Arkadaslar mrb, son adete gore 7 haftalik ultrasona gore 6 haftalik gebeyim. Iki haftadir ultrasonda keseyi goruyoruz. Gecen haftaya gore bu hafta gebelik kesesi buyumus hatta icinde nokta kadar yolk sac gorundu. Bebek henuz yoktu kalp atisi icin de 2 hafta sonra falan demisti. Doktorum cumartesiye tekrar cagirmisti. Dun camur seklinde kahverengi lekelenmem oldu. Hafta sonu oldugu icin universite hastanesine acile gitttim. Dogumhaneye yolladilar. Nobetci doktorlar once gozle baktilar herhangi bir kanama gormediler. Daha sonra ultrason ile baktiklarinda bebegi gorduk kalp atisi da var gibi dediler. Progestan yazip eger lekelenme kirmizi kanamaya donusurse gel uyusmazlik ignesi yapicaz dediler. Dusuk tehlikesi var diyip istirahat onerdiler. Bugun lekelenmem devam ettigi icin ayni hastanede poliklinige gittim. Karindan bakildiginda hala gorunmuyordu kese ve bebek. Vajinal baktilar. Doktor bebegin kalp atisi var ama coook yavas dedi. Yuksel ihtimal kalbi durur dediler. Yani yolk sac buyumus 5 mm olmus ama kalp atisi cok cok yani Allah a kalmis artik sagliksiz bi gebelik duser muhtemelen gibi bisiler soylediler. Ben tabi kalp atisi yavas lafini duyduktan sonra geri kalani cok da anlayamadm. Yarin kendi doktoruma gidicem. Simdi sormak istedigim benim gibi bu durumu yasayan kalp atisi yavas olup saglikli bi sekilde bu donemi atlatan var mi? Nolur yardimci olun icim icimi yiyor ultrason fotolarini da yukluyorum bakarsaniz cok sevinirim. Ilk yukledigim 2 li fotonun ustteki gecen hafta cumartesi alttaki de bu cumartesi alinan foto. 2.yukledigim foto ise bugun kalbi yavas diyen doktorun verdigi foto.
Bebek olustu zaten sadece kalp atisi coooookk yavas dedi doktor kalbi durur dedi cok moralim bozuk calisiyorum izne ayrildim.istirahat icin yeter ki bebegim tutunsun benim.gibi olup bebegi normale donen birileri vardir belki iyi seyler duyarim belki diye buraya yazmak istedim 10 aydir bekliyoduk bebegimizi insalah tutunur bana
Yüreğini ferah tut canım.
gelişimi gününe göre uyumlu değilse; belli ki geç döllenme.
yani daha da küçük bile olabilir. O yüzden henüz kalbi yeni atmaya başladığı için; yavaştır belki. Kendi doktorun ne diyecek bakalım. Sen bol bol dinlen.
Kendi 7. haftalık ultrason görüntümle karşılaştırdım canım. Ama benim ki yakın görüntü olduğu için anlayamadım.
Yüreğini ferah tut canım.
gelişimi gününe göre uyumlu değilse; belli ki geç döllenme.
yani daha da küçük bile olabilir. O yüzden henüz kalbi yeni atmaya başladığı için; yavaştır belki. Kendi doktorun ne diyecek bakalım. Sen bol bol dinlen.
Kendi 7. haftalık ultrason görüntümle karşılaştırdım canım. Ama benim ki yakın görüntü olduğu için anlayamadım.
Saol canim insallah yaaa lekelenmem azaldi gibi insallah tutunur bana durmaz kalbi. Simdi kendi doktoruma gidiyorum. Onun ultrason goruntuleri daha iyi oluyo onu da atarim alinca size. Bana dua edin nolur
Daha yeni olusmaya baslamis bi kalp atisindan bahsediyoruz duzenli atmasi beklenemez tabii. Cok duydum cevremde ilk haftalarda gelisimi yavas kurtaj yapalim vs denip de saglikli devam eden gebelikleri. Icini ferah tut dinlen. Ins tutunur minigin.
Saol canim insallah yaaa lekelenmem azaldi gibi insallah tutunur bana durmaz kalbi. Simdi kendi doktoruma gidiyorum. Onun ultrason goruntuleri daha iyi oluyo onu da atarim alinca size. Bana dua edin nolur