• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelik kesem sadece 3mm ! yardım...

cevaplara bakılırsa şimdiden bişey söylemek doğru değil...ben en iyisi bir doktora daha gideyim. ikinci bir göz daha görsün bakalım...gelişmeleri yazarım kızlar,hayırlısı...

selamlar,
kısmet olup da başka bir doktora daha gidemedim, pzts gideceğim inşallah..
bu arada yeni bir gelişme oldu
iç çamaşırımda kahverengi birkaç damla akıntı gördüm,lekelenme yani.. doktoru aradım sordum,bana bunun çok önemli olmadığını,düşükten söz edebilmemiz için şiddetli bir karın ağrısı ve adet kanamasının en az 2 katı kdr kan gelmesi gerektiğini söyledi . biraz rahatladım ama bir durum daha var... mide bulantılarım kayboldu,hiç yok gibi bişey... sdc göğüs hassasiyetim devam ediyor.korkuyorum çok...

canını sıkmak istemem ama gebelikte her kanama önemlidir, lütfen ihmal etme. bol su iç ve dinlen.bebeğimin kalbi durduğunda benim pat diye tüm gebelik belirtilerim gitmişti. birdenbire göğüslerimi boşalmış gibi hissetmiştim, bulantılar gitmişti,saat başı acıkmalar,sık idrara çıkmalar bitmişti.senin sadece bulantın bitmiş. bu bile olumlu bir şeydir belki. o yüzden,lütfen mümkünse yarın gitmeye çalış. risk varsa duruma müdahale edilir, bebeğin seni bırakmaz. dualarım seninle.

selamlar,
iç çamaşırımda kahverengi birkaç damla akıntı gördüm,lekelenme yani.. doktoru aradım sordum,bana bunun çok önemli olmadığını,düşükten söz edebilmemiz için şiddetli bir karın ağrısı ve adet kanamasının en az 2 katı kdr kan gelmesi gerektiğini söyledi . biraz rahatladım ama bir durum daha var... mide bulantılarım kayboldu,hiç yok gibi bişey... sdc göğüs hassasiyetim devam ediyor.korkuyorum çok...

bendede oldu kanama canım hatta bu kanamadan dolayı 3.ayı bitirene kadar yattım ilaç içtim iğne vuruldum sende yat kalkma wc dışında doktor kahverengi kanamanın olabiliceğini sadece kırmızı ve parçalı ise korkmamı ve gelmemi istedi...inş sorunsuz atlatırsın bu zor dönemi

selamlar,

canim lekelenme senin haftanda olan kisilerde olabiliyo..benim hamileliklerimdede hep oldu.bebegin yerlesme kanamasi,vücut son adetten kalan eski kani atiyo..korkulcak bir sey yok..insallah hersey yolunda gider.Allaha emanet olun.

canını sıkmak istemem ama gebelikte her kanama önemlidir, lütfen ihmal etme. bol su iç ve dinlen.bebeğimin kalbi durduğunda benim pat diye tüm gebelik belirtilerim gitmişti. birdenbire göğüslerimi boşalmış gibi hissetmiştim, bulantılar gitmişti,saat başı acıkmalar,sık idrara çıkmalar bitmişti.senin sadece bulantın bitmiş. bu bile olumlu bir şeydir belki. o yüzden,lütfen mümkünse yarın gitmeye çalış. risk varsa duruma müdahale edilir, bebeğin seni bırakmaz. dualarım seninle.

cnm doktorumu aradım sordum ben ,kahverengi lekenin korkulacak bir durum olmadığını söyledi,ağrı ve bol kanama görürsem düşük olurmuş...zaten yrn başka bir doktora da gideceğim çünkü kendi doktorum 2 kasıma randevu verdi ama ben başka bir göz daha baksın istiyorum. tşk ederim...

bendede oldu kanama canım hatta bu kanamadan dolayı 3.ayı bitirene kadar yattım ilaç içtim iğne vuruldum sende yat kalkma wc dışında doktor kahverengi kanamanın olabiliceğini sadece kırmızı ve parçalı ise korkmamı ve gelmemi istedi...inş sorunsuz atlatırsın bu zor dönemi

cnm desteğin için çok tşk ederim,dinleniyorum elimden geldiğince...

canim lekelenme senin haftanda olan kisilerde olabiliyo..benim hamileliklerimdede hep oldu.bebegin yerlesme kanamasi,vücut son adetten kalan eski kani atiyo..korkulcak bir sey yok..insallah hersey yolunda gider.Allaha emanet olun.

inş dediğin gibidir tatlım,çok teşekkürler...

bugün doktora gittim arkadaşlar; (başka bir doktora)

görüntü yine çok ama çok az çıktı... sdc üstten baktı ve 7 haftalık bir gebelik görüntüsü değil bu dedi... muhtemelen bozuk gebelik dedi..düşecek dedi :( zaten kahverengi lekelenmelerim fazla gelmeye başladı...

