Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalık gebelik
- Konu Sahibi zehir53
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adet düzensizliği varsa geç döllenme olabilirMerhaba 6 haftalık gebeyim fakat kese göründü ama bebek yok bu normal mi ?
- 27 Ekim 2023
- 1.268
- 909
- 43
Tam 6.hafta da hicbirsey yok dedi iki gün üst üste gittim lekelenmeden, 6+6da tekrar gittim gördüm duydum şükür, an meselesi artık, anlık gelişirler, korkulacak bı durum değil bu forum da 9 haftada görenler vardı, hayırlısıyla görürsün inşallah, 6haftada görülecek diye bı durum yok ki geç döllenme olur bikac hafta sonra da görebilirsin
Selam canım benimde aynı durum var bebek kesesi yolk sac oluşumu var fakat bebek görülmedi doktor 6 haftalık sınırda olduğunu söyledi yarın gideceğim yine görülmezse embriyo gelişmemiş oluyormuş maalesef ve kurtaj olucamvajinalmi bakıldı seninde ? Birde yolk sac oluşmuşmu o onemliymiş boş gebelik olmaması açısından..Merhaba 6 haftalık gebeyim fakat kese göründü ama bebek yok bu normal mi ?
Evet kistler var iki tane doktor çocuk düşün bundan sonra. Sonra olmayabilir dediği gün test yaptım pozitif çıktı yarın gidicem bidaha inşallah bebeği görürüzAdet düzensizliği varsa geç döllenme olabilir
Yok üstten ultrasonla bakıldı ben 6 haftalık biliyormuşum 5 mişim yarın bidaha gidicem inşallah görürüz bebeği. Sanada çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah sağ salim evlat nasip etsin allahımSelam canım benimde aynı durum var bebek kesesi yolk sac oluşumu var fakat bebek görülmedi doktor 6 haftalık sınırda olduğunu söyledi yarın gideceğim yine görülmezse embriyo gelişmemiş oluyormuş maalesef ve kurtaj olucamvajinalmi bakıldı seninde ? Birde yolk sac oluşmuşmu o onemliymiş boş gebelik olmaması açısından..
Yaaa inşallah yarın gidicem inşallah görürüz bebeği çok saol canım rahatlık geldi şuan Allah razı olsunTam 6.hafta da hicbirsey yok dedi iki gün üst üste gittim lekelenmeden, 6+6da tekrar gittim gördüm duydum şükür, an meselesi artık, anlık gelişirler, korkulacak bı durum değil bu forum da 9 haftada görenler vardı, hayırlısıyla görürsün inşallah, 6haftada görülecek diye bı durum yok ki geç döllenme olur bikac hafta sonra da görebilirsin
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
Evet bebeği de gördük kalbinide duyduk çok şükürben de 6+6da gördüm bebeği. normal endişe etmeyin
Göründü bebekle kalbini duyduk çok şükürSelam canım benimde aynı durum var bebek kesesi yolk sac oluşumu var fakat bebek görülmedi doktor 6 haftalık sınırda olduğunu söyledi yarın gideceğim yine görülmezse embriyo gelişmemiş oluyormuş maalesef ve kurtaj olucamvajinalmi bakıldı seninde ? Birde yolk sac oluşmuşmu o onemliymiş boş gebelik olmaması açısından..
Göründü bebekle kalbini duyduk çok şükürSelam canım benimde aynı durum var bebek kesesi yolk sac oluşumu var fakat bebek görülmedi doktor 6 haftalık sınırda olduğunu söyledi yarın gideceğim yine görülmezse embriyo gelişmemiş oluyormuş maalesef ve kurtaj olucamvajinalmi bakıldı seninde ? Birde yolk sac oluşmuşmu o onemliymiş boş gebelik olmaması açısından..
sen gittin mi bir daha ne dediler canımSelam canım benimde aynı durum var bebek kesesi yolk sac oluşumu var fakat bebek görülmedi doktor 6 haftalık sınırda olduğunu söyledi yarın gideceğim yine görülmezse embriyo gelişmemiş oluyormuş maalesef ve kurtaj olucamvajinalmi bakıldı seninde ? Birde yolk sac oluşmuşmu o onemliymiş boş gebelik olmaması açısından..
- 27 Ekim 2023
- 1.268
- 909
- 43
13.haftadayim full devam kişiye göre değişir, gelir gider çoğalır azalır artık bundan sonra doğuma kadar kasik ağrısıda olacak hemen panikleme kanama ya da aşırı dayanailmaz sancı olmadigi sürece tadını çıkar hayırlısıyla büyüt inşallahMerhaba 7 haftalık gebeyim. mide kazınmam var o ne zaman geçer tahmini
Evet maalesef benim gebeliğim sonlandısen gittin mi bir daha ne dediler canım
Yaaa canım çok üzüldüm Allah tekrar sağlıklı bebek nasip etsin inşallahEvet maalesef benim gebeliğim sonlandı
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım cinsiyeti belli oldumu13.haftadayim full devam kişiye göre değişir, gelir gider çoğalır azalır artık bundan sonra doğuma kadar kasik ağrısıda olacak hemen panikleme kanama ya da aşırı dayanailmaz sancı olmadigi sürece tadını çıkar hayırlısıyla büyüt inşallah
- 27 Ekim 2023
- 1.268
- 909
- 43
Sağolasın, Sonraki kontrollerde inşallah daha göremedikMaşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım cinsiyeti belli oldumu