ama bebek için önümüzdeki hafta gidicem yani ulutrasona göre yedi haftalık olucam önümüzdeki hafta

Evet ben normalde yedinci haftaya giricem sata göre ama ulutrasonda geçen hafta altı haftalık iken bes haftalık gözüktüm baktirdim keseyi gördük şükür ama bebek için önümüzdeki hafta gidicem yani ulutrasona göre yedi haftalık olucam önümüzdeki hafta
Aynen ben de öyleyim sat 16 Temmuz diye daha fazla diyorlar sağlık ocağı da öyle dedi ama ultrasona göre daha az çıkıyor geç döllenme olmuş sanırım ☺️

Aynen aynen benimde geç döllenme peki siz de kese gördünüz mü bebek için ne zaman gideceksiniz ☺️
Evet çok şükür önce 4+5te minicik gördük 5+4te biraz daha belirgindi cihaz farkı mı bilmiyorum nasipse pazartesi randevum var kalp atışı duymak için 💓 inşaallah sağlıkla ilerler her şey 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰 sizin sıradaki randevu ne zaman ☺️

Benim 22 Eylül'de inşallah duyarız ikimizde ☺️☺️♥️♥️duyarsanız tekrardan yazar misiniz ☺️
Bugün randevuma gittim kalp atışlarını duymak için. Ultrasona göre bugün 8+3 çıktık doktor bebek için gayet sağlıklı görünüyor kalbi atıyor dedi ama şimdi dinletmek iyi değil zararlı dedi internetten araştırdım gerçekten de öyleymiş biraz daha beklemek lazımmış o nedenle bir kaç hafta daha bekleyeceğim sağlıklı olsun da ♥️🌸💓🥰

Bugün randevuma gittim kalp atışlarını duymak için. Ultrasona göre bugün 8+3 çıktık doktor bebek için gayet sağlıklı görünüyor kalbi atıyor dedi ama şimdi dinletmek iyi değil zararlı dedi internetten araştırdım gerçekten de öyleymiş biraz daha beklemek lazımmış o nedenle bir kaç hafta daha bekleyeceğim sağlıklı olsun da ♥️🌸💓🥰
Bunu bende bugün duydumm ama bı çok dinliyen insan var bilemedim açıkçası .bu arada maşallah bende Perşembe günü tam yedi haftalık olucam inşallah bende kalp atışı ve bebeği görürüm dua edin bana da ☺️

Back