Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenme derken kan değil kahverengi de değil hafif pembe 2 damla birşey yine de merak ettim yaşayan var mı diyeBunu biz bilemeyiz. Doktorun görmesi gerekir
Leke denilemez ama ilk gebelik olunca merak ettimHiç bir lekelenme direk normal kabul edilmez. Mutlaka doktora görünün.
Yaşayan çok varda. Kimisi bu şekilde düşük yapıyor kimisi sağlıklı bi hamilelik geçiriyor. Pembe olarak başlar kırmızıya dönebilir belli olmazLekelenme derken kan değil kahverengi de değil hafif pembe 2 damla birşey yine de merak ettim yaşayan var mı diye
Allah korusun sen yaşadın miYaşayan çok varda. Kimisi bu şekilde düşük yapıyor kimisi sağlıklı bi hamilelik geçiriyor. Pembe olarak başlar kırmızıya dönebilir belli olmaz
Ben yaşadım maalesef sonuç kötü oldu ama gebelikte normal de olabiliyor bence hemen acile gitAllah korusun sen yaşadın mi
Evet yaşadımAllah korusun sen yaşadın mi
Nasıl sonuçlandı pekiEvet yaşadım
Biri düşük oldu. Bide kızım olduNasıl sonuçlandı peki
Allah bağışlasın.allah yardımcım olsun inşallahBiri düşük oldu. Bide kızım oldu
Hafta önce aynı şeyi yaşadım ilk kahverengi leke oldu sonra maalesef6+6 da lekenlenme normal mi?
Amin inşallahAllah bağışlasın.allah yardımcım olsun inşallah
Normalden farklı olan herşey muayene gerektirir. Bende de olmuştu kanama alani varmış doktor düşük önleyici ilaç verdi öyle geçirdik. İhmal etmeyin görününLeke denilemez ama ilk gebelik olunca merak ettim
Allah sabır versin inşallah bebeğimi kaybetmem1
Hafta önce aynı şeyi yaşadım ilk kahverengi leke oldu sonra maalesefanlatıp seni korkutmak istemem herkesin aynı olucak diye bir şey yok inşallah bebeğin sağlıklıdır bir sorun yok tur ama yinede sakın 1 Saniye bile beklemeden doktora git baktır Allah korusun düşük olursa bile ilaç verir durur Allah yardımcın olsun kendini sakın korkutma
![]()
Şimdi doktoruma sordum progestan 200 mg kullan dedi yarın kontrolüm var zaten gittiğimde alırım.Normalden farklı olan herşey muayene gerektirir. Bende de olmuştu kanama alani varmış doktor düşük önleyici ilaç verdi öyle geçirdik. İhmal etmeyin görünün
Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer sağ salim kucağina alırsın inşallah.kasikta ağrı oluyormu yada başka belirti falanDoktora bı gidin bende lekelenmeyle bı düşük yaptım şimdi hamileyim 4.haftafan beri kanamam lekelenmem vardı, 11oldum zor bıkac haftadan sonra şükür iyi şimdi ama düştü düşecek diye başladık, öncesi lekelenmeyle başladı doktora gittim kanama alanı yoktu, bıkac gün birşey olmadı kanamam başladı bu sefer çok büyük kanama oluşmuştu, yani ne olacağı belli olmaz, doktora gitmek en iyisi, Allah korusun birşey olmadan tedbir alın