• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelikte kese var kalp atışı yok

haticekcy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
32
1
1
Merhabalar
Ben 6 haftalık hamileyim doktor kese var ama bebek gözükmüyor boş gebelik olabilir 1 hafta daha bekleyelim dedi bu durumu yaşayan var mı ayrıca surdakı yolk sac mı sizce
FB46DDAE-84C3-4C7C-A735-7F3B7205FA97.webp

1 hafta sonra netleşir. Benim aynı gün şehir hastanesinde kese boş dediler, 1 saat sonra özel hastanede yolk sacı açık açık gösterdi doktor. Benim de 6. haftamdı. Ultrason cihazının kalitesiyle de alakali yani çok küçük oldugu için ayrıntıları göremiyor bazı cihazlar. Haftaya görürsünüz inşallah bebeğinizi.

1 hafta sonra netleşir. Benim aynı gün şehir hastanesinde kese boş dediler, 1 saat sonra özel hastanede yolk sacı açık açık gösterdi doktor. Benim de 6. haftamdı. Ultrason cihazının kalitesiyle de alakali yani çok küçük oldugu için ayrıntıları göremiyor bazı cihazlar. Haftaya görürsünüz inşallah bebeğinizi.
Bende özele gittim göremedi inşallah haftaya görür

Merhabalar
Ben 6 haftalık hamileyim doktor kese var ama bebek gözükmüyor boş gebelik olabilir 1 hafta daha bekleyelim dedi bu durumu yaşayan var mı ayrıca surdakı yolk sac mı sizce Eki Görüntüle 3551134
Keseniz düzenli büyüyor mu o çok önemli ben boş gebelik yaşadım 2 gün önce kürtaj oldum fakat benim baştan belliydi çünkü kesem düzenli büyümüyordu normali bir günde 1 mm büyümesi gerekirken benimki 1 hafta da 3 mm büyüyordu

Keseniz düzenli büyüyor mu o çok önemli ben boş gebelik yaşadım 2 gün önce kürtaj oldum fakat benim baştan belliydi çünkü kesem düzenli büyümüyordu normali bir günde 1 mm büyümesi gerekirken benimki 1 hafta da 3 mm büyüyordu
2 hafta önce gittiğimde 5mm idi geçen gittiğinde 10 mm idi

Kizlar 1 hafta önce gittiğimde keseyi gördük ama bebekle alakalı bir şey söylemedi şuan 6+3 olduk yarın muanem var sizce bebeği görürmüyüm cevap verirsiniz korkuyorum

Merhabalar.benim de dün 5 hafta.dün baktık kese var bebek yok.beta değerim 4293,48 endişelenmeli miyim.kese boyutu 0.96 mm - 1 cm arası
Beta değer artışları 2 günde bir yaptım
639.2
2596
4293,48

Merhabalar.benim de dün 5 hafta.dün baktık kese var bebek yok.beta değerim 4293,48 endişelenmeli miyim.kese boyutu 0.96 mm - 1 cm arası
Beta değer artışları 2 günde bir yaptım
639.2
2596
4293,48
Merhaba, 5. Haftada çoğunlukla bebek görülmez. Fetal pole denilen alan görülür. Önce kesenin içinde nokta gibi olur. 6. Haftada tektaş yüzük seklinde yolk sac görülür. 7. haftada embriyo ve kalp atışı olur. Doktorunuz zaten sizi 1 hafta sonrası için çağırmıştır. İnşallah bir dahaki gidisinizde görürsünüz bebişinizi.☺️ Olması gereken kese boyutu hakkında bilgim yok o yüzden o konuda yorum yapamayacağım yanlış yönlendirme olmasın.

Vajinal istemedim karnımdan bakılıyorum orda da gözükür mü 😊 inşAllah vardır.Sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻

Vajinal istemedim karnımdan bakılıyorum orda da gözükür mü 😊 inşAllah vardır.Sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻
Amin inşallah 🤲🏻 görülebilir. Benim ilk haftalardan beri hep karından bakıldı. Ultrason cihazınin kalitesiyle de ilgili, eski cihazlarda gorulemeyebiliyormuş.

Merhaba yok daha gitmedim 2 hafta verdi doktor haftaya gideceğim inşallah sizde durumlar ne
Ben aynı gün 6+4 de bir profa gittim . Ben yolk salk dokusu görüyorum ama dedi . Bekleyelim, kese bozulmamış dedi. bir de kanamam vardı lekelenme kahverengi zaten düşecekse düşecektir demişti kanamam kesildi yarın gideceğim umarım siz de ben de güzel haber alırım

Kizlar 1 hafta önce gittiğimde keseyi gördük ama bebekle alakalı bir şey söylemedi şuan 6+3 olduk yarın muanem var sizce bebeği görürmüyüm cevap
Merhaba yok daha gitmedim 2 hafta verdi doktor haftaya gideceğim inşallah sizde durumlar ne
birde bir doktora daha görünmüştüm o direk almak istedi beklemeden alalım dedi hatta asistanı saat 20:30 da arayıp bizim hoca iyi kürtaj yapıyor falan dedi müşteri gibi muamele ediyorlar

Ben aynı gün 6+4 de bir profa gittim . Ben yolk salk dokusu görüyorum ama dedi . Bekleyelim, kese bozulmamış dedi. bir de kanamam vardı lekelenme kahverengi zaten düşecekse düşecektir demişti kanamam kesildi yarın gideceğim umarım siz de ben de güzel haber alırım
İnşallah canım aynen öyle benim şuan hiç bir sıkıntım yok Allah'a şükür de en son işte doktor varmı yokmu onu anlamam için 2 hafta sonra gel demişti bu haftaya cuma gidicem inşallah mutlu haberler aliriz

Back
X