6 haftalık bebek ve duyulmayan kalp atışı

nmeltos

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
13
3
18
Merhabalar, bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. 6 hafta 3 günlük gebeyim.
Bundan 15 gün önce ultrasonda kese görünmüştü, doktorum 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakıcaz demişti. Bugün gittik. Doktor ultrasonda kesenin gözüktüğünü ama bebeğin gözükmediğini söyleyip renkli ultrasyonla bakılmasını istedi. Renkli ultrasonda da bebek gözükmeyince, boş gebelik denildi ve yarın kürtaj için gelebilirsiniz dediler
Sonra buradaki benimle aynı durumu yaşayan kardeşlerimin yazılarını okuyunca, ikinci doktora gittik. Gittiğimzi doktor, normal ultrasonla baktığında kesenin gözüktüğünü ama bebeğin gözükmediğini söyledi ultrasonlar bakarken gözüne bir nokta ilişti. Sonra ekranda onu iyice büyüttü, galiba bu bebek dedi ama emin olmak için vajinal ultrason yapması gerektiğini söyledi. Biraz tereddütle de olsa kabul ettim. (İnanın hiç korkulacak, çekinilecek birşey değil.Gayet kolay, acısız ağrısız bir yöntemmiş.Bende o anda öğrendim.)

Aman Allah'ım bebişimiz oradaydı 6 mm'cik bir şeydi ama kalbi atmıyordu. Doktorumuz pek ümit vermedi ama yinede bekleyebileceğimizi söyledi. Buradan okuduklarıma göre bazen 7-8. haftaya kadar gecikebiliyormuş. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın. Dua edin bu kardeşinize lütfen

Son düzenleme:
Cnm bekle bence biraz daha ve ümidini de sakın kaybetme..buradan okuduğum yorumlara göre evet 8. Haftada bile duyan var..umarım umutların boşa çıkmaz ve o güzel pıtpıt ları duymayı allahım sana ve herkeze nasip etsin inş

Canım ben ilk dr gittigimde 5 +4 günlük hamileydim kese ve minicik bebegimiz vardi 8. Haftaya randevu verdi kalp atışı için 8.haftada gittigimizde kalp atışlarını duyduk sanki senin doktorlarin biraz aceleci canim hiç sıkıntı yapıp kendini üzme kendinde bir rahatsızlık hissetmedigin sürece bekle inşallah hayırlı haberlerle dönersin

Canim insallah hersey cok iyidir. Bencede bekle hollandadaki doktorlar 8 haftalikta kalp atislarina bakiyolar. Hayirli haberlerini bekliyoruz..

Bekleme sona erdi artık, dün düşük sonucu kürtajla bebeğimi kaybettim arkadaşlar 2 gün önce kahverengi leke görmüştüm. Bekledim zaten Cumartesi randevum vardı diye. Cumartesi sabah akıntı çoğaldı. Doktora gittim. Profesördü. Detaylıca inceledi ve bebeğimin 9 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkken hayatının durduğunu ve düşüğün başladığını söyledi. Sonra kürtajla aldılar ve bitti. Üzgünüm ama inşaallah Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder diye dua ediyorum. Bu arada kürtajdan çok korkuyordum ama hiç de korkulacak birşey değilmiş. Kürtajı yapan doktorumdan da çok memnun kaldım. Medipol de Yrd. Doç. Dr. Betül Yorgunlar

rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder ınsallahh bende yarın gıdıcem doktora ılk kez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…