• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. Haftada sabah bulantısı yaşanır mı

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.864
1.969
53
31
Kızlar selammm

Gebelikte 6. Haftaya girmiş bulunuyorum. Bugün sabah ilk defa bulantı yaşadım ama bunun sebebi hamilelik mi yoksa benim suçummuydu onu bilmiyorum size danışmak istiyorum.

Her sabah uyanınca 1 tane demir ilacı alıyorum aç karnına. Sonra hani yarım saat ya da 1 saat sonra yumurta avakado yiyorum, ya da işe bazen aç gidip direkt meyve ya da kuru yemiş yiyorum. Öğle arası daha sağlam bi öğün yiyorum.

Bugün sabah demir ilacımı aldım bi yarım saat sonra da biraz meyve yedim canım peynir ya da yumurta istemedi.
Ama bi bulantı oldu ben de geçmek bilmedi , bir tost yaptım yedim öyle geçti bir kaç saat sonra.

Yani ilk öğün olarak meyve yediğim için mi oldu , demir ilacından mı oldu emin değilim. Başka zaman da olan bi şey değildi ya da bu kadar uzun sürmezdi sanki, acaba sabah bulantısı gebelikten olabilir mi ne diyorsunuz

Kendi adıma söyleyim. Gebelik bulantısı tost yedim geçti gibi bir şey değil. O tostun aklından geçmesi bile mideni buladırmaya yeter... Ve ne yazık ki ben de 28 haftadır geçmedi 🥹 her koku, her yiyecek = bulantı

Kolay sağlıklı bir gebelik diliyorum

Kendi adıma söyleyim. Gebelik bulantısı tost yedim geçti gibi bir şey değil. O tostun aklından geçmesi bile mideni buladırmaya yeter... Ve ne yazık ki ben de 28 haftadır geçmedi 🥹 her koku, her yiyecek = bulantı

Kolay sağlıklı bir gebelik diliyorum
Peki nasıl besleniyorsunuz :( yani çok zor bu bahsettiğiniz şeklindeyse , dilerim geçer tamamen 🙏

Peki nasıl besleniyorsunuz :( yani çok zor bu bahsettiğiniz şeklindeyse , dilerim geçer tamamen 🙏
7. Aya gececegim hiç kilo almadım.
Yani 175 boyum, 80 kiloydum. Hala öyleyim. Doktor sorun yok diyor. Ama hergun 1 avuç takviye içmem gerekiyor. Kan değerlerim perişan 🥹
Ama napim yenmiyor. Komşu yemek yapsa, kokusu gelse kendimi nerelere atacağımı bilemiyorum.
Ferritine dikkat edin benim 3 çıktı, damardan verilecek bu hafta 🥹 sizin için henüz erken toparlarsınız umarim

7. Aya gececegim hiç kilo almadım.
Yani 175 boyum, 80 kiloydum. Hala öyleyim. Doktor sorun yok diyor. Ama hergun 1 avuç takviye içmem gerekiyor. Kan değerlerim perişan 🥹
Ama napim yenmiyor. Komşu yemek yapsa, kokusu gelse kendimi nerelere atacağımı bilemiyorum.
Ferritine dikkat edin benim 3 çıktı, damardan verilecek bu hafta 🥹 sizin için henüz erken toparlarsınız umarim
Yazdıklarınızdan çok net anladım durumu ama güzel haber sürecin sonuna yaklaşıyorsunuz , kavuşmaya az kalmış hayırlısı ile 🙏

Kan değerim benim de düşmeye çok yatkın , işte ilaçla biraz yükseltebildim , ama hep ilaçla tutabildiğim bi şey

Bu arada olabildiği kadar temiz havada kalın , inş yaşadığınız muhit havası iyi bi yerdir

Back
X