• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelik kesem sadece 3mm ! yardım...

Bende 5+3 iken kese 7.95mm çıktı bebek görülmedi. .2 hafta sonra gel dedi. ..kızlar hersey yolundami sizce. Bu arada her gün clexane iğne kullanıyorum. .öncesinde 2 kaybım var diye

Kızlar ben 5+3 gunluk hamileyim gs 17 mm yazıyor bendede cok büyük degilmi benim kesede yorumları okuyunca benimki kadar büyük kesesi olan duymadım korkuyorum...ama doktor her hangi bisey demedi 31 Ağustos'a gel kalp atislarini dinlicez dedi

Bende 5+3 iken kese 7.95mm çıktı bebek görülmedi. .2 hafta sonra gel dedi. ..kızlar hersey yolundami sizce. Bu arada her gün clexane iğne kullanıyorum. .öncesinde 2 kaybım var diye

Tecrübesi olan arkadaşlar cevap verip bizide bilgilendirirseniz bizde endişe etmeyelim demi gunahhh :((((

Sen bana umut oldun şuan 5+4deyim 4.4 mm dendi küçük dendi inşllh büyür benim yavrumda sizin gibi allahım neolur bana tutunsun sağlıkla kucağıma alayım allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cnm Merhaba bnde suan aynı durumdayım 5+5 kese 5mm dedi senin hamileliğin devam etmismydi tesekkurler

Cnm Merhaba bnde suan aynı durumdayım 5+5 kese 5mm dedi senin hamileliğin devam etmismydi tesekkurler
Merhaba şuan hamilesin sanırım allah tamamına erdirsin inşallah . Bende şuan sat a göre 5 haftalık hamile olmam lazım bugün açık kahve leke geline doktora geldim vajinal ultrasonla keseye baktı 4 mm dedi çok iç açıcı konuşmadı senin sağlıklı devam ettimi

Merhaba şuan hamilesin sanırım allah tamamına erdirsin inşallah . Bende şuan sat a göre 5 haftalık hamile olmam lazım bugün açık kahve leke geline doktora geldim vajinal ultrasonla keseye baktı 4 mm dedi çok iç açıcı konuşmadı senin sağlıklı devam ettimi
Malesef xnm 12 haftalıkken kürtaj oldum ben devam etmedi gebelik inş sen sağlıkla alırsın kucagina

Slm Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah
Yazinizi gordmde bnmde 5. Haftada 5 mm cikti kesem hamileligimzde sinti oldu mu acaba

Merhaba cnn şuan 9 hafta 4 günlük hamileyim şuanlıkla bi sıkıntı yok inşallah . O kese büyüklüğü normalmiş. Görüceksin kocaman oluyo
Allah bagislasn insallah saglikla kucagina almak nasip olur
İnsallahhhh senin gibi ornekler okumak bnm icin umut oluyor cok tsk ederm

Allah bagislasn insallah saglikla kucagina almak nasip olur
İnsallahhhh senin gibi ornekler okumak bnm icin umut oluyor cok tsk ederm
Korkma allah büyüktür . Birde ultrason cihazından çok fark ediyor ilk gittiğim yerdeki makşna eskiydi sanırım kendi doktorumunki çok yeni bi cihaz o ölçmeye bile gerek duymadı . 3 4 gün sonra tekrar başka bir yerde baktır büyüdüğünü göreceksin

Korkma allah büyüktür . Birde ultrason cihazından çok fark ediyor ilk gittiğim yerdeki makşna eskiydi sanırım kendi doktorumunki çok yeni bi cihaz o ölçmeye bile gerek duymadı . 3 4 gün sonra tekrar başka bir yerde baktır büyüdüğünü göreceksin

Makine yeni ve orta duzeyde br hastaneydi daha oncde grmistm oyuzdn makinalari sornlu deildir kalp atisina kadr beklicm artk ogun gorurum hersyi bir anda insallah sagliklidir cok saol cnm ❤️

Back
X