Doktorunuz progesteron vermedimi ?Merhaba, 6 haftalık hamileyim, 5 gün önce kalp atışını izledik herşey normaldi. 3 gündür karın, bel ağrım var ve her tuvalete gittiğimde kahverengi akıntım. Bugün doktora gittim kalp atışı yavaşlamış düşebilir dedi. Birkaç gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Bu durumu yaşayıp düzelen var mı?
Sağlıklı bebek değilse ilaç verip düşmesini engellemeyelim dedi 2 farklı doktora gittim ikisi de bekleyelim dediDoktorunuz progesteron vermedimi ?
insaAllah bebeginiz size sımsıkı tutunur. Ama kanamadan dolayida kalp atisi yavaslamis olabilir gelinimizin oyle olmusdu kesenin seklide bozulmustu doktor sabaha düşer ama yinede serumlar takviyeler yapalim demisti. Sabaha hersey yoluna girmisti.Sağlıklı bebek değilse ilaç verip düşmesini engellemeyelim dedi 2 farklı doktora gittim ikisi de bekleyelim dedi
İnşallah tek duam sağlıkla bizimle kalmasıinsaAllah bebeginiz size sımsıkı tutunur. Ama kanamadan dolayida kalp atisi yavaslamis olabilir gelinimizin oyle olmusdu kesenin seklide bozulmustu doktor sabaha düşer ama yinede serumlar takviyeler yapalim demisti. Sabaha hersey yoluna girmisti.
Merhaba düzeldi mi kalp atışlarıMerhaba, 6 haftalık hamileyim, 5 gün önce kalp atışını izledik herşey normaldi. 3 gündür karın, bel ağrım var ve her tuvalete gittiğimde kahverengi akıntım. Bugün doktora gittim kalp atışı yavaşlamış düşebilir dedi. Birkaç gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Bu durumu yaşayıp düzelen var mı?
Merhaba, maalesef düşük yaptımMerhaba düzeldi mi kalp atışları
Merhaba hanımlar bir sorum olacak hamileliğimin 6 haftasındayım geçen hafta bebeğin kalp atışını görmüştük ama duymamıştık bu hafta kalp atışının yavaşladığını gördük doktorum biraz daha beklememizi söyledi hiç kanamam olmadı bu arada böyle bir durum yaşan varmı acaba çok korkuyorum başka bir doktoramı gitmeliyim böyle bir durum yaşayan var mı
Hayır hiç bir ağrım yok kan vericektim diye aç gitmiştim onun bir etkini olabilir mi acaba ve geç döllenme olmuş 1 hafta geriden gidiyorum yani 6 haftaya yeni girmiş sayılıyorum bu durum beni çok korkuttu açıkçası geçen hafta ultrasonda kalp atışını görmüştük ama bugün yavaş attığını söyle
Hayır hiç bir ağrım yok kan vericektim diye aç gitmiştim onun bir etkini olabilir mi acaba ve geç döllenme olmuş 1 hafta geriden gidiyorum yani 6 haftaya yeni girmiş sayılıyorum bu durum beni çok korkuttu açıkçası geçen hafta ultrasonda kalp atışını görmüştük ama bugün yavaş attığını söyledi
Güzel haberlerinizi bekliyorum Allah yardımcınız olsun o küçük kalbi gümbür gümbür atsın inşallahTeşekkür ederim umarım, pazartesi tekrar kontrole gideceğim dualarınızı bekliyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?