6 haftalık bebeğimin kalp atışı yavaşmış :(

imermeri

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
740
286
Herkese merhabalar.
Sata göre 7+4 ama ultrasona göre 6+4 günlük bebeğim. Bugün doktor kalp atışlarını dinletti vajinal yoldan ve yavaş olduğunu söyledi 😔
Onun dışında kese şekli, bebeğin boyu vs normal dedi 🤲🏻 2 hafta sonra yine çağırdı ama olumsuz konuştu baya.
Aslında ben dinledim ve çok mutlu olmuştum bana çok normal gelmişti :KK43:
Kaç olduğunu söylemedi benimde sormak aklıma gelmemiş üzüntüden.
Benim gibi olup sonradan kalp atışı düzelen var mı acaba? :KK43:

Son düzenleme:
Herkese merhabalar.
Sata göre 7+4 ama ultrasona göre 6+4 günlük bebeğim. Bugün doktor kalp atışlarını dinletti vajinal yoldan ve yavaş olduğunu söyledi 😔
Onun dışında kese şekli, bebeğin boyu vs normal dedi 🤲🏻 2 hafta sonra yine çağırdı ama olumsuz konuştu baya.
Aslında ben dinledim ve çok mutlu olmuştum bana çok normal gelmişti :KK43:
Kaç olduğunu söylemedi benimde sormak aklıma gelmemiş üzüntüden.
Benim gibi olup sonradan kalp atışı düzelen var mı acaba? :KK43:
Daha çok küçük canım doktorların kötü bir huyu bu bizim bilmememiz gereken her şeyi tak diye söylüyorlar 2 hafta da geç bence başka bir doktora git 1 hafta sonra güçlü atan kalp atışı duyacaksın kendini üzüp strese de sokma bak bebeğin hisseder o da strese girer , sen bu süreçte sağlıklı beslen düzenli uyu folik asiti de ihmal etme ve başka doktora git ,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah ❤️
Benimde bebeğimin gelişimi 1 hafta gerideydi çok şükür 11. haftada 2 gün ileri bile geçtik , sen içini ferah tut :)

Daha çok küçük canım doktorların kötü bir huyu bu bizim bilmememiz gereken her şeyi tak diye söylüyorlar 2 hafta da geç bence başka bir doktora git 1 hafta sonra güçlü atan kalp atışı duyacaksın kendini üzüp strese de sokma bak bebeğin hisseder o da strese girer , sen bu süreçte sağlıklı beslen düzenli uyu folik asiti de ihmal etme ve başka doktora git ,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah ❤️
Benimde bebeğimin gelişimi 1 hafta gerideydi çok şükür 11. haftada 2 gün ileri bile geçtik , sen içini ferah tut :)
Canım çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız🙏🙏🙏
2 hafta bencede çok başka doktora gideceğim 1 hafta sonra😊
Elimden geleni yapıyorum kendimi yormuyorum, dinleniyorum, ilaçlarımı içiyorum artık gerisini Rabbim bilir 🥲
Ne güzel sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahh 🙏🙏 darısıda başıma inşallah 🥹🙏🙏

Ben ilk kalp atışını 6'da duydum, doktor bu haftada gümbür gümbür bi atış beklemeyiz zaten demişti. Böyle filmlerdeki gibi bi ses duymam 10.haftadaydı galiba

Ben ilk kalp atışını 6'da duydum, doktor bu haftada gümbür gümbür bi atış beklemeyiz zaten demişti. Böyle filmlerdeki gibi bi ses duymam 10.haftadaydı galiba
Ya bilemiyorum yavaş dedi. Sınır neyse onun altında galiba 🥲
Bi de benimki vajinaldi ya daha net olmalı herhalde belki siz karından duymuşsunuzdur :)
Ama inşallah bi yanlışlıktır ya da başka bir durumdur da düzelir, güçlenir kalp atışları 🙏🙏

Olumsuz konuşan doktorlara ifrit oluyorum.Birsey kesin değilse bile insanı strese sokuyorlar.Ama sen öyle yapma canim kendini strese sokma akışa bırakmaya calis.Bide bence 2 haftayı bekle herşey daha garanti olur.Ve bolca dua et :)

6. Haftada dinledim doktor yeni yeni oluşuyor öyle gümbür gümbür bir şey bekleme demişti. İçini ferah tut bence bir sorun yoktur
Bu arada ben de gittiğimde vajinal dinlemiştim

Olumsuz konuşan doktorlara ifrit oluyorum.Birsey kesin değilse bile insanı strese sokuyorlar.Ama sen öyle yapma canim kendini strese sokma akışa bırakmaya calis.Bide bence 2 haftayı bekle herşey daha garanti olur.Ve bolca dua et :)
Elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum canım hayırlısı olsun diyorum 🤲🏻
Bol bol dua ediyorum valla gerisini Rabbim bilir 🤲🏻😊
İnsan bi afallıyor tabi yavaş felan diyince. Pek de olumlu gibi değildi ama ben çok sevinmiştim 🥲
Neyse bakalım Mevlam neyler 🌸

6. Haftada dinledim doktor yeni yeni oluşuyor öyle gümbür gümbür bir şey bekleme demişti. İçini ferah tut bence bir sorun yoktur
Bu arada ben de gittiğimde vajinal dinlemiştim
Çok teşekkür ederim 🥰
İçimi rahatlattınız inşallah benimki de sorunsuz ilerler gümbür gümbür olduğu zamanları da görürüm 🥹🥹🌸

Bana da öyle dedi sonra kesesi de bozuk dedi sana söylediklerinden çok daha olumsuz idi 3 gün sonra kalp atışı 1 hafta sonra kese şekli toparladı 19 haftalık oldu başka bir sorun var şimdi ama o da toparlar sağlıklı bebek tutunuyor bir şekilde kalbini ferah tut benim hep kanamam vs de vardı

Bana da öyle dedi sonra kesesi de bozuk dedi sana söylediklerinden çok daha olumsuz idi 3 gün sonra kalp atışı 1 hafta sonra kese şekli toparladı 19 haftalık oldu başka bir sorun var şimdi ama o da toparlar sağlıklı bebek tutunuyor bir şekilde kalbini ferah tut benim hep kanamam vs de vardı
İnşallahh sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻🤲🏻 darısı başıma 🥹🤲🏻🤲🏻
Benimde lekelenmelerim var bir ara durdu gibi az az oluyor tam bitmedi 🥲 hayırlısı olsun bakalım 🙏

X