- 28 Ocak 2024
- 443
- 179
- 18
- 26
- Konu Sahibi laylayloomm
-
Karindan bakildiysa kilonuz falan varsa ondan olabilir. Benimde oyle olmuştu gobek bolgem biraz yagli benimHerkese selam dr.un ilk dedigine gore 5 haftalık gebeyim bugun tekrar gittim ultrasona gore 6 haftalik oldugunu soyledi ama bebegin kalp atislari cok yavas dedi zaten zor duyduk sesi normal mi bu durumu yasayan varmı baya endiseliyim yarinda baska dr.a gidicem
Ay evet yağ var dedi dr. Alttan baktiginda hic bisey göremedi amaKarindan bakildiysa kilonuz falan varsa ondan olabilir. Benimde oyle olmuştu gobek bolgem biraz yagli benim
Devlet hastanesinemi gittiniz yada eski cihazlami bakildi o cihazlar oyle oluyo genelde. Kalp atisini duyduysaniz sıkıntı yapmayin 6+2 de benimde oyle olduAy evet yağ var dedi dr. Alttan baktiginda hic bisey göremedi ama
Medikal parka gittim ya dr.dan pek memnun degilim aslinda insanin icini karartiyo yarin baska dr.a gidicemDevlet hastanesinemi gittiniz yada eski cihazlami bakildi o cihazlar oyle oluyo genelde. Kalp atisini duyduysaniz sıkıntı yapmayin 6+2 de benimde oyle oldu
Bende sevmem ole doktorlari benim doktorum bana ilk 6+2 de dedi ki gobek bolgen yagli alttan bakmak istemiyorum dedi kanamam vardi cunku bidahaki sefere daha net duyariz dedi 1 hafta sonra cagirdi.. Ve dedigi gibi oldu daha net duydukMedikal parka gittim ya dr.dan pek memnun degilim aslinda insanin icini karartiyo yarin baska dr.a gidicem
Umarim bizimde öyle olur cok teşekkür ederim içimi rahatlattınBende sevmem ole doktorlari benim doktorum bana ilk 6+2 de dedi ki gobek bolgen yagli alttan bakmak istemiyorum dedi kanamam vardi cunku bidahaki sefere daha net duyariz dedi 1 hafta sonra cagirdi.. Ve dedigi gibi oldu daha net duyduk
Alttan çok baktırmayınUmarim bizimde öyle olur cok teşekkür ederim içimi rahatlattın
Yaa inşallah bizimde sorunumuz olmaz bizim icin dua edin inşallah sizde 2.yi sağlıkla kucağınıza alırsınızBana da yavaş kalp atışı düşer demisdi Dr ki 3 ay öncesinde de bir dusuk yapmış biri olarak. Baska bir dr a gittim gayet sağlıklı bir sorun yok dedi ve dinletti. 3. Sınıfa gidiyor simdi sipa. Takmayın kafanıza saglikla kucağınıza alın inşallah darısı başıma 2. Yi istiyorum o da beni istediğin de gelecek inşallah
Yani yanlış anlamazsaniz medical park kadar kötü bir hastane var mi bilmiyorum berbat doktorlari da öyleMedikal parka gittim ya dr.dan pek memnun degilim aslinda insanin icini karartiyo yarin baska dr.a gidicem
Yaa önerebileceğiniz bir hastane varmis istanbul anadolu yakası icinYani yanlış anlamazsaniz medical park kadar kötü bir hastane var mi bilmiyorum berbat doktorlari da öyle
Ben ankaradayim ama medicanayi deneyebilirsiniz. Birileri tavsiye verebilir aciklayici bir baslikla tavsiye isteseniz güzel olur.Yaa önerebileceğiniz bir hastane varmis istanbul anadolu yakası icin
Merhaba tekrar doktora gittiniz mi sizinle günlerimiz çok yakındı bana 3 hafta sonra demişti kalp atışı içinHerkese selam dr.un ilk dedigine gore 5 haftalık gebeyim bugun tekrar gittim ultrasona gore 6 haftalik oldugunu soyledi ama bebegin kalp atislari cok yavas dedi zaten zor duyduk sesi normal mi bu durumu yasayan varmı baya endiseliyim yarinda baska dr.a gidicem
Merhabalar hangi doktora gidiyorsunuz acaba medicalpark grubundaki? Ben de medicalpark a gidiyorum da merak ettimMedikal parka gittim ya dr.dan pek memnun degilim aslinda insanin icini karartiyo yarin baska dr.a gidicem
Pendik medikale gidiyorum ben siz hangi medikalMerhabalar hangi doktora gidiyorsunuz acaba medicalpark grubundaki? Ben de medicalpark a gidiyorum da merak ettimhangi şubesi bi de sizinki?
Haftaya cuma farkli bir dr.icin randevu aldim dr.u değiştiricem benim kanamam oldugu icin her hafta gidiyorum benMerhaba tekrar doktora gittiniz mi sizinle günlerimiz çok yakındı bana 3 hafta sonra demişti kalp atışı için
Igne kullaniyodunuz dimi prolutonHaftaya cuma farkli bir dr.icin randevu aldim dr.u değiştiricem benim kanamam oldugu icin her hafta gidiyorum ben
Benim 2 defa oldu canım doktor yerleşme kanaması cok normal dedi iğneyi önlem amaclı 4 tane verdi haftada 1 aslında size de iğneyi daha fazla verseymisİğneyi bir kere yaptik sabah aksam Progestan ilac kullanıyorum sizde de varmi lekelenme gibi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?