6 haftalık gebeyim sağlıklı gebelik değil dediler

meneksekokusu23

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
6
3
6
33
Merhaba arkadaşlar 6 hafta 5 günlük gebeyim benim hesabıma göre doktor 8 haftalık diyor ancak dün ağrı ve koyu kahve kanamam oldu vajinal ultrasonda hareket görmüyorum yüksek ihtimal sağlıksız gebelik kürtaj olman gerekiyor dediler, yanılma olur mu başınıza geldi mi çok kötü durumdayım lütfen bilgi verir misiniz

Doktorun hesabıyla sizin hesabınız neden uyuşmuyor ?
Son adet tarihinize göre hesaplıyorsunuz değil mi ?
Geç döllenme de olmuş olabilir.
Biraz daha bekleyip tekrar muayene olun.

Sağlıksız olduğu için muhtemelen gelişmemiş. Sizin hesap hala yanlış. 8haftalık olması gerekiyorken 6 haftalık gözükmesi pek hayırlı durmuyor. Başka doktora daha görünün derim.
Gerçekten mi (( hemen başka doktora göründüm hamile hormanlarıma baktı 26 800 iyi bu dedi, normal ultrason ile baktığında da kalp atışı duymuyorum ama sağlıklı gelişmeler var gördüğüm kadarı ile dedi 1 hafta sonra gel dedi umutlanmıştım

Aaaa öyle miiii. Doktor öyle dediyse öyledir. İlk mesajınızda doktorun sağlıksız dediğini söylemiştiniz. 26800 bayağı yüksek evet. 6. Haftada duyulmayabilir kalp atışı: geç döllenme de olmuş olabilir.

6 haftada duyulmaya bılır canım panık yapma benımde 7 hafta sonunda duyulmuştu sımdı kızım 3 yaşında ıns güzel haberlerını beklıyoruz

Canım ilk yorumda yazdığımı söyleyen diğer doktor güvenmeyince diğerine gittim diğeri bu şekilde bilgi verdi inşallah dediğiniz gibidir ya
6 haftada duyulmaya bılır canım panık yapma benımde 7 hafta sonunda duyulmuştu sımdı kızım 3 yaşında ıns güzel haberlerını beklıyor
6 haftada duyulmaya bılır canım panık yapma benımde 7 hafta sonunda duyulmuştu sımdı kızım 3 yaşında ıns güzel haberlerını beklıyoruz
Canım alttan muayene de 6 haftalık dedi adet gününe göre 8 demişti bir öncesinde sen de mi durum aynıydı? maşallah inşallah benimde böyle olur Allah yüzünüze gülmüş ne güzel

Evet bende öyle oldu canım geç de duyulabılıyor gelısımıne göre çok takma rabbım yardımcın olsun ıns güzel sonuçlar alırsın

dün gece kanamam oldu avuç içi kadar kırmızı kan geldi doktora koştum apar topar kan tahliline bakacağız hamilelik değerin yüksekse beklemeye devam kalbi duymak için ama iyi haberci değil dedi şuan da da azar azar geliyor kırmızı şeklinde ve belimde bir ağrı var çok korkuyorum tüm gece gözüme uyku girmedi

Sağlıklı olmayan gebelikler genelde erken bozuluyor.

Birde ilk gebelikler.

Vücut bir deneme yapıyor gibi düşünün.

Bende ilk bebeği kaybetmiş biri olarak aşırı üzmeyin canınızı diyorum. Biraz dinlenip yeniden deneyin.

Merhaba tekrar gittiniz mi doktora son durumunuz nedir acaba? Benimde 5 haftalık ve kanamam oldu, değerlerim normal çıkınca doktor pazartesi tekrar gel dedi, yarını bekliyorum dört gözle

Sonuç ne oldu acaba şimdi nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…