sharkliertyu Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2024 661 196 26 3 Ekim 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #1 Arkadaşlar başına gelen var mı bilmiyorum 4 gündür hastaydım kendi kendime gribimi geçirdim ama ishalim 4 5 gündür ne yaptımsa geçmedi.
Arkadaşlar başına gelen var mı bilmiyorum 4 gündür hastaydım kendi kendime gribimi geçirdim ama ishalim 4 5 gündür ne yaptımsa geçmedi.
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 451 230 24 4 Ekim 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #2 sharkliertyu .!.: Arkadaşlar başına gelen var mı bilmiyorum 4 gündür hastaydım kendi kendime gribimi geçirdim ama ishalim 4 5 gündür ne yaptımsa geçmedi. Genişletmek için tıkla... Bi doktora görünün. Gebeliğe bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu aralar salgın var. Bende de ishal vardı ilaç kullandım geçti.
sharkliertyu .!.: Arkadaşlar başına gelen var mı bilmiyorum 4 gündür hastaydım kendi kendime gribimi geçirdim ama ishalim 4 5 gündür ne yaptımsa geçmedi. Genişletmek için tıkla... Bi doktora görünün. Gebeliğe bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu aralar salgın var. Bende de ishal vardı ilaç kullandım geçti.
sharkliertyu Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2024 661 196 26 4 Ekim 2024 Konu Sahibi sharkliertyu #3 liyuzada .!.: Bi doktora görünün. Gebeliğe bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu aralar salgın var. Bende de ishal vardı ilaç kullandım geçti. Genişletmek için tıkla... Doktora sordum lobide testi ver dedi o kadar ilaç milaç demedi
liyuzada .!.: Bi doktora görünün. Gebeliğe bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu aralar salgın var. Bende de ishal vardı ilaç kullandım geçti. Genişletmek için tıkla... Doktora sordum lobide testi ver dedi o kadar ilaç milaç demedi