- 1 Eylül 2022
- 12
- 5
- 36
- Konu Sahibi maisiyah21
6.haftada kalp atışı duyulmadı ama gördük kalp atışını böyle olup sonraki hafta kalp atışını duyan varmı arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah teşekkür ederimbir çok kişi 7.haftada duyuyor zaten kalp atışını. endişe etmeyin. sağlıkla gelsin inşallah
Ayy inşallah , bana çok iyi geldi bu yorumunuz güzel haberlerle güncellerim inşallah çok teşekkür ederimhiç endişelenmeyin, biz de 6.haftada sadece ekranda kalp atışını görmüştük henüz çok güçsüzdü ve duyamamıştık. 7+6 da duyduk, inşallah siz de güzel haberlerle burayı güncellersiniz
Çok üzüldüm rabbim inşallah sağlıklı şekilde evlatlar nasip eder. Bu kayıpların nedeni araştırıldı mı genetik test,pıhtılaşma testi vs. yaptırdınız mı?Maalesef kalp atışını duyamadık hiç yoktu bu 6.cı kaybım (
Geç döllenme olmuş olabilir. Alttan mı muayene etti sizi? Kalp atışı bazen batında duyulamaya biliyor6.haftada kalp atışı duyulmadı ama gördük kalp atışını böyle olup sonraki hafta kalp atışını duyan varmı arkadaşlar
Çok üzüldüm rabbim inşallah sağlıklı şekilde evlatlar nasip eder. Bu kayıpların nedeni araştırıldı mı genetik test,pıhtılaşma testi vs. yaptırdınız mı?
Genetik test yaptırdık genetiğe bakılmış tüp bebekti zaten ama olmadı. Zaten iki embriyo gönderdik genetiğe ikiside sağlam gelmişti immünolojik olabilir diye serumlar ilaçlar da kullandım olmadı artık şaşırdım kaldım nasip değilmişÇok üzüldüm rabbim inşallah sağlıklı şekilde evlatlar nasip eder. Bu kayıpların nedeni araştırıldı mı genetik test,pıhtılaşma testi vs. yaptırdınız mı?
Evet zaten bir kaç gün sonra kendiliğinden düştü (Geç döllenme olmuş olabilir. Alttan mı muayene etti sizi? Kalp atışı bazen batında duyulamaya biliyor
Siz kendinize yaptıdınız mı? Ben misal kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Genetik test yaptırdık genetiğe bakılmış tüp bebekti zaten ama olmadı. Zaten iki embriyo gönderdik genetiğe ikiside sağlam gelmişti immünolojik olabilir diye serumlar ilaçlar da kullandım olmadı artık şaşırdım kaldım nasip değilmiş
Evet eşimle genetik test te yaptık kan sulandırıcı da kullandım 6000 likSiz kendinize yaptıdınız mı? Ben misal kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Sizin düşük varmıydıEvet eşimle genetik test te yaptık kan sulandırıcı da kullandım 6000 lik
Çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız sağlıklı bebişleriniz olurEvet zaten bir kaç gün sonra kendiliğinden düştü (
6.haftada kalp atışı duyulmadı ama gördük kalp atışını böyle olup sonraki hafta kalp atışını duyan varmı arkadaşlar
Benim bi kimyasal düşük oldu 6 ay sonra tekrar hamileyim şuan rutin kontrollerimde hrhangi bir sorunum yoktu biz kendimz nolur nolmaz diye test vermiştik bi kan pıhtılaşma sorunu çıktı şuan bir sorunumz yok şükür inşallah rabbim sizede sağlıkla nasip eder. Dua edicem sizede şuana kadar olmayanlarda vardır bi hayır umudunuzu kesmeyin bende Dr a giderm aşılama yaptırrm falan diyrdm umursamadm hiç o ay hamile kaldım nasip ne zamansa o zaman kendi geliyor. Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde gebe kalıp doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah.Sizin düşük varmıydı
Amin inşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız sağlıklı bebişleriniz olur