Kaset testimi paylasmistim kizlar satım 18 Kasım ve 28 günde bir adet oluyorum. Aralıkta günüm geçti ikinci gün silik çizgi ve üçüncü gün belirgin olacak şekilde öğrendim .betaya kan vermeden kullandığım uygulamaya göre 6 haftalıkken Dr a gittim kese oluşmuş gibi ama içi boş dedi alttan belki küçük ihtimal görürüz ama aceleye gerek yok 1 hafta sonra gel demişti. Hafta sonu gitmem gerek fakat ben ASM ye gidip salı günü 6+1 Ken kan verdim ve bugün aldım sonucu 1000 çıkmış beta HCG . Bana düşük gibi geldi 6 haftaliga göre . Gerçekten boş gebelik olabilir mi geç yumurtlama olacağıni düşünmüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalık gebelik haftasına göre düşük betahcg
- Konu Sahibi cancannur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Canım haftalığı kesin olarak söyleyemezsin ki net şu kadar haftalık demek için kesenin görünmesi gerek zaten 1000 değerle kese görünmez daha Oyüzden sorun yokKaset testimi paylasmistim kizlar satım 18 Kasım ve 28 günde bir adet oluyorum. Aralıkta günüm geçti ikinci gün silik çizgi ve üçüncü gün belirgin olacak şekilde öğrendim .betaya kan vermeden kullandığım uygulamaya göre 6 haftalıkken Dr a gittim kese oluşmuş gibi ama içi boş dedi alttan belki küçük ihtimal görürüz ama aceleye gerek yok 1 hafta sonra gel demişti. Hafta sonu gitmem gerek fakat ben ASM ye gidip salı günü 6+1 Ken kan verdim ve bugün aldım sonucu 1000 çıkmış beta HCG . Bana düşük gibi geldi 6 haftaliga göre . Gerçekten boş gebelik olabilir mi geç yumurtlama olacağıni düşünmüyorum
Pazar günü gittiğim Dr 6 haftalık diye sisteme girdi adet tarihime gore kese boyunu da baz almıştır .bu yüzden kesin gibi yazmistim kese var gibi bebek yok dediCanım haftalığı kesin olarak söyleyemezsin ki net şu kadar haftalık demek için kesenin görünmesi gerek zaten 1000 değerle kese görünmez daha Oyüzden sorun yok
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Çünkü adet tarihini baz alırlar ilk ama döllenme zamanı farklı sonuçtaPazar günü gittiğim Dr 6 haftalık diye sisteme girdi adet tarihime gore kese boyunu da baz almıştır .bu yüzden kesin gibi yazmistim
Anladım bakalım hafta sonu tekrar gidicemÇünkü adet tarihini baz alırlar ilk ama döllenme zamanı farklı sonuçta
- 6 Mart 2024
- 2.154
- 1.995
- 48
- 6 Mart 2024
- 2.154
- 1.995
- 48
Kese var ultrasonda gözüküyor ama beta düşük hanfendi onu soruyorCanım haftalığı kesin olarak söyleyemezsin ki net şu kadar haftalık demek için kesenin görünmesi gerek zaten 1000 değerle kese görünmez daha Oyüzden sorun yok
- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Canım kese göründükten sonra beta bakılmaz zaten betanın önemi kalmaz..Kese var ultrasonda gözüküyor ama beta düşük hanfendi onu soruyor
Evet ‹1000 yazıyo değer ama 1000 kadar değildi önceki hamileliğimde 1300 lu idi muayene gününü bekleyip gorucem bendeBazı sağlık ocaklarında ve asmlerde betanın maksimum 1000e kadar ölçüldüğünü duymuştum. Ya 1000 yazıyormuş yada >1000 tarzında. Belki öyle olabilir kese göründüğüne göre.
- 22 Ağustos 2016
- 258
- 219
- 103
Kese görünmüş siz içini ferah tutun bence :)Ultrason fotosunu da bulup ekledim
Hayırlısı olsun teşekkür ederim yorum için . Bundan önce de 12 haftalık hamile iken karnimda kalbi durdu tıbbi düşük yaptırıldı bira travmatik ve zor oldu bu yuzden korkum6+6 da gittiğimde duyamamıştım bir hafta sonra bakalım dedi doktor bebekte görünmemişti 1 hafta sonra kalp atışını duydum içinizi ferah tutun
- 10 Ekim 2023
- 351
- 124
- 23
- 39
kesen boş görünmüyor canım inşallah gelişir. Benim bir boş gebeliğim olmuştu kese içerisi koyu idi burda beyazlıklar var.Ultrason fotosunu da bulup ekledim
Amin inşallahBenimde bir önceki 8. Haftada kalbi durmuştu çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza gelsin
İnşallah teşekkür ederimkesen boş görünmüyor canım inşallah gelişir. Benim bir boş gebeliğim olmuştu kese içerisi koyu idi burda beyazlıklar var.