6.haftada kese bozukluğu ve bebeğin görülmemesi

ogrtderyam

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
4
0
6
34
Ankara
Merhaba arkadaşlar geçen hafta doktora gittim son adetimin ilk gününden tam 6 hafta geçti. Doktor ultrasonda kesenin şeklinin biraz bozuk olduğunu ve henüz bebeğin görülmediğini söyledi.Ama toparlanabilir bazen karşılaşıyoruz bu durumla dedi.Tahliller yaptı bebeğin görülmemesinin geç gebelik kaynaklı olabileceğini söyledi.Haftada 1 kere olmak üzere iğne verdi 3 hafta sonra gel dedi.Ama çok korkuyorum sürekli panik haldeyim düşük olur mu, bebeğe bir şey oldu mu diye Bu durumu yaşayan daha sonra düzelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

canım öncelelikle panik yapma gebelik her nekadar normal bir olay olsada düşük olmasıda o kadar normaldir. düşük olur demiyorum ama düşük olacak diye korku içinde olursan stres tetikleyebilir. sakin ol vee bol bol dua et

inşallah her şey iyi olur dua ediyorum ve bekliyorum yapacak bir şeyim yok sanırım. Ama hamilelik belirtilerimin de sürekli artması biraz daha moral veriyor sanki. Mide bulantısı, acayip bi halsizlik, göğüslerde aşırı hassasiyet... Bilmiyorum

canım mide bulantın iyi haber demektir. inşallah bebeginin görecegi günler vardır sana sıkı sıkı tutunur. sen kendini hiç üzme bol bol su iç dinlen sakin ol ve mutlu olmalısın gebeblerin mutlu olmaya ihtşyacı var

Canım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) Şimdi daha iyiyim ama mide bulantım olduğunda sevinmek bi garip geliyor :)

Sonra ki kontrollerde karşılaştığın durum nedir canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…