6 haftalık gebelikte kanama

normal12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
14
1
1
24
Merhabalar 6 hafta 5 günlük hamileyim. Bugün biraz yürüyüş sonrası hafif kanama geldi ve sonra kesildi. Apar topar acile gittik kesenin düzgün olduğunu bir problem olmadığını söyledi doktor ama henüz kalp sesini duymadığımız için bir korku yaşadım. Progestan fitil verdi. Başına böyle bir olay gelen var mı?

Merhabalar 6 hafta 5 günlük hamileyim. Bugün biraz yürüyüş sonrası hafif kanama geldi ve sonra kesildi. Apar topar acile gittik kesenin düzgün olduğunu bir problem olmadığını söyledi doktor ama henüz kalp sesini duymadığımız için bir korku yaşadım. Progestan fitil verdi. Başına böyle bir olay gelen var mı?
Şu an tam olarak birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Kanamam yoğun değil ama ara ara geliyor devam ediyor yani. Gebelik kesesini 13 mm ölçtü. Henüz sınırda istersen alttan bakalım kalk atışı da alırız belki dedi. Ben alttan bakılmasından korktuğum için baktırmadım, beklemeyi tercih ettim. Progestan fitili kullandım ayaklarımın altına yastık koydum, inşallah düşükle sonuçlanmaz diye dua ediyorum. Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Nasipte varsa sağlıcakla kucağımıza alırız, nasipte yoksa biz ne yaparsak yapalım düşer zaten. İyi düşünelim iyi olsun, bol dua edelim

13.haftadaya kadar progestan kuandim, 6da başlayan kanama 9a kadar lekeli devam etti, 17de kontrolde kanama alanı oluşmuş dedi tekrar başladım fitile 23e kadar devam ettim, şimdi 30um.sukur hiç sıkıntım yok gün sayıyorum, telaş yapmayın, dinlenin, zorlamayın ikiniz de kendinizi, sağlıcakla gelişirler inşallah

13.haftadaya kadar progestan kuandim, 6da başlayan kanama 9a kadar lekeli devam etti, 17de kontrolde kanama alanı oluşmuş dedi tekrar başladım fitile 23e kadar devam ettim, şimdi 30um.sukur hiç sıkıntım yok gün sayıyorum, telaş yapmayın, dinlenin, zorlamayın ikiniz de kendinizi, sağlıcakla gelişirler inşallah
Merhaba benim 6+5 şuan kanamam 6 gündür devam ediyor dediğiniz gibi yoğun değil ama devamlı geliyor. Ağrım acim yok ama belim ağrıyor biraz. Bende kalp atışını duyamadım doktorum 10 gün bekleyelim dedim progestron kullanıyorum yeni başladım. Sizin kanamalariniz normal kan şeklinde mi kahverengi gibi mi

Düşük riskim var çok korkuyorum lütfen bilgili olan yazabilir mi 5 gündür burada olumlu bir set duyabilmek için bekliyorum

Benimde aynı durum kanamam hafif şekilde devam ediyor kalp atisi bende duyamadım kese 13.8 mm çıktı

Düşük riskim var çok korkuyorum lütfen bilgili olan yazabilir mi 5 gündür burada olumlu bir set duyabilmek için bekliyorum
Benim dördüncü gebeliğim ilkinde hicbirsey olmadı leke meke sağlıklı doğum yaptım şükür, ikisi hep lekelenmeli gitti olmadı malesef, bu lekelenmeli gitti tutundu şükür 32ye geldik.. yani ne desek yalan olur şu durumda inşallah tutunur yavrun, sen bol bol dinlen başka birşeyi düşünme, kanama hicbirseyin göstergesi de değil, bı arkadaşım 30a kadar kanamalı geldi şükür bı sıkıntı yasamadi, progestanini düzenli kullan kendini yorma

8. haftada benim de başıma geldi. Hiçbir sebep bulunamadı. Düşük tehlikesi olmayan bazı gebelerde minimal kılcal damar catlagi olabiliyormus. Bir daha olmadı çok şükür. Korkmayın, inşallah en kısa sürede duyarsiniz pıt pıt kalp atışlarını da 🌸