bugün doktora gittim arkadaşlar; (başka bir doktora)

görüntü yine çok ama çok az çıktı... sdc üstten baktı ve 7 haftalık bir gebelik görüntüsü değil bu dedi... muhtemelen bozuk gebelik dedi..düşecek dedi :( zaten kahverengi lekelenmelerim fazla gelmeye başladı...

canım ya inşallah her şey yolundadır.bide ilk gittiğin doktora git bakalım o ne diycek.leke bazen çok büyük bir sorun olmayabilir .bendede olmuştu ilk kızımda tabi bizde çok panik yapmıştık.ama doktor 10 gün kalkmamamı söylemişti ve çok şükür hiç bişey olmadı.kendine çok iyi bak ,çok stres panik yapma hakkınızda hayırlısı ne ise olsun....

ben 2 ay önce benzeri bişey yaşadım. 5 haftalıkken 4 mm di kese. dr 7.5 haftaya kadar bekledi ama kese gelişmedi, sonlandırılmak zorunda kaldı. küretal yapıldı.boş gebelik tanısı koyulmuştu. ama çok şükür şimdi olaydan 2 ay sonra tekrar hamileyim. şu an yine 5,5 haftalık .geçen hafta kese gayet düzgün dedi doktor. haftauya inşallah bebekte görünür. içten içe korkmuyor değilim. ama sen de gönlünü ferah tut, sonlandırılsa bile tekrar hamile kalabilirsin.

Merhaba. Son adet tarihim 20 nisan, 20 mayısta yapılan beta hcg sonucu: 50, 22 mayısta yapılan beta hcg sonucu: 137, ertesi sabah yapılan beta hcg sonucu:173. bugün kese oluşumunun olup olmadığını öğrenmek amaçlı ultrason muayenesine gittim. kese görülmedi, bunun üzerine vaginal ultrasona girdim 3-4 mm lik bir kesenin varlığından söz edildi. tahlil verdim ama yarın sonuçlanacak lakin ben çok tedirginim. kötü bir durum söz konusu olabilr mi.? acil yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...

Canım çok sıkıcı bir süreç beklemek üzülme sakın içini ferah tut belkide 6 haftalık değildir geç hamilelik yaşamışsındır kesen varsa inşallah zamanla büyüdüğünüde görürsün kan değerine baktır İnşallah herşey gönlünce olur

Merhaba. Son adet tarihim 20 nisan, 20 mayısta yapılan beta hcg sonucu: 50, 22 mayısta yapılan beta hcg sonucu: 137, ertesi sabah yapılan beta hcg sonucu:173. bugün kese oluşumunun olup olmadığını öğrenmek amaçlı ultrason muayenesine gittim. kese görülmedi, bunun üzerine vaginal ultrasona girdim 3-4 mm lik bir kesenin varlığından söz edildi. tahlil verdim ama yarın sonuçlanacak lakin ben çok tedirginim. kötü bir durum söz konusu olabilr mi.? acil yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...

Öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerleri gün gün yükseliyor bu da güzel bir haber belki geç hamilelik olmuştur. Hiç acele etme inşallah güzel haberler alırsın
:nazar:

off offf benımde kese bozuk yapısı ve yolk çok buyukmuss..allahım yardım ettt
ne yaptınız merak ettim. benzer durum bende de vardı. kah boş gebelik dediler, kah kese bozulmuş kah yolc sac büyük. en sonundda 8. haftada bebek göründü detaylı bir ultrasonla ancak bebeğin kalp atışı da yoktu benimkini aldıılar bir kaç gün önce. bebeğin yaşamadığını söylediklerinde bu işten nasıl kurtulcam diye endişelenmiştim. çok şükür sağ salim acısız atlattım şimdi de düşündükçe içim yanıyor. hastaneden eşim ve benim boynu bükük ayrılışımızı düşünüyorum kahroluyorum. iki ay sonra yeniden deniyeceğiz inş olur.
siz sanırım şu anda hamilesiniz. bu bahsettiğiniz hamilelik devam ediyor mu yoksa adınza çok sevindiim tebrikler.

arkadaşım 5+4 haftalıkken gitmiştim 4mm idi kese kalp atışlarınıda 8 haftalıkken ancak vajinal ultrasonla duyabilmiştik şimdi 3 haftam var doğuma :teytey: senin içinde hayırlısı olsun umarım herşey iyi olur
Sen bana umut oldun şuan 5+4deyim 4.4 mm dendi küçük dendi inşllh büyür benim yavrumda sizin gibi allahım neolur bana tutunsun sağlıkla kucağıma alayım allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X