- 4 Nisan 2021
- 6
- 3
- 6
- 33
- Konu Sahibi meneksekokusu23
-
Doktorun hesabıyla sizin hesabınız neden uyuşmuyor ?Merhaba arkadaşlar 6 hafta 5 günlük gebeyim benim hesabıma göre doktor 8 haftalık diyor ancak dün ağrı ve koyu kahve kanamam oldu vajinal ultrasonda hareket görmüyorum yüksek ihtimal sağlıksız gebelik kürtaj olman gerekiyor dediler, yanılma olur mu başınıza geldi mi çok kötü durumdayım lütfen bilgi verir misiniz
Son adet tarihimi doktor baz alıyor ancak ilk korunma olmadan birlikteliğimi bildiğim için 6 haftalık olduğunu biliyorum benDoktorun hesabıyla sizin hesabınız neden uyuşmuyor ?
Son adet tarihinize göre hesaplıyorsunuz değil mi ?
Geç döllenme de olmuş olabilir.
Biraz daha bekleyip tekrar muayene olun.
Son adet tarihimi doktor baz alıyor ancak ilk korunma olmadan birlikteliğimi bildiğim için 6 haftalık olduğunu biliyorum ben
Vajinal ultrason da da 6 hafta 1 günlük dedi doktorÖyle hesaplanmaz ki.
Son adet tarihine göre hesaplanır.Son adet tarihimi doktor baz alıyor ancak ilk korunma olmadan birlikteliğimi bildiğim için 6 haftalık olduğunu biliyorum ben
Vajinal ultrason da da 6 hafta 1 günlük dedi doktor
Gerçekten miSağlıksız olduğu için muhtemelen gelişmemiş. Sizin hesap hala yanlış. 8haftalık olması gerekiyorken 6 haftalık gözükmesi pek hayırlı durmuyor. Başka doktora daha görünün derim.
Gerçekten mi(( hemen başka doktora göründüm hamile hormanlarıma baktı 26 800 iyi bu dedi, normal ultrason ile baktığında da kalp atışı duymuyorum ama sağlıklı gelişmeler var gördüğüm kadarı ile dedi 1 hafta sonra gel dedi umutlanmıştım
Canım ilk yorumda yazdığımı söyleyen diğer doktor güvenmeyince diğerine gittim diğeri bu şekilde bilgi verdi inşallah dediğiniz gibidir yaAaaa öyle miiii. Doktor öyle dediyse öyledir. İlk mesajınızda doktorun sağlıksız dediğini söylemiştiniz. 26800 bayağı yüksek evet. 6. Haftada duyulmayabilir kalp atışı: geç döllenme de olmuş olabilir.
6 haftada duyulmaya bılır canım panık yapma benımde 7 hafta sonunda duyulmuştu sımdı kızım 3 yaşında ıns güzel haberlerını beklıyor
Canım alttan muayene de 6 haftalık dedi adet gününe göre 8 demişti bir öncesinde sen de mi durum aynıydı? maşallah inşallah benimde böyle olur Allah yüzünüze gülmüş ne güzel6 haftada duyulmaya bılır canım panık yapma benımde 7 hafta sonunda duyulmuştu sımdı kızım 3 yaşında ıns güzel haberlerını beklıyoruz
Merhaba tekrar gittiniz mi doktora son durumunuz nedir acaba? Benimde 5 haftalık ve kanamam oldu, değerlerim normal çıkınca doktor pazartesi tekrar gel dedi, yarını bekliyorum dört gözledün gece kanamam oldu avuç içi kadar kırmızı kan geldi doktora koştum apar topar kan tahliline bakacağız hamilelik değerin yüksekse beklemeye devam kalbi duymak için ama iyi haberci değil dedi şuan da da azar azar geliyor kırmızı şeklinde ve belimde bir ağrı var çok korkuyorum tüm gece gözüme uyku girmedi
Sonuç ne oldu acaba şimdi nasılsınız ?dün gece kanamam oldu avuç içi kadar kırmızı kan geldi doktora koştum apar topar kan tahliline bakacağız hamilelik değerin yüksekse beklemeye devam kalbi duymak için ama iyi haberci değil dedi şuan da da azar azar geliyor kırmızı şeklinde ve belimde bir ağrı var çok korkuyorum tüm gece gözüme uyku girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?