Benim dördüncü gebeliğim ilkinde hicbirsey olmadı leke meke sağlıklı doğum yaptım şükür, ikisi hep lekelenmeli gitti olmadı malesef, bu lekelenmeli gitti tutundu şükür 32ye geldik.. yani ne desek yalan olur şu durumda inşallah tutunur yavrun, sen bol bol dinlen başka birşeyi düşünme, kanama hicbirseyin göstergesi de değil, bı arkadaşım 30a kadar kanamalı geldi şükür bı sıkıntı yasamadi, progestanini düzenli kullan kendini yorma
Ne güzel inşallah kucağınıza alırsınız sağlıcakla. 3 doktora gittim ayrı ayrı bi tanesi progestan verdi kullanmam için diğeri de kullanma bırak kendiliğinden düşsün dedi bi kaç gün kullanmadım kanamam normal kan rengine dönünce endiselndim ve tekrar kullanmaya başladım napcagimi bilmiyorum çok üzgünüm. Mesajınız bir nebzede olsa iyi geldi çok teşekkür ediyorum

8. haftada benim de başıma geldi. Hiçbir sebep bulunamadı. Düşük tehlikesi olmayan bazı gebelerde minimal kılcal damar catlagi olabiliyormus. Bir daha olmadı çok şükür. Korkmayın, inşallah en kısa sürede duyarsiniz pıt pıt kalp atışlarını da 🌸
Çok teşekkür ediyorum sağlıcakla yavurunuza kavusmaniz dileğiyle. İnşallah bende duyabilirim sağlıkla o sesi

Çok teşekkür ediyorum sağlıcakla yavurunuza kavusmaniz dileğiyle. İnşallah bende duyabilirim sağlıkla o sesi
Ben de çok teşekkür ederim inşallah 💗İyi düşünün iyi olsun. Bende de anksiyete var başka başka sebeplerden kendi kendime zehir ettim süreci. Siz öyle olmayın. İnşallah duyarsınız ve sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza🌸

Bazı gebelikler kanamalı geçiyor. Her kanama düşük demek değil ama kanama da iyi bir şey değil. Kanamayla birlikte enfeksiyona çok dikkat etmek gerekiyor. Progestan kullanıp bol bol dinlenin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻

Bazı gebelikler kanamalı geçiyor. Her kanama düşük demek değil ama kanama da iyi bir şey değil. Kanamayla birlikte enfeksiyona çok dikkat etmek gerekiyor. Progestan kullanıp bol bol dinlenin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻
Çok teşekkür ederim inşallah 🌸

Benimde aynı durum kanamam hafif şekilde devam ediyor kalp atisi bende duyamadım kese 13.8 mm çıktı
Maalesef size güzel şeyler yazmak isterdim. Sizin gibi başladı benim de kanamalar, progestan kullandım meğer süreci zorlaştırmışım. Bazı gebeliklerde kanamalar oluyormuş evet ama doktora gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ben de sizin gibi bekledim ama beklemek fayda göstermedi, kalp atışını duyarım diye gittiğim gün çoktan düşüğümün başladığını öğrendim ve hastaneye yatışım yapıldı kürtaj oldum. Zor bir süreçti şu an fiziksel olarak iyiyim çok şükür. Duygusal olarak da iyi olacağım zamanla biliyorum. Lütfen kendinizi ihmal etmeyin beklemeyin ve doktora gidin. En çok sizin vücudunun sağlığı önemli. İnşallah her şey yolundadır sizin için ama eğer sağlıksız gebelikse bir an önce kurtulmanız da sizin için iyi olacaktır. Allah yardımcınız olsun. Kürtaj olursanız da hiç endişe etmeyin kısa sürüyor ve adet sancısı gibi ağrılar oluyor. Biz güçlü kadınlar her şeyin üstesinden geliriz. Çok geçmiş olsun dualarım sizinle

Back
X